От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 15

• 120 632
  • 795
  •   1
Отговори
# 450
Само да попитам,когато пратките пристигнат в Сряда,успяват ли да ги изпратят по Еконт веднага,за да може примерно в Четвъртък да си я взема от друг град или разпределянето отнема нялолко дни?Питам,т.к.очаквам подарък за определен ден

В най-добрия случай ще ти я изпратят в четвъртък с Еконт и ти ще си я вземеш в петък. Ако имат много пратки изпращат в петък и се взема в събота.
От София си ги вземат още сряда вечерта.

# 451
Момичета, Амазон сам ми променя адреса на GGBG. Вместо Fulham ми пише името на улицата като име на града. Пет пъти го променях, но пак се запаметява така. Какво да правя? Вие такъв проблем имали ли сте? Ако продължава така, ще се наложи да търся друг доставчик, чийто адрес излиза правилно в Амазон.

# 452
  • София
Момичета, Амазон сам ми променя адреса на GGBG. Вместо Fulham ми пише името на улицата като име на града. Пет пъти го променях, но пак се запаметява така. Какво да правя? Вие такъв проблем имали ли сте? Ако продължава така, ще се наложи да търся друг доставчик, чийто адрес излиза правилно в Амазон.
Ами, той адресът им е Farnham, не Fulham. Преписвай внимателно и вярно, иначе не се знае къде ще ти се озове пратката.
Влез си в профила в GGBG и отиди на Как да поръчам?, под полето с адреса има снимка в Амазон точно как трябва да изглежда адреса.

# 453
Аз плащам при получаване на Еконт.
На първа страница при линковете пише, че е 100% авансово  Thinking

Аз ги ползвам за доставка на поръчки, които аз сама си правя. Транспортната услуга им я плащам при получаване. Няма как да се предварително, понеже не се знае колко кг. ще излязат.
Вече ако те правят поръчки вместо теб - се плаща предварително.

# 454
Ами и при мен така се плучи (въпреки ,че писах буква по буква без грешки Farnham)  и за това продължавам да си ползвам Габко  Hug поне си получавам доставките и с Еконт си ми ги препращат ,в сайта им се орентирах по- лесно .
Сега да питам ползващите габко ,ако поръчам от Анг и от De дали в БГ ще ми ги пратят с една пратка до офис Еконт newsm78

# 455
  • Бургас
Да обединяват ги.

# 456
 bouquetмерси!

# 457
Аз плащам при получаване на Еконт.
На първа страница при линковете пише, че е 100% авансово  Thinking

Аз ги ползвам за доставка на поръчки, които аз сама си правя. Транспортната услуга им я плащам при получаване. Няма как да се предварително, понеже не се знае колко кг. ще излязат.
Вече ако те правят поръчки вместо теб - се плаща предварително.
Благодаря! 

# 458
И аз съм го написала без грешка името в Амазон, с копи-пейст го давах. Сега в писането на вас във форума съм сбъркала името. Но факт, че Амазон сам го променя.  Peace

# 459
  • София
И аз съм го написала без грешка името в Амазон, с копи-пейст го давах. Сега в писането на вас във форума съм сбъркала името. Но факт, че Амазон сам го променя.  Peace
Попълнено ли е точно както е показано на картинката в сайта на GGBG? Още - когато попълвах немския адрес на същата фирма, ми променяше името на провинцията ако не се лъжа, но и до днес си го доставят на точния адрес. Седи си както е променено от Амазон. Освен това има и пощенски код, би трябвало по него също да се ориентират.

# 460
  • Sofia
   Аз даже мисля, че щом налице е точен пощенски код, адресът не е от такова значение. Английската система по отношение на пощенските кодове е различна от нашата. Peace

# 461
Здравейте,

Може ли отзив (по - пълен) за http://leron.bg/? Аз съм от град Бургас, а те имат офис тук на удобно за мен място затова питам.

От всички, които съм ползвала досега, от Лерон съм най-доволна. И до Бургас съм ги ползвала. Пратките пристигат в София и от там ги изпращат до Бургас, като за всяка стъпка съм получавала имейл от тях. Не знам какво точно те интересува, затова питай  Laughing

# 462
  • Sofia
   Условията на тези Leron звучат супер. Всъщност, същите като на GGBG, но защо, по дяволите и техният офис за раздаване на пратките е чак в "Младост"... Това е доста далеч за мен и всеки път, като ми се наложи да ходя до GGBG, само си губя времето в път. Naughty Mr. Green

# 463
   Условията на тези Leron звучат супер. Всъщност, същите като на GGBG, но защо, по дяволите и техният офис за раздаване на пратките е чак в "Младост"... Това е доста далеч за мен и всеки път, като ми се наложи да ходя до GGBG, само си губя времето в път. Naughty Mr. Green

Е да, но пък винаги могат да ти доставят пратката Wink  Hug

# 464
Малко сладко коте, да, точно по указанията попълвах с копи пейст. Не знам, пощенският код си е верен, но ми е притеснено да попъчвам така на този автоматично променен адрес. От някоя друга фирма да сте доволни освен GGBG? Гледах сайта на UKtoBG, имат склад в Лондон, какви са отзивите за тях?  Peace

Общи условия

Активация на акаунт