Светли честит рожден ден на малкото слънчице

Вио ще влезеш в ритъм и ще намериш най-добрия вариант! Пък за чистенето - установих, че основно аз цапам
като ме няма по цял ден в къщи си стои чисто
обаче в къщи ли съм - все има какво да оправям и чистя 
Славка
добре завърна ла се! Както знаеш всичко е временно и отива към по-добро! Креми да покажеш снимки от бала! Успех с намирането на подходящи куфари

Писе честити покупки!
Тити, Емо Y1, или Y2 е - имате ли изпити? Завиждам ви за по-топлото време.
При нас изпитите вървят добре
Иначе по вестниците пълна драма/тази година има нови изисквания/ - теста в понеделник, който беше по "четене" бил изключително труден, много деца са стресирани от въпросите и времето не им е стигнало за отговорите. За вчерашния тест пък по "граматика" има изтичане на информация.... както се казва нищо ново и различно под небето
Днес и утре са тестовете по математика. По принцип синът ми няма драма - той нали е стрелец - винаги е победител
Според него се е справил прекрасно! Резултатите ще излязат юни месец и тогава ще се види колко е прекрасно 
За кола, която побира много - имам каво да кажа
За мъкнене на багаж бетер цигански катун също
Р-ра на багажника ми е 2/1,5/1м + 460л горен багажник, като той заема само задната част на колата /сиреч има място и за още толкова
/. Няма проблем да дърпа закъсал ТИР, дори и натоварена до дупка
Единствения ми проблем с колата е, че трудно намирам място за паркиране в градски условия / в Бг такъв проблем нямахме, защото улиците са по-широки, а и се паркира масово по тротоарите.../Ангелче стискам палци бебчо да се роди жив и здрав, а пък количката - все ще има начин да се транспортира
В интерес на истината най-ненужното, което бях купувала за моето бебе беше количката - доброто в случая беше, че коша се трансформираше в столче за кола. Според мен количката е необходима на хора живеещи в град, а на село се обезмисля 
Усмихнат ден ви желая
Ще видим колко ще я ползвам, нацелила съм я да спи бебето в нея на двора, докато се занимавам с Ели. Иначе не виждам как ще стане - имам близо три месеца да ги гледам и двамцата САМА. Действително не е болка за умиране транспорта, но все пак би било добре да се събира в багажника. 

Доволна съм поне от фирмата понеже им взимах и преди от нея,внос от Англия са и пристигат за 10-14 дни,а сега явно хванах разпродажба та хем изгодни цени ,хем бърза доставка.Днес се показа поне слънце тук,алиама пак се въси от време на време.Готвих,пробвах парочистачката и гледах маратонки.Стига толкова работа за днес.