"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 4

• 63 912
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • Тра-ла-ла
И аз чух, че НЕ иска. Но пък изражението и реакциите им не бяха като за "НЕ"

# 496
  • ES
Аз чувам, че не иска. Калин каза промяна в настроението, и ще завърши вечерта с приятели..

# 497
  • Там,където се събуждам щастлива.
Пак го пуснах....Хм...Не иска казва, ама неговата реакция много странна.
(Писах на отговорника за страницата във Фейсбук..Дано той ни осветли Simple Smile )

# 498
  • ES
Ами той не го прие на сериозно, а като промяна на настроението.

# 499
Ами той не го прие на сериозно, а като промяна на настроението.

Да, така е. Най-вече, защото тя каза; " Ще се прибираме ли?" Със сигурност казва, че не иска.

# 500
Забелязахте ли, че когато героинята на Вачкова си сменяше обувките всички нейни колеги я зяпаха от прозорците? Тази сценка много добре описва българската действителност.
Наталия супер ми опротивя след този епизод.
Днес искрено съчуствах на доктор Захариев. Човекът си гледа работата и взема тежки решения и в същото време лигавата му жена и дъщеря го занимават с глупости Rolling Eyes

# 501
  • гр. Варна
Пак го пуснах....Хм...Не иска казва, ама неговата реакция много странна.
(Писах на отговорника за страницата във Фейсбук..Дано той ни осветли Simple Smile )
Веднага да ни осветлиш и нас  Hug

# 502
Забелязахте ли, че когато героинята на Вачкова си сменяше обувките всички нейни колеги я зяпаха от прозорците? Тази сценка много добре описва българската действителност.

Навсякъде има клюки, но наистина у нас преминава някои граници (твърде голямо вмешателство).
Балканска черта е явно, защото в събота една сръбкиня пак ми зададе един много личен въпрос, който една холандка не би си и помислила някога да зададе така открито.

# 503
И аз чух, че НЕ иска. Но пък изражението и реакциите им не бяха като за "НЕ"
Аз чух, че иска да се оженят, въщах го и аз, ами не чух Не.

# 504
Отвратителен епизод. Не зная какъв морал трябва да имаш, за да умъртвиш дете, било то и без очи. А тези, които са успели да се родят 32 ГС и са с проблем, направо да ги душим?

Аз също съм родена без очи и живея без проблем. Все пак не съм търсила сметка на родителите си, за дето не са ме убили преди да се родя. Напротив благодарна съм им, че са се грижили за мен и продължават да ми помагат с каквото могат. Дано в реалния живот няма такива майки. Не знам обаче след тая случка дали ще продължа да следя сериала. Аз помислих, че щом Захариев се съгласи толкова бързо да мубие бебето пациентката му е дала пари, защото преди това каза май, че трябвало да се събере лекарска комисия ако правилно съм разбрала. Даже мислех, че са показали като му плаща, но като чета коментарите не видях някой да споменава подобно нещо, от което разбирам, че не е имало подкупи

# 505
Аз чувам "И ИСКАМ да се оженим," но стискам палци да сте прави и да е "не искам."

# 506
  • Разпиляна във въображението
С Калин са имали проблеми, пиша за големите и по-важните Simple Smile

Трябва да се направи предложение към Нова да пускат субтитри към епизодите. Глухите хора са дискриминирани. Така хем те ще могат да следят сериала, така и ние няма постоянно да уточняваме кой какво казал. Според мен каквото и да е казала Биляна на Калин му е все едно към онзи момент.

# 507
  • Sofia
Просто е невероятно, че трябва да гадаем за такава важна реплика. Не знам каква награда е получила актрисата, но за мен, казвам го със съжаление, тя е лоша актриса.
Не може да подчертае важен момент за нейното израстване, да не говорим за сцената, в която баща й се разкрещя. Каква измислена физиономия направи,абсолютно безизразни, спокойни очи на лице, което се опитва да покаже ужас, но се получава само една фалшива физиономия.
Няма ли кой да научи тази актриса да изразява емоции с лицето и очите си? Rolling Eyes
Много съм разочарована, преди да гледам серията ходих на театър, където една блестяща актриса буквално изживяваше всяка емоция с очите си, такъв контраст с играта на Биляна. ooooh!

# 508
  • густо майна Филибето
Странно ми е, че се одобрява убийство на вече развито дете, а не се приема, че доктора си сменил бебето. Ами евтанизирал го един вид. Даже много благородно дал възможност на бедното сираче да постигне много.  ooooh!
А домовете какво са? Места за бавна и мъчителна евтаназия, това са.
Може би ако го бяха направили за пари щеше да ми се стори по-"човешко". Ама заради някакъв странен морал , от рода - какво ще кажат хората, ама защо на мен и т.н......
Поне да бяха измислили някакъв тежък случай, какво като е без очи, слепците да не ги убиваме?

# 509
  • Русе
Странно ми е, че се одобрява убийство на вече развито дете, а не се приема, че доктора си сменил бебето. Ами евтанизирал го един вид. Даже много благородно дал възможност на бедното сираче да постигне много.  ooooh!

Извинявай, но не съм много съгласна. Дал е възможност на това дете, да, но отне от един страдащ за жена си мъж здравото дете и му "пробута" тежко болно, изискващо много грижи и ежедневни страхове за оцеляването си.
И аз чух, че Биляна каза "НЕ искам да се женим". Разбирам го така - Калин и предложи брак, защото мислеше, че тя иска това. Един вид направи компромис със себе си. Биляна му казва "Не искам да се караме, не искам да те наранявам, ще остана до теб, макар и да не сме женени" Това е моята интерпретация.
Тъжно ми стана и на мен за героинята на Вачкова.
Захариев може да е коцкар, но го показват човечен поне. Искрено страдаше за случая с бременната.

Общи условия

Активация на акаунт