От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 15

• 120 465
  • 795
  •   1
Отговори
# 90
И аз снощи поръчах с GGBG. За първи път ми е и моля да кажете дали правилно съм разбрала.
До 17.06. ще пристигне на адреса в Англия. Доколкото разбрах, GGBG имат курс, който тръгва в събота (18.06.) и би трябвало да пристигнат в София на 22.06. Къде е този офис, от който трябва да ида да си взема поръчката?

# 91
  • София
Мишолинка, на сайта на GGBG го има адреса, има даже и карта.  Peace

# 92
  • Пловдив
И аз снощи поръчах с GGBG. За първи път ми е и моля да кажете дали правилно съм разбрала.
До 17.06. ще пристигне на адреса в Англия. Доколкото разбрах, GGBG имат курс, който тръгва в събота (18.06.) и би трябвало да пристигнат в София на 22.06. Къде е този офис, от който трябва да ида да си взема поръчката?

Не. В Неделя - 19.06 и пристига в сряда - 22.06. В сайта им, в секция "Контакти" има телефони и адрес за София- Младост, бл. 553. Погледни там за повече подробности.

# 93
Благодаря ви bouquet Уж гледах снощи, ама Embarassed

# 94
  • София
Напоследък и аз получавам мейлите от тях със закъснение. Преди тъкмо Амазон отбележат пратката като получена, и хоп - мейл от GGBG, че имам пратка. Сега на следващия ден, или чак в петък. В понеделник е мейла за пратка на път и в сряда/четвъртък, че пратката е в БГ и чака обработка.
Но пък са бързи и ме устройват и като адрес, така че.. Blush

# 95
  • Пловдив
А пратките за провинцията кога ги обработват? В деня на пристигането в София, сиреч сряда, или четвъртък - петък. За GGBG иде реч. Имам вече мейл, че пакетът е в София, да го чакам ли утре?
До този момент са много експедитивни. Браво!

# 96
  • София
Пратките ги разтоварват и започват да ги обработват - коя за къде е. Няма ред кое кога се обработва, което хванат - него. Когато ги сортират вече, тогава се изпращат по дестинациите. Аз взимах от офиса им в Дружба известно време - идваха четвъртък-петък. Затова предпочетох да си ги взимам от ценралния офис. Предполагам, че четвъртък-петък се изпращат за провинцията и на следващия ден са по местоназначенията си.

# 97
Искам да споделя горчивия си опит с една посредническ а фирма. Излъгах се да използвам Cheaptrans за посредник - за първи и последен път ще ми е.
По-непрофесионално и бавно обслужване не съм срещала в живота. На всичкото отгоре ще се сбъскате с абсурдни ситуации, за които няма обяснение. Като например да не ви пращат поръчката, която вече е в София, защото сте платили повече и не знаят как да ви върнат парите. Дори след комуникация по въпроса отне още 15 дена да се изпрати от София в София по Еконт. И така от нещо поръчано и платено в края на април, пристигна средата на юни ...

# 98
Който е от провинцията да пробва GGBG, за да види в какви срокове става обработката на курсовете. Правило за това няма. Като чакаш 7 дни, ще по чакаш и 8 или 9. Ако ще е нещо за подарък, трябва по-сериозен резерв от време.

# 99
Здравейте, момичета! Искам да попитам някой от провинцията дали си е имал работа с Доставка Англия и "Европът"? Сега ги ползвам за пръв път и съм меко казано неприятно изненадана от тарифата на куриера и на неупоменати, а важни неща като липса на офис в Бургас.

# 100
Здравейте, момичета! Искам да попитам някой от провинцията дали си е имал работа с Доставка Англия и "Европът"? Сега ги ползвам за пръв път и съм меко казано неприятно изненадана от тарифата на куриера и на неупоменати, а важни неща като липса на офис в Бургас.

Европът имат офиси в Бургас.
Защо си неприятно изненадана от тарифата на куриера? Не си ли я проверила предварително?

Аз също имах няколко пратки през една измислена фирма за доставки от Англия, която ползваше Европът в Бургас за крайното раздаване. Но проблемът не беше в тях.

# 101

Европът имат офиси в Бургас.
Защо си неприятно изненадана от тарифата на куриера? Не си ли я проверила предварително?

Аз също имах няколко пратки през една измислена фирма за доставки от Англия, която ползваше Европът в Бургас за крайното раздаване. Но проблемът не беше в тях.

MiraBu, откакто пазарувам онлайн ползвам Гъбко, обаче след като спечелих търг видях, че вече нямат офис в Бургас и хванах първата фирма, която ми се изпречи в "Гугъл". Взех ютия, която е 6кг с генератор. И от цялата работа сега доставката ще излезе към 10лв., защото Доставка Англия не смятат за нужно да напишат на сайта си, че и те нямат офис в Бургас вече. Европът не съм проверявала, защото на сайта на фирмата пише, че работят с "Еконт". В лична кореспонденция ми казаха, че работят с "Европът". Засега уж работят и с двете фирми. Леко почват да стават златни тия доставки, но човек се пари веднъж. Тъпото е, че винаги е за сметка на клиента.

# 102
Просто Хари, ти пазариш директно от английски сайт и си търсиш читав превозвач до Бургас, правилно ли съм разбрала?

# 103

Да. Ще е хубаво да знам при следваща покупка. Основно участвам в търгове в Ибей.

# 104
  • Стара Загора
UK out of EU! Каква "хубава" новина  Sad

Общи условия

Активация на акаунт