Конфликт със съученици заради неоригинални маратонки

• 18 365
  • 138
  •   1
Отговори
# 30
Close
Не ми е много ясно защо не успях като гост да побликувам в групата но опитах с регистрационна форма за да ви предупредя за инцидента нищо че беше нелеп и пошъл!!!
Повече ме притеснява че в днешни дни не се смятат за проблем такива прояви на безхарактерност в цялостното общество и като цяло навсякъде около нас! Дори дъщеря ми все едно е загубила расъдъка си!
Купих маратонки чисто нови а не втора или каквато и да е била друга ръка на дъщеря си но на тях пишело АДИДДАС с двойно д вместо адидас откоето съответно стана голям проблем и онзи ден се стигнало дори до учителката след като са я убиждали съученици newsm78  #Crazy И госпожата вместо да им се скара нещо да накаже казала че без значение дали СА СКЪПИ ИЛИ НЕ и оригинални или не трябва да няма проблеми все едно и каза в очите че не са скъпи а тя мислеше че са скъпи без значение от двойното д качеството е на ниво и всичко останало а учителката по този начин и срина самочуствието и дори на РОДИТЕЛСКА СРЕЩА СПОМЕНА. Потресена съм от образователната система и от безопитните кадри #Crazy

Съвети (без на_патки):
1. Върнете маратонките и искайте обезщетение. Ако не се съгласят - информирайте Адидас.
2. Преместете детето в друго училище, където цената и марката на маратонките нямат значение.

# 31
Афторке, ни си ли потресина повичи от тува, чи вашта очитилка ни вий научила на пръвопис кугат муй било времиту?

# 32
В училище не се ли "мерят" знания?
Какви маратонки!?!  Shocked
Ако съм на мястото на учителят,
то подхода (влизането) в учебната стая ще бъде само с терлЪци!  Mr. Green

Твойте не са оригинални. Мойте са .

Може и гумени галоши.С бяла блажна боя се изписва желаната марка.Който не може да пише правилно пак ще ходи с ментета.

# 33
# 34
Айде ся. Кво им е на галошите.
Сериозно питам. Трябва ли да изключваме ученици, ако родителите им пари само за галоши.

# 35
Ако имат пари за галоши,значи имат пари за 2 чифта платненки от китайския магазин.От там насетне е въпрос на вкус и лична преценка.

# 36
Галошите може да са подарък.
Но да се върнем на темата - какво значение има с какви обувки ходя на училище?

# 37
Ето за това съм за униформите!

# 38
Факт.  Peace Аз също съм "за".

# 39

За да изгоним бедните деца от училище, ли? Виждала ли си цените на униформите от избраните фирми. #2gunfire

# 40
Това ,  че всичко се превръща в търговия е друг въпрос.

# 41
Въпросът е същият, защото живеем тук и сега. И униформите трябва да се купят тук и сега ... при избраните фирми. На цени по -високи от Аддидас.

# 42
Даам... да живеят униформите, които заличават различията при децата, които ги правят неразличими в очите на другите, защото виждаш ли родителите не успяват да възпитат децата си, че независимо колко пари си дал за обувки или дрехи, характера ти няма значение, а цената на етикета  ooooh! Нищо чудно стакива родители и пионерчетата от соц времето да се върнат

# 43
Mushmoranka,
нищо не си разбрала (намигване).
В някои случаи униформите са по-скъпи от маркови дрехи на промоция. Затова е гордост да ги носишл. Родителите ти са по-богати и могат да си позволят двоен разход за дрехи (хем скъпа униформа, хем цивилни дрехи).  Peace

# 44
Всъщност в много малко училища към униформите има обувки. Но и да не са обувки дрехи ще е телефон, раница, часовник и т.н. Няма измъкване, особено когато за конкретното дете това е проблем Peace

И да, както вече каза - всеки, който купува И униформа е към хората, които са в състояние да дадат излишни пари за още дрехи  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт