От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 15

• 120 500
  • 795
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Добро утро,

Някой знае ли колко излиза доставка до 1 кг. от GGBG до офис на Спиди?
Открих, че имат офис който ми е по-удобен от този на Еконт.

# 601
Аз също исках доставка със Спиди, но ми обясниха, че е по-скъпо и неудобно за тях да изпращат по Спиди, защото имат договор с Еконт и така цината за нас е 3,50 лв на кг вместо 4 лв, каквато си е по принцип цената на доставката с Еконт. Казаха ми, че със Спиди би ми било по-скъпо, но не уточниха колко.

# 602
  • София
Благодаря за информацията.

# 603
  • have faith and be patient ..
момичета , искам да поръчам стол за кола от англия до варна , кой превозвач ми препоръчвате за тези по-обемни пратки ?

# 604
  • Sofia
Абе, тия англичани са луди – за пратка, на стойност $19.95 + $9.95 шипинг, са ми нашили ДДС 11.24 паунда + 8 паунда комисионна за Royal Mail. #Crazy 'Що ли не я поръчах тази пратка до България, да ме пита човек. ooooh!

Мацки, много се извинявам, но неволно съм ви заблудила с цитирания си пост. Blush ДДС-то, което са ми определили англичаните, не е 11.24, а 3.24, защото въпросните 8 паунда комисионна за Royal Mail влизат в сумата от 11.24, която финално трябваше да заплатя. Simple Smile Така е една идея по-човешко. Joy

# 605
Здрвейте!

Търся посредник с офис в Добрич.
На първа страница са дадени два, но на единият сайта ( http://ukdostavki.com )

Благодаря  bouquet

# 606
Моля да споделите при поръчки от теско кои превозвачи ползвате, някои адреси са блокирани, и ме накара да сменям, за да си влезна в акаунта! Габиели ми е много неудобен като местоположение в СФ, откакто смениха адреса си

# 607
  • Sofia
   А аз да попитам – ако искам друг човек да ми вземе пратката от офиса на GabCo, трябва ли да дам някакви разпореждания – да им пиша или нещо подобно?

# 608
  • Sofia
   А аз да попитам – ако искам друг човек да ми вземе пратката от офиса на GabCo, трябва ли да дам някакви разпореждания – да им пиша или нещо подобно?

Не, само трябва да ти знае ID-то и имената.

# 609
  • Sofia
   OK, мерси много! Simple Smile

# 610
  • София
Преди време се заявяваше, че тази пратка ще я вземе еди кой си (в сайта им се попълваше една форма). Сега не знам как е.

GGBG се правят на ударени по моя случай с отворената пратка и вътре в кашона пратка на друг човек, а част от моята липсва. Вярно, нито е скъпо (1паунд), нито е нещо специално, но въпросът е принципен. Писах мейл, както се разбрахме, от тогава съм взела 1 пратка от там, те си трайкат. Много се дразня вече. При следващото ми посещение ще настоявам този път за компенсация. Може да е смешно, но наистина въпросът е принципен.
Като си прегледах назад в сайта им пратките и сумите, установих, че са ми надвзели около лев от невърнати по 1-2-10 стотинки на пратка. Това също добави капка в раздразнението ми към тях.

# 611
  • Sofia
Преди време се заявяваше, че тази пратка ще я вземе еди кой си (в сайта им се попълваше една форма). Сега не знам как е.

Ще им звънна, да проверя за по-сигурно. Peace

# 612
  • София
Аз редовно пращам ММ да ми прибира пратките, не се обаждам предварително. Той пък дори и ID-то ми не благоволява да запомни и пак няма проблем.  Laughing

# 613
Някой скоро да е пазарувал от Окадо? Канселираха ми поръчка на адреса на ГГБГ, посоват като мотив плащането - платила съм с пейпал....

# 614
  • Sofia
Някой скоро да е пазарувал от Окадо? Канселираха ми поръчка на адреса на ГГБГ, посоват като мотив плащането - платила съм с пейпал....

Аз поръчвах, но до Gabco. Получих си всичко, но взимат 13 лв. за преопаковане (кашон в моя случай).

Общи условия

Активация на акаунт