Кой какви сериали гледа? - Тема 15

• 72 024
  • 768
  •   1
Отговори
# 465
Том Фелтън ака Драко  Малфой  се включва за постоянно в Светкавицата !
Странно, че се е съгласил да участва в тв шоу и то на СиДабълю (не особено престижна телевизия). Светкавицата е един от любимите ми текущи сериали и нямам търпение да го видя - след като е в постоянна роля, сигурно няма да е злодей?  Thinking

# 466
  • Вестерос
Не знам, пише, че ще е as CSI Julian Dorn!

# 467
За мен ще си остане Малфой, ще ми е странно да го възприема като CSI.

# 468
Нещо като заместител на Еди? Сега ще гледаме алтернативна времева линия - може да е подобна на старата и той да има връзка с Ирис  Crazy

# 469
  • Вестерос
Еди беше полицай, по-скоро заместител на Бари

# 470
Ако някой следи Younger, премиерата на 3-ти сезон е на 28 септември. А също така обявиха, че сериалът е подновен и за 4-ти сезон.

# 471
  • Вестерос
Аз вчера го изгледах , много приятен, смях се доста на последните серии като правиха базици с Мартин и сериала Игра на тронове

# 472
  • Разпиляна във въображението
Гледах серията на Супергърл със Светкавицата. Значи се оказва, че Супергърл е на друга Земя, а не на нашата Земя newsm78

# 473
  • Вестерос
Да Simple Smile

# 474
Гледах серията на Супергърл със Светкавицата. Значи се оказва, че Супергърл е на друга Земя, а не на нашата Земя newsm78

И аз попаднах на нея по някоя от бТВ-тата. Не знам от дублажа ли от какво, но въобще не ми хареса Супермомиче-то. Голяма скука, нищо оригинално, само Калиста ми хареса. Даже  Бари изглеждаше супер глупаво и нелепо в този сериал. newsm78

# 475
Супрегърл ще се премести на нашата Земя, защото сериалът си смени телевизията и вече е в същата като Светкавицата, Стрелата и Легендите. Създателите на 4-те сериала са общо взето едни и същи хора и обещават кросоувъри (между всички). Така че сега ще е много интересно как ще извъртят нещата (вероятно няма да е по най-интелигентния начин, за съжаление).

# 476
Едвам измъчих един епизод от Супергърл, изобщо не ми хареса.

# 477
  • Вестерос
Инфантилен е да, но ми харесва

# 478
  • Разпиляна във въображението
Едвам измъчих един епизод от Супергърл, изобщо не ми хареса.

И ние така бяхме, когато излезе. Обаче в 20.00 нищо интересно и така...

# 479
За фон или колкото да бръмчи телевизора и да хвърлям по едно око да, така гледам и МСЛ.

Общи условия

Активация на акаунт