От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 15

• 120 541
  • 795
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Здравейте, чакам за първи път пратка, която вече пътува с ggbg. От прочетеното в темата разбрах, че ще пристигне утре в София, но аз съм в провинцията, та въпросът ми е - трябва ли да се свържа с тях, за да ми я изпратят по куриер? Или те си ги изпращат и без да им се обаждаш? При регистрацията в сайта съм отбелязала, че искам с куриер да получавам пратките.

Трябва да потвърдиш пратката:
Срещу поръчката избираш "редакция", от полето горе до офис на избрания куриер, на долният ред адресът на офиса. Натискаш "потвърждение" и най-вероятно в събота ще я получиш.

От къде /кой сайт/ купувате хубави маратонки?

Аз от Ebay.uk

# 511
  • у нас
От къде /кой сайт/ купувате хубави маратонки?
Вчера поръчвах от тук - http://uk.puma.com/uk/en/sale

Благодаря Ek_velika  bouquet Сподели като пристигнат какво е качеството.

Daniabc  bouquet

Последна редакция: вт, 24 яну 2017, 18:49 от Sinara

# 512
  • Sofia
   Е, какво да е качеството... Crazy Това са Puma, все пак. Световноизвестен бранд.

# 513
  • София

Може ли да се пазари с бълг.карта
[/quote]
Плащам с PayPal, пращат с UPS.

# 514
  • у нас
   Е, какво да е качеството... Crazy Това са Puma, все пак. Световноизвестен бранд.

Това няма никакво значение.

# 515
  • Враца
Благодаря daniabc  bouquet

# 516
Здравейте, момичета. Поръчките с ГГБГ кога пристигат до адрес на Еконт в съответните градове? Имам една пратка, която в събота е тръгнала за България, и се чудя кога да я очаквам. За първи ползвам превозвач, така че извинете, ако вече е отговаряно на въпроса.  Peace

# 517
  • Стара Загора
Отговаряно е, да. Когато курса пристигне в България (на сайта им е обявено кога тръгват и кога пристигат курсовете), още същия ден, или на другия, в зависимост от количеството пратки, се изпраща по Еконт и на следващия ден е при теб.

# 518
# 519
  • Враца
Отговаряно е, да. Когато курса пристигне в България (на сайта им е обявено кога тръгват и кога пристигат курсовете), още същия ден, или на другия, в зависимост от количеството пратки, се изпраща по Еконт и на следващия ден е при теб.
няколко поста по-назад ми отговориха, че трябва да се потвърди поръчката в сайта на ггбг, за да ти я изпратят по куриер. Вече се обърках - да я потвърждавам или ще ми я изпратят като пристигне в склада? Извинявам се за въпросите, но ми е първа поръчка през превозвач.

# 520
  • София
За да ти я изпратят, трябва да потвърдиш по какъв начин искаш да си получиш пратката.
Потвърждението се изисква за всяка нова доставка. В противен случай, вероятно ще си седи в склада.

# 521
  • Стара Загора
damma, когато поръчката ти пристигне в БГ, ще получиш мейл, за да потвърдиш в профила си как/къде да я получиш и това е всеки път, защото откъде да знаят хората този път как искаш да си получиш пратката (може веднъж да искаш по еконт, друг път на място и т.н.). Изобщо от фирмата изпращат мейли при всяка промяна в статуса на пратката и в самия мейл ти пишат какво да направиш, лесно и ясно е и така е направено, че и за първи път да поръчваш с тях, пак ще се справиш и сам.

# 522
  • Враца
Много ви благодаря за разясненията. Вече се ориентирах  Blush

# 523
Знаете ли до каква сума не се облагат стоките с мита и ддс,които идват от трети страни в Англия ако дам адрес на превозвач в Англия?

# 524
  • Sofia
   Този въпрос го коментирахме наскоро, но не си спомням дали беше в тази тема или друга – £15 e граничната стойност. Peace

Общи условия

Активация на акаунт