Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-8

• 74 291
  • 766
  •   1
Отговори
# 90
JonyBonboni
успех и да се похвалиш още днес.

# 91
Изтрих поста без да искам, съжалявам. Татко Мецане, за Пловдив става въпрос. 38900, евро. В последствие свалиха с 500 евро. В по-централната част на квартала тези апартаменти се движат от 42 до 48-49.
Примерно там има наблизо училище, на такова разстояние е, че не си струва да се качваш на автобус, а пеша е около 10 мин. Има две спирки и шест автобусни линии, както също и две маршрутки, които се движат навсякъде из града. Лошото е само това. Излизаш от входа правиш 15 крачки и си на натоварен булевард, който отива към околовръстното. А до работата на мъжът ми е на 5 мин. с кола.

Извинявай, Jony, за кой квартал става въпрос в Пловдив, че съм пропуснала?

И успех!  Peace

# 92
Благодаря Ви от сърце!  Hug bouquet

# 93
Aз ви казвам, ще взема да се преместя в Пловдив, такива хубави жилища има, ремонтирани, нови и на нормални цена на супер места, че ми иде да зарева, ако не беше работа, родители тук и семейство изобщо да съм духнала за Пловдив и без това ми харесва повече като град...

# 94
записвам се да ви следя и се връщам назад да чета Simple Smile

# 95
  • София
Джони, чакам да се похвалиш.  Grinning

# 96
Хайде, хваля се. Подписахме.  Бяха страшни циркове, утре ще разправям подробности да се смеем. Сега ще пия биричка. Наздраве! Sunglasses

# 97
Хайде, хваля се. Подписахме.  Бяха страшни циркове, утре ще разправям подробности да се смеем. Сега ще пия биричка. Наздраве! Sunglasses
Честито, дано нататък да няма изненади.

# 98
  • София
Доста неща научавам от темата bouquet и ще продължавам да я следя, защото ни предстои търсене/закупуване на имот,надявам се преди новият отоплителен сезон и в тази връзка: едно от изискванията ни е да е с 3 спални -това четиристаен ли се води или тристаен newsm78
Мислех,че едва ли не ще харесаме/платим и ще се нанесем, но май съм далеч от истината и ще отнеме доста време и нерви Rolling Eyes

# 99
едно от изискванията ни е да е с 3 спални -това четиристаен ли се води или тристаен newsm78

Четиристаен, всекидневната и тя се води стая.

# 100
Доста неща научавам от темата bouquet и ще продължавам да я следя, защото ни предстои търсене/закупуване на имот,надявам се преди новият отоплителен сезон и в тази връзка: едно от изискванията ни е да е с 3 спални -това четиристаен ли се води или тристаен newsm78
Мислех,че едва ли не ще харесаме/платим и ще се нанесем, но май съм далеч от истината и ще отнеме доста време и нерви Rolling Eyes
Честито на Joni , да приключи бързо и да се нанесе щастливо))
Иначе апартамент с три спални се води четристаен или някъде ги водят много стайни.
Сега гледам тук в един сайт и попаднах на един , не че е като реклама де , но ...има някакъв избор. Този е с гараж, тухлен  вижда ми се добър като големина на стаите, локацията не е лоша -не е и най-добрата в квартала , но...ако имаш  парите може поне да погледнеш и видиш. Поне е под 1000евро квадрата със сигурност и е празен. Има и други по даденото описание-то големите по-малко се търсят може да разгледаш. Ето този за идея просто.
http://olx.bg/ad/beli-brezi-chetiristaen-tuhla-140000e-ID5Vcgi.html#48b14ca5c1

# 101
  • София
Сега гледам тук в един сайт и попаднах на един , не че е като реклама де , но ...има някакъв избор. Този е с гараж, тухлен  вижда ми се добър като големина на стаите, локацията не е лоша -не е и най-добрата в квартала , но...ако имаш  парите може поне да погледнеш и видиш. Поне е под 1000евро квадрата със сигурност и е празен. Има и други по даденото описание-то големите по-малко се търсят може да разгледаш. Ето този за идея просто.
Хм, не мога да ги разбера...понеже търся такъв, 4ст,.. нов, нов, 20 годишен .... 158 кв.... какво включват.... чисто жилищната площ, вкл.банята  е  100 м. Уж има гараж, ама е отделен..... май И продавачите търсят под вола.....

# 102
Сега гледам тук в един сайт и попаднах на един , не че е като реклама де , но ...има някакъв избор. Този е с гараж, тухлен  вижда ми се добър като големина на стаите, локацията не е лоша -не е и най-добрата в квартала , но...ако имаш  парите може поне да погледнеш и видиш. Поне е под 1000евро квадрата със сигурност и е празен. Има и други по даденото описание-то големите по-малко се търсят може да разгледаш. Ето този за идея просто.
Хм, не мога да ги разбера...понеже търся такъв, 4ст,.. нов, нов, 20 годишен .... 158 кв.... какво включват.... чисто жилищната площ, вкл.банята  е  100 м. Уж има гараж, ама е отделен..... май И продавачите търсят под вола.....
Те не ги смятат така , като теб , а си има и нотариален акт така че... но не е нов , ако търсиш такъв. Това на първо четене , точно нещо си търсех и прочетох какво си писала. Виж там в сайа не че е нещо ,но може да видиш повече и добиеш представа. Гаража си е отделно и е подземен , но пак е нещо. Според мен големината на стаите е супер . Има за смяна дограма ,врати но бързо би станало. Както и да е, като идея го дадох. На мен ми е затворено някак , но има хубави последни етажи но със скосяване гледам там. За южен район обаче и такова място пък и с гараж и напълно отделни стаи , мазе и там другото не ми изглежда зле. При това е празен и направо зимата си в него с ремонт , обзавеждане ...само пари да има. Колкото до строителството е тухла и 3 етаж това добре. Пък и тогава беше май и по-качествено строителство, зависи де. Просто разгледай , ако си търсиш там и други има четристайни , може и района да не е твоя. Като чета в Младост как пишете реших да разгледам. Аз специално мисля да продавам и искам да се орентирам, да додам пари и да купя нещо наблизо до сегашното ми жилище, но и на мен нещо... не ми излизат сметките .

# 103
  • София
Благодаря!
Ние също ще продаваме и после ще купуваме и още не сме наясно за крайния бюджет, имаме само ориентир, но пак според наши сметки - не според оценка на брокер. Основните ни изисквания са: 3 спални, 2 санитарни възела, да не е 1-ви или последен етаж, да има тераса, без Топлофикация, да има асансьор. Ее ще се радваме и на закрито парко място,но не е болка за умиране. Трябва да се ориентираме и за локацията,т.к сме с 2 малки деца са важни градини/училища/парк, транспорт като цяло и т.н

# 104
Здравейте.Много четох но не можах да добия представа добър ли за живеене е районът между бул. Г.М.Димитров, Пощенския институт и улица Никола Габровски?Това е в долната част на Студентски град.Благодаря предварително.

Това е един изключително презастроен вече район. Гаражите и паркоместата са недостатъчни, а все още се строи там. Сутрин стават задръствания за излизането на Г.М. Димитров. Склонът е обърнат на северозапад (все пак не е твърде стръмен, но изложението не е прекрасно). Блоковете са нагъсто, високи, залепени един за друг.
Населен е предимно с млади семейства, голяма част от контингента са бивши студенти, което все пак е някакво ниво.
https://www.google.bg/maps/@42.6569744,23.343548,3a,75y,82.35h,90t/data=!3m7!1e1!3m5!1s9MqisDWhCJvD2QXo43MD8Q!2e0!6s%2F%2Fgeo3.ggpht.com%2Fcbk%3Fpanoid%3D9MqisDWhCJvD2QXo43MD8Q%26output%3Dthumbnail%26cb_client%3Dmaps_sv.tactile.gps%26thumb%3D2%26w%3D203%26h%3D100%26yaw%3D79.64463%26pitch%3D0!7i13312!8i6656?hl=bg

Благодаря.Аз по-скоро имах предвид зад хотел Вега,но си мисля дали няма да е прекалено шумно от картинг пистата там newsm78?

Общи условия

Активация на акаунт