От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 15

• 120 120
  • 795
  •   1
Отговори
# 750
Някой последните 2-3 седмици да е поръчвал от АСДА гросери или Теско гросери? Дала съм различни адреси на превозвачи, но ми пишат че имало проблеми с плащанията и все ми спират поръчките(звънях в банката и казаха, че няма проблем с картата). Предполагам проблемът им е адресите, че са ги засекли като бизнес прекупвачи.
Аз поръчах.... И аз имах проблем все ми отказваха поръчките от АСДА , имало проблем с плащането и я канселираха,попитах в банката казаха че нямат проблем при тях . Миналата седмица поръчах и вече нямаше проблеми но си направих 3д код....

До кой превозвач поръчвахте? ГГБГ последно преговаряха с АСДА, нямам идея какво са направили. До Габриели имам и успешни, и неуспешни поръчки.

А на някого случавало ли му се е да му подменят артикули от АСДА? В едната ми поръчка ми бяха пратили "заместител" на това, което бях поръчала. В частнот поръчах памперси на промоция и понеже била изчерпана съответната разфасовка ми изпращали друга, която беше значително по-скъпа като цена на бройка...

# 751
  • София
сменят каквото няма, и отпадат промоции, ако си купил две за лев например, ако едното го няма другото става на редовна цена.
има да отбележиш да не подменят, ама пак се случва.

# 752
Някой последните 2-3 седмици да е поръчвал от АСДА гросери или Теско гросери? Дала съм различни адреси на превозвачи, но ми пишат че имало проблеми с плащанията и все ми спират поръчките(звънях в банката и казаха, че няма проблем с картата). Предполагам проблемът им е адресите, че са ги засекли като бизнес прекупвачи.
Аз поръчах.... И аз имах проблем все ми отказваха поръчките от АСДА , имало проблем с плащането и я канселираха,попитах в банката казаха че нямат проблем при тях . Миналата седмица поръчах и вече нямаше проблеми но си направих 3д код....

До кой превозвач поръчвахте? ГГБГ последно преговаряха с АСДА, нямам идея какво са направили. До Габриели имам и успешни, и неуспешни поръчки.

А на някого случавало ли му се е да му подменят артикули от АСДА? В едната ми поръчка ми бяха пратили "заместител" на това, което бях поръчала. В частнот поръчах памперси на промоция и понеже била изчерпана съответната разфасовка ми изпращали друга, която беше значително по-скъпа като цена на бройка...
Използвам Габиели и да подменят понякога продукти когато нямат в наличност,има опция с което да изключите подмяната...

# 753
  • в тристайна гарсониера :)
Здравейте, от скоро използвам ггбг за превозвач от Англия. В неделя имам доставена поръчка на англ им адрес, има ли шанс да пътува с курса от неделя или ще тръгне със следващия курс? Благодаря ви предварително за отговора !

# 754
  • София
Мои пратки, доставени в недеря, са пътували и със следващия курс, и със настоящия (от същия ден). Остава ти да изчакаш да видиш кога ще получиш мейл.

# 755
  • Sofia, Bulgaria

аз имам 3д код от много време, но бях направила за днес поръчка от АСДА до ggbg и даже ми е блокиран акаунта.... направо ще се гръмна с тия англичани. Да беше това България, щяха сигурно да са приоритетни поръчките за чужбина

# 756
  • Варна
Миналата седмца порчвах от Асда гросери до адреса на Габиели, без проблем ми мина поръчката. Поръчвала съм и с КД ШОПИНГ, но те двете фирми ползват един и същ адрес. Поръчах я с доставка в четвъртък уж да тръгне с неделния курс, че имах още нещо и да пътуват заедно, те пък взеи, че я натоварили още същия ден  Laughing И аз съм си отбелязала да не ми изпращат заместители  Peace

# 757
Момичета, не е съвсем по темата и се извинявам, но някоя от вас, поръчвала рокли от Асос, може ли да ме ориентира с размерите? По-голуми ли идват или по-малки? От дрехите на Primark нося 10, от H&M 36. Какво да поръчам от Асос - размер 8 или 10? За рокля става въпрос.  Hug

# 758
  • По широкия бял свят
Момичета, не мога да платя поръчка от Boots до адрес на Габиели, нито с българска, нито с английска карта.
Преди съм имала успешни поръчки.
В адреса ли е проблема?

# 759
А аз имам проблем с Clarks. Някой поръчвал ли е чрез Габиели, защото от вчера се опитвам да пусна поръчка и не става. Да не би да иска английска карта? Някой с идеи къде може да е проблема?  newsm78

# 760
А аз имам проблем с Clarks. Някой поръчвал ли е чрез Габиели, защото от вчера се опитвам да пусна поръчка и не става. Да не би да иска английска карта? Някой с идеи къде може да е проблема?  newsm78
В Clarks се пазарува само с UK карта.

# 761
А аз имам проблем с Clarks. Някой поръчвал ли е чрез Габиели, защото от вчера се опитвам да пусна поръчка и не става. Да не би да иска английска карта? Някой с идеи къде може да е проблема?  newsm78

Усетих се аз.. Жалко, много се бях наточила на едни обущета. Благодаря все пак  Peace

# 762

Това съвсем не е вярно!. От години пазарувам от Кларкс чрез пейпал, с БГ карта до адреса на Габиели.

# 763
  • София

Това съвсем не е вярно!. От години пазарувам от Кларкс чрез пейпал, с БГ карта до адреса на Габиели.
изключение си.
Същата конфигурация ми отказва плащане.
Кларкс продават и в амазон, не всичко, но повечето неща ги има.

# 764
  • Бургас
И аз съм от изключенията явно, защото имам вече 3 поръчки от Кларкс без грам проблем Peace

Общи условия

Активация на акаунт