От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 15

• 120 123
  • 795
  •   1
Отговори
# 60
  • Стара Загора
Здравейте, момичета! Започнах да се притеснявам за една пратка от Англия дали ще пристигне ии за това пиша тук. Получих имейл, че е изпратена на 4-ти май, но все още не съм я получила. Проследяващият номер не е активен. За 1-ви път поръчвам от сайта и не знам какво да си мисля вече... Дали бързам или е нормално да не е пристигнала още?

# 61
  • Sofia
Здравейте, момичета! Започнах да се притеснявам за една пратка от Англия дали ще пристигне ии за това пиша тук. Получих имейл, че е изпратена на 4-ти май, но все още не съм я получила. Проследяващият номер не е активен. За 1-ви път поръчвам от сайта и не знам какво да си мисля вече... Дали бързам или е нормално да не е пристигнала още?

Ами, ти с този пост все едно нищо не си казала... Simple Smile Кой е превозвачът, от кой сайт е пратката?

# 62
  • Стара Загора

Ами, ти с този пост все едно нищо не си казала... Simple Smile Кой е превозвачът, от кой сайт е пратката?

Няма превозвач, защото доставят до БГ. Сайта е: https://www.makeuprevolutionstore.com/

# 63
  • Sofia
   На сайта изрично е упоменато, че считат всяка една пратка за изгубена, само ако са минали 30 работни дни от изпращането ѝ. В такъв случай, ще трябва да изчакаш още и да се надяваш, че пратката ти ще пристигне в този период. Peace

# 64
  • Стара Загора
   На сайта изрично е упоменато, че считат всяка една пратка за изгубена, само ако са минали 30 работни дни от изпращането ѝ. В такъв случай, ще трябва да изчакаш още и да се надяваш, че пратката ти ще пристигне в този период. Peace

Супер, това съм го пропуснала  Grinning Дано да пристигне.
Мерси.

# 65
  • Sofia
   Моля! Peace Мисля, че ще пристигне, не е минало толкова време...

# 66
  • Варна
Здравейте,
извинете ако е коментирано, но ме интересува дали някой знае какво се случи с фирма britsbg?
Няма ги на адреса, не отговарят на имейла, а по никакъв начин не са ме уведомили, че прекратяват дейност.
Имам пратки да взимам, затова питам.
Благодаря.

# 67
  • Sofia
Здравейте,
извинете ако е коментирано, но ме интересува дали някой знае какво се случи с фирма britsbg?
Няма ги на адреса, не отговарят на имейла, а по никакъв начин не са ме уведомили, че прекратяват дейност.
Имам пратки да взимам, затова питам.
Благодаря.

Беше писано в темата по въпроса, потърси с търсачката. Peace Мисля, че вече от доста месеци не извършват дейност – пратките ти от кога са?

# 68
  • София
   Мда, сега погледнах сайта по-обстойно – наистина явно не доставят до адрес, съмнява ме чрез регистрация тази опция да се активира.

Вариантът е да организираш някой от превозвачите да отиде на място и да вземе чантата, но така поръчката ти ще се оскъпи доста. Доколкото виждам, раницата е налична само в Оксфорд, а мисля, че нито една от фирмите-превозвачи няма офис точно там... Rolling Eyes Сложно става, прецени си доколко ти е важна чантата. Peace
Днес се загледах в сайта и видях, че предлагат доставки:
http://www.gooutdoors.co.uk/delivery

Ако намеря имейл, ще ги питам.

За този продукт става дума:
http://www.gooutdoors.co.uk/berghaus-twentyfourseven-20-daysack-p190322

# 69
  • Sofia
   Те, че предлагат доставки – предлагат; въпросът е, че явно желаната от теб чанта може да бъде закупена само с опцията "Collect In-Store". Иначе, останалите 2 опции нямаше да бъдат неактивни.

# 70
  • Sofia
   Моля за бърз отговор. Мога ли да пратя нещо по GGBG от България до UK и какви са цените? На сайта им не намирам инфо. Предполагам, че пратката ще пристигне в склада им, но дали ще е възможно да я препратят към английски адрес?

# 71
  • София
Аз им писах с подобно питане, за Германия ставаше дума. Не ми отговориха.

# 72
  • Sofia
   Ясно, може би не предлагат тази услуга. Питах за един познат, всъщност. Peace

# 73
Кой превозвач има курсове начесто и идва сравнително бързо? Без Габиели и ggbg.

# 74
  • София
Какво разбираш под "често"? Габко имаха курсове 2 дни в седмицата преди, но идваха за 7дни и още 2 дни да "разтоварят и обработят" камиона - около 2 седмици се получаваше чакане. Не съм ги ползвала от година и нещо и вече не знам как са нещата.

Общи условия

Активация на акаунт