Кой какви сериали гледа? - Тема 15

• 72 008
  • 768
  •   1
Отговори
# 495
Темата за фантастики - сериали и филми http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=919010;all

# 496
  • София
Записвам се при вас да следя поне... в период съм на доглеждане на започнати сезони и сериали... до никъде съм, от летните само Mistresses гледам, нови дали ще почвам идея нямам... много несериозна работа Simple Smile

# 497
Аз гледам Земя на честта много хубава теленовела
Искам да помоля може ли да направите тема за този чудесен сериал

Последна редакция: нд, 10 юли 2016, 15:46 от azisiq

# 498
  • София
Препоръчвам един минисериал, оригинална продукция на History Channel
Roots
http://www.imdb.com/title/tt3315386/?ref_=fn_al_tt_1

Въртят го по HBO, има го и на HBO GO.
По торентите не знам, не съм търсил.
4 серии е само, по 90 мин. на епизод.

Много силен, но и много много тежък, предупреждавам не е за всеки, особено за по-чувствителни хора.

Продукцията е римейк на популярен сериал от 1977 .
И представлява своебразен исторически портрет на робството в Америка през историята на едно семейство.
Наляти са пари, силен кастинг (Джонатан Рис Майерс, Форест Уитакър, Ана Пакуин, Лорънс Фишбърн) и много реализъм.

# 499
  • София
Тръгна още един нов сериал. Оригинална продукция на HBO и BBC - The Night Of - http://www.imdb.com/title/tt2401256/companycredits?ref_=tt_dt_co
драма/мистерия

Много силно начало. 75 мин. бе продължителността на пилотката. 8 епизода са планувани.
Фабулата е простичка, но много умело разказана.
Обвиняват едно момче в брутално убийство, но ние знаем, че е невинен... Въпросът е как ще убеди в невинността си американската съдебна система, а и главния заподозрян е от пакистански произход...

# 500
Обвиняват едно момче в брутално убийство, но ние знаем, че е невинен... Въпросът е как ще убеди в невинността си американската съдебна система, а и главния заподозрян е от пакистански произход...

Не знаем. Wink

# 501
  • в морето до колене
Гледах го това онзи ден на сайта на НВО, докато четях за "папския" сериал на П.Сорентино... обаче ще почака засега.

Вчера взех решение да гледам най-сетне The Wire
Викам си, след разочарованието от Bones ще заложа на сигурно.  Grinning

# 502
Вчера взех решение да гледам най-сетне The Wire

Добре си решила.  Grinning

# 503
  • София
ооо, The Wire е класика Simple Smile
Завиждам ти, че тепърва го почваш.

# 504
  • София

Е ся, така де  Grinning
Виж го какъв е мамин златен, едва второто момиче с което е спал през живота си, с елементарни неща не можеше да се оправи, как го виждаш като некъв психопат. В смисъл права си де, не знаем, ама според мен ще се акцентира върху самото следствие и процес и ще разкриват кирливи ризи на американското правосъдие отколкото да е типичния мистър трилър в който се оказчва, че главния герой е шизофреник. Wink
На мен ми хареса самата атмосфера, а и много черно и бялко на фон, може би нарочно търсено, не знам.

# 505
Всъщност моите очаквания се припокриват с твоите.  Laughing
Ударно започнаха с много клишета
Скрит текст:
- заподозреният, произходът му, работата на баща му, убитата, но много интересно проследихме всяка негова стъпка(накриво) през въпросната нощ, колко следи и свидетели остави след себе си, които ще го сочат с пръст и ще крещят, че е той.
Атмосферата много ми допадна на мен също, адвокатът Mr. Green, музиката в началото и липсата на такава напрегнатите моменти.

# 506
  • Вестерос
Кой е папския сериал?

Я да питам, изгледах Борджиите, доста са сменили историята, но свърши никак си, да не би да има филм?

# 507
Кой е папския сериал?

Я да питам, изгледах Борджиите, доста са сменили историята, но свърши никак си, да не би да има филм?
Ако става въпрос за сериала с Джеръми Айрънс, спряха го, заради недостатъчен рейтинг. Затова няма хубав финал.

# 508
  • Вестерос
Да, за него, мерси  bouquet

# 509
  • в морето до колене
Този - The Young Pope

Общи условия

Активация на акаунт