Аз май се разболявам, утре съм на лекар и само се моля да не го лепна на малката

сега ме вкарахте в размисли...но по-скоро да останем на умалителното за сега, а после ще се обясняваме подробно.
. Ние заради проблемните ни очи имам не знам колко вече прегледа и всеки път който очен го преглежда току му прави и очен профилактичен
, та уж за сега е добре, като изключим другите проблеми с тези запушвания на каналите .
, може ли да ми пратите онази книга за махането на памперса или гърне беше 

Оф и Гери неще и да чуе за гърне ама аз не я и насилвам де.А за обяснението- ми каката сама проявяваше интерес като беше на 3 год.,тъкмо тръгна на градина... И така всичко обяснихме.А на Гери и разказа кака й
аз мисля че е по добре да си знаят точните думи а да си ги наричат както искат- мое си мнение де.Хубав ден
, но пък това не му пречи да измисля постоянно щуротии и другите ги правят. Все се бъзикам, че само на пакости учим децата 
. Играеше си с една топка на едно дете от известно време и по едно време една майка идва и вика ето къде ни е топката и нали помоли да я дадем, че си тръгват. Казват му аз да я даде, той се почуди и тъкмо тръгна да я подава на лелката (както аз я нарекох) и жената се обърна , а моя като се провикна - еййй како даййй топка
и й я подава нали
. Той като дава нещо винаги казва ДАЙ, нали все казвам ДАЙ като ми подава нещо и така се е научил
. Жената така се засмя
, 2 вида
. Чудни станаха. Лесни са и може да се пробвате. На мен поне по ми харесват от купешките. Малчо определено ги хареса, но май са му доста сладки, другия път мисля да сложа по малко захар, че ми се струват доста сладки, хем само кафява захар ползвах. Сложих едни натрошени бадеми и ги сервирах във фунийка от двата вида и си хапнахме добре с малчо днес
.