Ето идва тя- Ноемврийската мечта !!!

• 42 731
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Бе и аз нз какво не им харесвате на скорпионите. От три мацки, които познавам, двете са невероятни душички, а третата си е откровено луда, та не го отдавам на зодията.
Да ви се похваля- вчера ми беше последният работен ден. От днес мързел, книжки, лежане и бременеене. Юхуу.
Моят младеж беше като петно на последната фотосесия, а вие чак плаценти имате. Хмм.. май ще почвам да пиша сценария.

# 511
И мен много ме мързи, но не си и давам много зор.  Mr. Green  Добре, че е ММ да помага.  Heart Eyes
Аз съм в почти 12-та седмица но все още имам гадене. Нямам търпение вече да спира.  ooooh!

Гледам за зодии си пишете. Нямам опит със скорпионите. У дома сме два козирога и една дева (ММ). От това което прoчетох, май ще правим голяма комбинация.  Simple Smile

# 512
Jojojo,аз имам засилено течение,казаха ми, че си е съвсем нормално, след като няма сърбеж и неприятна миризма.
И мен вчера цял ден ме мъчат едни болки долу ниско, но не като при цикъл, а пробождащи,режещи, но не постоянни, а пулсиращи през 1-2 секунди. Не са нетърпими, но все пак.Не знам дали правилно го обясних. Предния път като обясбявах на доктора и той ми каза, че матката се разширява и тепърва ще ме наболява. Папаверините през устата не помогнаха и накарах майка ми да ми удари два в дупето, но болката  не се повлия от това, само дето ме набоде Close Днес пак леко ми прищракваше сутринта, сега си лежа и се ослушвам Grinning Друга мама с подобни болки има ли?
За пола на Чочи- аз вече съм решила, че е мома и не приемам възражения Naughty Говоря си за нея в женски род, чак ММ го прихвана Laughing Вътрешно така го усещам, нямам обяснение. Ако е момче накрая, ще е голям майтап hahaha
Milo_Dete, чакаме да кажеш как си казала на таткото Heart Eyes
При мен умората намаля, за съжаление същото не важи за мързела Blush Вече не спя по 16 часа в денонощието, само по 13-14 Laughing

# 513
Аз вчера лежах с такива болки точно както си ги описала като мойте отиваха и в кръста от време на време.. полежах си пих Но шпа и изведнъж спряха... Викам на милото ей като хайманоря всеки ден нямам болки и оплаквания а като се залежа се почва  ooooh! Потреперих си докъто ме боля пък вечерта се хванах да мия банята...

# 514
  • Plovdiv, Bulgaria
Ох, моя мързел премина, сега не се спирам, постоянно гледам да правя нещо, днес захванах да мия щори, прозорци и пера пердета, ще чакам ММ да занесе да ми изперат килимите на автомивка, че и това ако захвана (понеже сме на село и досега си ги перяхме ние) и вече ще ме линчуват  Laughing  Замислила съм и доста ремонти, боядисване, ММ се отказа да се разправя с мен вече.  Laughing

# 515
Аз вчера лежах с такива болки точно както си ги описала като мойте отиваха и в кръста от време на време.. полежах си пих Но шпа и изведнъж спряха... Викам на милото ей като хайманоря всеки ден нямам болки и оплаквания а като се залежа се почва  ooooh! Потреперих си докъто ме боля пък вечерта се хванах да мия банята...
Тъкмо гледах клипче за 9 г.с. и казаха, че сега е бумът в растежа на бебока- само от 9та до 10-та г.с. увеличава теглото си с околко 75%. Предполагам възможно е заради това да се разпъва матката и така да боли на пулсации newsm78

# 516
Ред, от това е. Понякога е като боцкане болката, друг път направо като крампа.
Жожо (джоджо, йойо.. как е всъщност) нормално е засиленото течение. Доста е неприятно, най- вече заради усещането за нещо изтичащо и последващата паника дали не е пък кръв. Поне аз съм така де.

# 517
  • София
Аз напоследък само ви чета, но мързела ми е голям  Joy Сега съм се изтегнала на леглото и чакам мъжлето да свърши с прахосмукачката за да излезем навън, че времето е страхотно  hahaha

И аз имам силно воднисто течение, което от Утрогестана, който си слагам рлагалищно се оцветява в бяло, но ми обясниха, че е нормално. Още не съм пуснала МБ, следващия път.

Грийн Соул  мен Стаменов иска да ме вижда всяка седмица. Няма проблеми, ама аз съм му голямо постижение и ме гледа като писано яйце  Mr. Green

# 518
Момичета, относно мързела май ви бия по точки. Мен толкова ме мързи, че чак ме мързи да ви напиша, че ме мързи!  Joy
Изникна ми обаче едно питане (по-скоро чуденка), та реших да съчетая нещата. До коя седмица се счита, че минава най критичния период на бременността? След коя седмица може да се хвалим Simple Smile?

# 519
Води се 12та, или докато се образува плацентата. Като изключим това обаче, няма некритичен месец за съжаление.

# 520
Момичета, относно мързела май ви бия по точки. Мен толкова ме мързи, че чак ме мързи да ви напиша, че ме мързи!  Joy
Изникна ми обаче едно питане (по-скоро чуденка), та реших да съчетая нещата. До коя седмица се счита, че минава най критичния период на бременността? След коя седмица може да се хвалим Simple Smile?
Поли, до края на 3ти месец се счита най-критичната част от бременността, защото до тогава е органогенезата. Като мине феталната морфология  и БХС и всичко е наред няма причина да се пази в тайна.

# 521
  • София
Аз мисля след 13-та да се хваля - засега още оправдавам непиенето на алкохол с приемане на антибиотици, диети и т.н. причини и само ММ знае за бебето.

За зодиите - аз съм телец, мъжът ми близнаци и много се борихме да си направим малко теленце - миналия август се скъсахме от старание. Обаче предвид че бебеправенето ни отне цяла година, вече се радваме на всякаква зодия, само да се появи. Иначе скорпи-тата са особени екземпляри, но повечето са готини.

Мързелът не ме е пускал изобщо. Забравила съм къде седи прахосмукачката, как се пуска миялната машина и куп други такива детайли Grinning . Ама какво да се прави. Добре, че имам много чинии и тави Grinning

# 522
Здравейте, мами. Резултата от трите седмици повръщане е минус 7кг. Но корем имам, даже сестра ми каза, че все едно съм в 5, а не 4 месец 😃

Аз съм скорпион, даже термина ми е ден преди моя РД. ММ е стрелец и вечно се джафкаме, а като разбра, че и бобчо ще е Скорпи направо му се доплака. Тя й моята майка е Скорпион та купона е на макс.

Никакви симптоми нямам вече, дажрще имам апетит. Дано всичко е наред и в сряда да си видя бобчето Simple Smile

# 523
  • София
Поли, за критични се смятат седмиците до 12-та, но то пък всяка седмица си крие своите рискове, така че надали някога щ спрем да се притесняваме  Laughing Иначе, аз имам една книжка, много готина, в нея пише, че от 6 до 10 г.с. е органогенезата и след 10г.с. приключва ембрионалният стадий и започва развитието на самия плод - зъби, нокти, ей такива нещица  Rolling Eyes

Аз пък да ви се похваля - ММ най-накрая ми купи НутриБулет, за който мрънкам от няколко месеца, та сега минах през пазара и едва се прибрах с торбите - то не бяха ягоди, кивита, спанак и какво ли още не забърсах. Смятам утре да направя един хубав разтоварващ ден, чееее не вървят на добре нещата  Joy  ooooh!

# 524
Поли, за критични се смятат седмиците до 12-та, но то пък всяка седмица си крие своите рискове, така че надали някога щ спрем да се притесняваме  Laughing Иначе, аз имам една книжка, много готина, в нея пише, че от 6 до 10 г.с. е органогенезата и след 10г.с. приключва ембрионалният стадий и започва развитието на самия плод - зъби, нокти, ей такива нещица  Rolling Eyes

Аз пък да ви се похваля - ММ най-накрая ми купи НутриБулет, за който мрънкам от няколко месеца, та сега минах през пазара и едва се прибрах с торбите - то не бяха ягоди, кивита, спанак и какво ли още не забърсах. Смятам утре да направя един хубав разтоварващ ден, чееее не вървят на добре нещата  Joy  ooooh!
Молянте сподели за нутри булета , че сериозно се замислям:)

Общи условия

Активация на акаунт