От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 15

• 120 494
  • 795
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Здравейте,

искам да попитам пазаруващите от Варна, от кой доставчик са доволни  bouquet

Заемам се с четене, че октомври искам да пусна няколко поръчки от Мадъркеър   Rolling Eyes
Аз лично Ползвам Cargo BG Home и съм доволна. Аз изпращам от Варна и получавам от Лондон. Може да се ползват офисите им и като пощенска кутия.

# 136
  • София
Не взимат ли много скъпо тези Карго БГ?

# 137
  • Варна

Според мен не по скъпо от другите влез в сайта и виж сама цените.

# 138
  • Варна
Здравейте,

искам да попитам пазаруващите от Варна, от кой доставчик са доволни  bouquet

Заемам се с четене, че октомври искам да пусна няколко поръчки от Мадъркеър   Rolling Eyes

г-ца Магнетична
Hug няколко години ползвах КД и бях доволна, но от както Габиели откри офис ползвам тях,по-близо ми е и на по-добри цени. Peace

# 139
Благодаря ви  bouquet имам време да проуча нещата  Crazy

# 140
  • София

Нещо не мога да разбера цените. 1 паунд на кг. или минимална стойност 10 паунда?

# 141
  • Варна

Нещо не мога да разбера цените. 1 паунд на кг. или минимална стойност 10 паунда?
Като влезеш в сайта избери онлайн пазаруване и ти излиза цялата информация иначе накратко е това

Услуга "пощенска кутия" в Лондон.
Ако желаете да поръчвате стоки или лични вещи от интернет, моля попълнете нашата форма за контакт като предоставите трите си имена, телефон и град за получаване на пратките, за да осигурим вашия адрес в Англия и референция.
Клиенти, регистрирани за Услуга "пощенска кутия" в Лондон, получават преференциални цени за доставка на пратките, като заплащането на пратките се извършва при получаване в България в Български левове, по курс на Британска лира, определен от фирмата- 2.50 лв за 1 лира.
0.100гр-5кг- £5
5кг-7кг-£7
7кг-10кг-£10
над 10 кг- £1/кг до всеки град в България.

Най малко 5 паунда излиза

# 142
Не звучи много изгодно.

# 143
  • Варна
Не звучи много изгодно.
Дайте по изгодни оферти , ако знаете.
Лично за мен е нормално, защото пратките ми са винаги над 10 кг. и в двете посоки.

# 144
  • София
GGBG. 2лв/кг и в двете посоки. 10П са си над 20лв, както и да го смяташ...

# 145
uktobg/ Gabieli имат офиси в София, Пловдив, Бургас и Варна.
Цената им е 2лв/кг от Англия и 3лв от Германия, като след първия кг мерят точно, а не закръгляват на кг. Пътуват през 2-3 дни от Англия. 

# 146
  • Варна
GGBG. 2лв/кг и в двете посоки. 10П са си над 20лв, както и да го смяташ...
Права си, но в сайта им виждам само офиси в София. Аз изпращам и получавам от и до Варна.

# 147
  • Варна
uktobg/ Gabieli имат офиси в София, Пловдив, Бургас и Варна.
Цената им е 2лв/кг от Англия и 3лв от Германия, като след първия кг мерят точно, а не закръгляват на кг. Пътуват през 2-3 дни от Англия. 
Идеално е , ако не пращаш и пратки от България.

# 148
  • София
Една идея - можеш да ползваш една фирма за получаване и друга за пращане. Не сме крепостници, че да сме закрепени към една фирма само...

# 149
  • Варна
до момента до варна ползвах shopper.bg
2.49 на килограм
ама днес получавам мейл че местят мястото за раздаване, без предварително уведомление и ми е супер неудобно-само в делнични дни от 9 до 18
супер съм разочарована от тях

Общи условия

Активация на акаунт