От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 15

• 120 465
  • 795
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Извинявам се, че може би въпроса ми не е за тук  bouquet, но не намерих подходяща друга тема.
Искам да попитам за превозвач от Италия.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=801046;topicrefid=19 Ето темата

# 691
  • Бургас
благодаря Миленски   bouquet

# 692
  • Sofia
   Единственото, което ме дразни в GGBG, е кофти системата им на известяване. Ето, тази седмица при тях трябва да са пристигнали 2 мои пратки, а получих e-mail само за едната, макар да съм сигурна, че ID-то ми присъства и на двете. Освен това, получавам уведомителните мейли с голямо закъснение, което е дразнещо за педанти като мен. Crossing Arms

# 693
Те изпращат имейл само за първа получена пратка в рамките на един курс. Трябва да се следи в сайта им колко пакета има към всеки един курс. И аз така бях изненадана веднъж, че получих 4, а бях получила имейл само за 1 нова пратка. Понякога късно изпращат имейлите за пристигнали пратки. Но пък служителите са много готини, веднъж три часа ми търсиха пратки сред пристигналия курс, защото ги помолих, само този ден бях в София. Затова и тях си ползвам, доволна съм от отношението.  Peace

# 694
  • Sofia
   Да, проблемът е, че и в сайта им е отбелязана само една пратка на мое име, а трябва да са 2 – и според информацията, с която разполагам, няма как да не са пристигнали. Но ще видим, като дойде курсът, де. Иначе, и аз съм доволна от услугите им.

# 695
Пълна греда при мен с гросъритара... от окадо и асда все ми затварят акаунтите... човек едни памперси не може да си поръча.

# 696
  • София
  Да, проблемът е, че и в сайта им е отбелязана само една пратка на мое име, а трябва да са 2 – и според информацията, с която разполагам, няма как да не са пристигнали. Но ще видим, като дойде курсът, де. Иначе, и аз съм доволна от услугите им.
Наистина е дразнещо. При мен, като отбележат че пратките са на път, излиза точният брой.
За редовните клиенти с повечко пратки, предлагат абонамент:
Цитат
Често си задавате въпроса: “Какво ли съм получил?”. Това се случва при клиенти с много пратки. Чакате 15 неща, дошли са две, но кои? Намерихме решение, което ще сложи край на главоблъсканиците. Срещу 10 лева месечен абонамент, всеки път, когато получите пратка в нашия склад в Англия, ще получавате уведомителен e-mail от нас, към който ще бъде прикрепена снимка на Вашата стока.

Понякога се случва да се забавят пратките до тях, или продавачът да ги пусне по-късно. Някои те предупреждават, но повечето - не.
Ако не са пуснати с тракинг, няма как да си сигурна, че са пристигнали в офиса им.

# 697
  • Sofia
Скрит текст:
Наистина е дразнещо. При мен, като отбележат че пратките са на път, излиза точният брой.
За редовните клиенти с повечко пратки, предлагат абонамент:
Цитат
Често си задавате въпроса: “Какво ли съм получил?”. Това се случва при клиенти с много пратки. Чакате 15 неща, дошли са две, но кои? Намерихме решение, което ще сложи край на главоблъсканиците. Срещу 10 лева месечен абонамент, всеки път, когато получите пратка в нашия склад в Англия, ще получавате уведомителен e-mail от нас, към който ще бъде прикрепена снимка на Вашата стока.
Понякога се случва да се забавят пратките до тях, или продавачът да ги пусне по-късно. Някои те предупреждават, но повечето - не.
Ако не са пуснати с тракинг, няма как да си сигурна, че са пристигнали в офиса им.
   Peace Peace Peace

Ако някой днес ще ходи до офиса на GGBG да си вземе пратката или вече е говорил с тях по телефона, моля да сподели дали днес ще има раздаване. Praynig Няма как да им звънна до довечера, а искам да си планирам нещата от по-рано.

# 698
  • Sofia
   Взех си и двете пратки от GGBG днес, макар през цялото време, в което пътуваше камионът, да ми се изписваше, че имам само 1 за вземане. Grinning

# 699
Здравейте, да попитам през джиджи биджи за колко време се доставят пратките от Амазон и Джордж?

# 700
  • Пловдив
Здравейте, да попитам през джиджи биджи за колко време се доставят пратките от Амазон и Джордж?
Имала съм няколко случаи на доставка за 1 ден, но зависи и къде е ситуиран търговеца, наличността на артикула и т. н. Винаги до този момент са били спазвани сроковете посочени в имейла като крайни, даже често се подранява. Това е за Амазон. От Джордж не съм пазарувала.

# 701
Здравейте. Бих и скал да попитам, кой превозвач бихте препоръчали с офис в Пловдив. За покупка от Англия. Гледам, че GGBG имат офиси само в софия.
Поздрави

# 702
Искам да поръчам мляко за бебето ми от Асда, но не съм пазарувала от там преди. Уктобг вземат ли такси за преопаковане?

# 703
  • София
Не вземат.
Нещо обаче се оплакват че им трият акаунтите от асда.

# 704
GGBG имат проблем с АСДА, успях да пусна една поръчка към Габриели и я доставиха, опитах втора и ми блокираха акаунта... Явно нещо става с адресите на превозвачите. ГГБГ казаха, че са им писали и се опитват да разрешат проблема, но нямам идея какво са направили по въпроса

Общи условия

Активация на акаунт