MasterChef България - сезон II (04.03. - 10.04.2016г.)

• 34 928
  • 449
  •   1
Отговори
# 315
Нашата анкета пак позна.

Логичен избор - съсипа всичките си десерти, не блесна с нищо особено освен с няколко педьовъра в произнасянето на продукти и ястия.

# 316
Познахте че Димитрия си тръгва.

# 317
Айде, Севда е следващата.
От промото оставам с впечатление, че ще им дадат живи гадини да готвят...

# 318
  • София
Брей, ама сме много добри, а? Втора седмица безгрешно уцелваме елиминираният.  Laughing
Не стана ясно дали наистина мусът на Калоян е бил разменен, а и той нищо не каза като го попита Виктор.  Thinking
Йоана ми е антипатична.

# 319
  • София
Аз обаче по едно време сериозно се стреснах заради Георги, особено с този воднист мус!

# 320
Айде, Севда е следващата.
От промото оставам с впечатление, че ще им дадат живи гадини да готвят...

Най вероятно ще е нещо такова защото Севда се облещи и айдеее.... беше готова newsm45 newsm45

Но не знам дали ще е следващата защото все минава между капките.Май ще трябва Цвета да и отстъпи прозвището "късмета"

# 321
  • София
Беше си много напрегнато. Радвам се за Лъчо, много добре се справи, макар че тръгна пораженчески. Много се притесних за Калоян, той все още не е имал шанс да се покаже, а мисля че може много.

# 322
Да не се възгордяваме с познаването, че да не хванат да ни изненадат с някой неочаквано отпаднал

# 323
За мен това беше най-лесният стрес тест, точно Дима ме изненада, че се издъни тук.
Верно и тази седмица познахме елиминирания, но мисля, че за следващата ще се озорим, няма да е Севда или поне такива сами усещанията.
Какво ли живо им дадоха за другия път, може би раци?
Нямам търпения да разбера.

# 324
Мен този Калоян ме много дразни и исках той да отпадне Crossing Arms Имам чуството, че е лансиран от тримата шефове, много пъти беше вече предпоследен.

# 325
Мен ме издразни това плоско меню в отборната игра, толкова ли не могат нещо интересно да измислят.Дано няма повече ризото и ориз до края на предаването- напомнят ми малко на Ву, който все ориз готвеше.
И как така все има по нещо еднакво да готвят

# 326
  • София
И как така все има по нещо еднакво да готвят

Минимум едно.  Laughing

# 327
обаче тази година май сериозно са им отрязали бюджета. Имам чувството, че готвят едно и също, защото нямат толкова голям избор от продукти...домати със сирене и свинско със зеле?! Колко по-интересни и екзотични подхождащи се храно можеха да изберат.. И днес пак лесни десерти с малко компоненти.

# 328
  • София
И аз се притесних по едно време, че ще отпадне някой по-кадърен участник, то почти на всеки можеше някаква забележка да му се направи. Но все пак, очакваното се случи; кой ще е следващият, не мога да преценя, а и все пак има доза късмет с разпределението на отборите, може някой слабичък да го издърпа печелившият отбор.
Йоана пак много самодоволна и ръси злобичка по околните.
Георги не работи добре под стрес, горкият, така се беше зачервил по едно време...!
Лъчо ме кефи с непробиваемото си изражение, чак на балкона си позволи да се усмихне Simple Smile Добре се е бил справил, първи него пратиха там.
С муса на Калоян много странно, има два варианта - или някой забързан участник да го е грабнал (изключвам умисъл, рисковано е, а и не знае на какво ще попадне), или той самият, ошашавен, да е забравил къде го е сложил. Може затова да си замълча после, не е бил сигурен какво е станало.
Първата част не можах подробно да я гледам, после на запис; но наистина, как може толкова еднакви идеи!

# 329
  • София
На същото мнение съм за муса на Калоян. На-вероятно някой по погрешка го взима в бързината или просто самият той от стреса изключва къде точно го е оставил.
Факт е също така, че повече не повдигна въпроса. Ако беше убеден в някаква умисъл щеше да стане разправия.

Общи условия

Активация на акаунт