Домакини 55 / Слънцето се смее, безгрижно лято е!

• 82 361
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Добро утро от мен с цъфнали череши

Светли честит рожден ден на малкото слънчице  bouquet
Вио ще влезеш в ритъм и ще намериш най-добрия вариант! Пък за чистенето - установих, че основно аз цапам  hahaha като ме няма по цял ден в къщи си стои чисто  Joy обаче в къщи ли съм - все има какво да оправям и чистя  hahaha
Славка  Hug добре завърна ла се! Както знаеш всичко е временно и отива към по-добро!
Креми да покажеш снимки от бала! Успех с намирането на подходящи куфари  Hug
Писе честити покупки!
Тити, Емо Y1, или Y2 е - имате ли изпити? Завиждам ви за по-топлото време.
При нас изпитите вървят добре  Joy Иначе по вестниците пълна драма/тази година има нови изисквания/ - теста в понеделник, който беше по "четене" бил изключително труден, много деца са стресирани от въпросите и времето не им е стигнало за отговорите. За вчерашния тест пък по "граматика" има изтичане на информация.... както се казва нищо ново и различно под небето  hahaha Днес и утре са тестовете по математика. По принцип синът ми няма драма - той нали е стрелец - винаги е победител  hahaha Според него се е справил прекрасно! Резултатите ще излязат юни месец и тогава ще се види колко е прекрасно  Joy
За кола, която побира много - имам каво да кажа  hahaha За мъкнене на багаж бетер цигански катун също  Joy Р-ра на багажника ми е 2/1,5/1м + 460л горен багажник, като той заема само задната част на колата /сиреч има място и за още толкова  hahaha/. Няма проблем да дърпа закъсал ТИР, дори и натоварена до дупка  hahaha Единствения ми проблем с колата е, че трудно намирам място за паркиране в градски условия / в Бг такъв проблем нямахме, защото улиците са по-широки, а и се паркира масово по тротоарите.../
Ангелче стискам палци бебчо да се роди жив и здрав, а пък количката - все ще има начин да се транспортира  Joy В интерес на истината най-ненужното, което бях купувала за моето бебе беше количката - доброто в случая беше, че коша се трансформираше в столче за кола. Според мен количката е необходима на хора живеещи в град, а на село се обезмисля  Joy
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 11 май 2016, 12:43 от Ladybird_

# 361
  • при късмета
Привет!
Калинче, страхотен пейзаж.

Сутринта шефа замина на екскурзия, в Копривщица е. Неща не беше в настроение, та ми е притеснено, дано да е заради по-ранното ставане.

Да ви се фръцна и тук, спечелих уикенд в селище Омая в Родопите, мога да го ползвам да септември.

Слънце грее и вече съм човек, макар и още да е влажно времето и да си събирам главата от време на време

# 362
  • в сърцата на децата <3
Привет  Hug
Калинче, страхотна снимка! И да не карате ван? С тия размери ми бие или на ван или на онези американския тип джипове с ремаркетата  Mr. Green А количката днес е пристигнала  newsm44 Ще видим колко ще я ползвам, нацелила съм я да спи бебето в нея на двора, докато се занимавам с Ели. Иначе не виждам как ще стане - имам близо три месеца да ги гледам и двамцата САМА. Действително не е болка за умиране транспорта, но все пак би било добре да се събира в багажника.

Креми, 14-ти ще е само ако реши да тръгва сам господина, иначе планово в събота...  Laughing Ще чакаме снимки от бала  Hug

Ма Ко, виждаш ли, виждаш ли?!? Не било шестица от тотото, ами било друго късметче  Hug Ама моите детелини нещо са дефектни и не действат... Нищо не печеля, нищо не си намирам...

Писе, честити ти покупки! Как е парочистачката? На такова нещо се каня от известно време, но нещо ми се струва, че ще бъде твърде мокро след парата  newsm78

# 363
Ангелче точно японска кола за американски пазар, но е купувана за да се работи с нея и се преглъщат негативите. Иначе аз съм фен на малките градски колички. Най-смислената покупка за бебето ми беше подвижна кошара, която я разпъвах където ми падне - и на двора, и в гората, и в къщи... - там играе, спи без да се притеснявам, че ще падне, или че кучето ще влезе при него  Joy другата супер покупка за селско бебе е надуваем басейн! То кошара и количка ползвах докато проходи детето и след това остана столчето за кола и басейна. На село няма нужда да се ходи до парка, магазина беше в къщата с/у нас.. основно проблем съм имала по-късно - както си кара колело в двора - така продължава и в къщи  hahaha

# 364
  • Бургас
Здравейте!

Благодаря за топлото посрещане на калпазанката Славка. Hug

Лейди,хубава снимка! Grinning
Гледам и тук се е раззеленило.Ние близо 12 дни бяхме в Гърция и промяната е видна.
При мен само ядове,толкова ме е хванало за гърлото,че не издържам.Като мине всичко,ако мине изобщо,ще пиша. Sad

Креми,честити ти абитуриенти! Hug
Аз бях с впечатлението,че са завършили,то такива яки са ти момците,пу да не им е уроки. Grinning

Трябва пак да ставам.Не мога да вляза в час след тази "почивка".
Ще пиша пак! Heart Eyes

# 365
Ма ко ти само печелиш,бравос. bouquet  Да си починете хубаво.
Ангелче днес точно я пробвах ,ми не остава мокро и за паркета ще ледах мога да я  ползвам,че точно за него се притеснявах понеже е ламинат.
Честито ти количка ама 14 не е ли в събота. newsm78 или другата събота ще е .
Е тази седмица ми е ред да харча само пари. Joy Днес обух щерката и мм и понеже са по единични бройки маратонките утре  са тук. Та джоба олекна,ама нейните ще си ги плаща щерката с парите дето работи.Има маратонки и днес сутринта чух-няма какво да обуя Crossing Arms  Доволна  съм поне от фирмата понеже им взимах и преди от нея,внос от Англия са и пристигат за 10-14 дни,а сега явно хванах разпродажба та хем изгодни цени ,хем бърза доставка.Днес се показа поне слънце тук,алиама пак се въси от време на време.Готвих,пробвах  парочистачката и гледах маратонки.Стига толкова работа за днес. hahaha Сега  по едно сокче с витамини и почивка.
Ааа до като пиша Славето и Калинка ме изпревариха.

# 366
  • в сърцата на децата <3
Калинче, имаме и кошара, и басейн  Joy Но кошарата ще ползваме за легло вътре и не ми се струва подходящо да я мъкна (а и къщата е със стълби). В добавка - ще съм оперирана и до 6-ти месец няма да мога да вдигам тежко... Оф сега пак сума време ще ми пречи тъпата операция, така да мразя да не мога да правя нещо...

Писе, 14-ти е събота, да. Аз това имах в предвид, че планово секцио за събота няма кой да прави

# 367

Писе, 14-ти е събота, да. Аз това имах в предвид, че планово секцио за събота няма кой да прави
Хубаво ама е работен ден.Та не се знае,ама я издай поне кога е датата. Thinking

# 368
Ейнджъл, събота е работен ден, така че могат да те резнат планово без окото им да мигне  Mr. Green При мен с Дея беше така - събота, ама работен ден, и хоп - операция...
Ма ко, честита ти награда  Hug
Славе, имаш голямо гуш от мен. Ако ти е удобно, сподели, може пък да ти олекне...

# 369
  • в сърцата на децата <3
Абе работна, ама събота  Mr. Green Умишлено не казвам датата, защото може и да се променят нещата много бързо с тая увита пъпна връв. Но по всяка вероятност ще е рано сутринта, така че до следобеда на същия ден ще ви се похваля  Hug Heart Eyes

# 370
Лейди няма изпити у1 е.
Светли да то е живо и здраво малкото рожденниче!
Ангелче всичко ще мине . Скоро ще се гушкате.
Ние днес бяхме на пазар цял ден.Купих на малчо маратонки. Взех й за себе си и шапка с козирка . Големия от бяс умрънка света .
Тече усилена подготовка . Имам 2 рожденици . Мм и Томас . За на Томи РД сме поканили 15 мами с деца. Ще е голям купон. Планирам градинско парти .

# 371
  • при късмета
Ма Ко, виждаш ли, виждаш ли?!? Не било шестица от тотото, ами било друго късметче  Hug Ама моите детелини нещо са дефектни и не действат... Нищо не печеля, нищо не си намирам...
Виждаш ли, виждаш ли, че работят понякога? Ще проработят и твоите
Тити, весело изкарване на партито
Писе, да си носят със здраве новите покупки
Славе, ние сме тук. Важното е да ти се решат проблемите  Hug
Калинче, Вио, Ангелче  Hug

Идвам да ви похваля шефа, много ме зарадва днес. Дойде си от екскурзията с подарък за мама, имам си хаванче. Даже си счукахме орехи в него. Госпожата много го похвали, за себе си е взел само една порция царевица, а като са ги разходили по сувенирните магазини, само той е взел подарък за мен и нищо за себе си. Имал е достатъчно пари, даже ресто ми върна госпожата. Всички деца се върнаха с някаква играчка, само той с хаванче.

# 372
Момичета благодаря Ви за пожеланията bouquet.Ма ко ,теб съм те признала,дано винаги да имаш късмет.Славче,дано всичко да се нареди при теб.

# 373

За добро утро да ви подкрепя малко и разсъня.
Е тук не спира да вали,всеки ден се изсипват порои.Тази сутрин има даже и мъгла,а уж го даваха 24*  Crossing Arms

# 374
  • при късмета
Добро утро!
И при нас цяла нощ валя. Като започна вчера до като чакахме децата да вали, да спира и като се прибрахме започна толкова напоителен дъжд, та до сутринта. Подгизнахме значи  Crossing Arms
Преди 2 седмици съм си подготвила дървените съндъчета да им сложа още една ръка и лак и стоят и чакат  ooooh!

Писе, мерси за кафето и закуската
Светли, доволен ли е младежа от празника?

Слънчев ден на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт