Абитуриентски страсти 2016 - красоти и изцепки в снимки

• 639 696
  • 4 038
  •   1
Отговори
# 3 795
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Риза(с дълэг ръкав) с къси гащи?! Rolling Eyes newsm78 Впечатляващо!  Thinking
И то май е ленена риза, с къси гащи - хавайки, изкуственярки, мокасини... супер!

Обаче има и добре облечени гости.

объркАли са се  Whistling

# 3 796
Ох Бижу, още се хиля на разбора ти за дрескода на семейството........ Joy Joy Особено това за капана за мишки. Mr. Green
Младежът с официалната риза и скъсаните гащи е също потресающ, особено със закачливо подаващият се гол бедър.
В интерес на истината момичето е много хубаво, но материята от чувал за смет е крайно неподходяща.

# 3 797
Може би дрескода е бил майтапчийски. Ако е така се е получило доста добре!
и аз така мисля Laughing

В тази какафония от материи и стилове не виждам нищо майтапчийско.Ако имаше друг стил дрехи съчетани със забавни шапки, папионки и цветни аксесоари, може би щеше да е майтапчийско.Така е просто безвкусица, та дрънка.

# 3 798
Хората от снимките наистина изглеждат много странно - според мен, няма как това да е случайност... Сигурно има някаква концепция, но не я разбирам  newsm78
Още нещо - не разбрах един от коментарите за облеклото на мъжете - "риза с къс ръкав" - ами през лятото, при + 25 градуса каква друга трябва да е - с дълъг (като на индийците по сериалите) и гигантски потни петна?

# 3 799
  • Оптимист по принуда
Не разчопляйте темата за ризите с къс ръкав, моля ви Sunglasses.
Дрескодът е бил 'няма дрес код' - както е на много подобни събития. На колко сватби сте били, на които поне част от хората са се 'измъкнали' в подобен вид и се щракат гордо с младоженците. Балът не е сватба, но поне леко усилие да не съчетаваш галош с чорап може да се положи. Тук напънът е стигнал само до уцелване на правилния цвят - можеше да е бял чорап, за да се подчетрае проветривостта на обувката.

# 3 800
Още нещо - не разбрах един от коментарите за облеклото на мъжете - "риза с къс ръкав" - ами през лятото, при + 25 градуса каква друга трябва да е - с дълъг (като на индийците по сериалите) и гигантски потни петна?
Коментарът е:

Риза(с дълъг ръкав) с къси гащи?! Rolling Eyes newsm78 Впечатляващо!  Thinking

Гостите по такива събития често са потресаващи! Понякога съм се чувствала като на селски събор и прекалено "официална" на фона на доста от останалите гости...

# 3 801
  • ГО
Да де, ама какво да очакваме от гостите, като баш родителите са се изтупали така? Щом домакинът няма уважение към събитието си, какво искаме от гостите.  ooooh!

# 3 802
Не съм казала нищо за гумените чехли - те по принцип си стават само за работа.
Но, както ризите с дълъг ръкав, така и чорапите, не са нещо, което нормално се носи през лятото (нямам предвид на официални събития, а в ежедневието). Сигурно на поканите е пишело "кежуал" и всеки си го е разтълкувал както може...
Изкуствените материи не ме скандализират - домакинята е облечена в латекс - по-изкуствено от това няма накъде.  Simple Smile

# 3 803
Да де, ама какво да очакваме от гостите, като баш родителите са се изтупали така? Щом домакинът няма уважение към събитието си, какво искаме от гостите.  ooooh!

И защо решихте, че тези са родителите и?!

Според мен, това са родителите на Ванеса -
Скрит текст:

Леле колко съм залюхана, чак сега стоплих, че това е щерката на Жоро Манев. Остарял е доста.

Последна редакция: пт, 10 юни 2016, 10:47 от pticasprujina

# 3 804
Момичето е с ужасна поза на тази снимка! Родителите са облечени добре!

# 3 805
А дамата в така коментираното семейство гости, не е ли облечена с оная рокля  с коронката на Юнона, която по-напред коментирахме за една от абитуриентките? Струва ми се същата?

# 3 806
# 3 807
Винил е.

# 3 808
  • София
Не мога да разбера, изглеждат като средностатистическо-мутренско-семейство, а облекли детето в торба за боклук и с тази умряла прическа?

# 3 809

Него го ползваме за сенници, ама в по- светли тонове. Laughing
Или за тапети, но те пък са ни на шарки.

Не мога да разбера, изглеждат като средностатистическо-мутренско-семейство, а облекли детето в торба за боклук и с тази умряла прическа?
Липсват само дръжките...
На нашите торбички са синички.

Общи условия

Активация на акаунт