Велико Търново - пролетна тема

• 90 448
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
  • Велико Търново

Момичета  можете ли да ми кажете откъде се купуват тези картонени опаковки, които имитират торта  по детските градини. Къде са.най-евтини?

Може да си я направиш сама или да поръчаш някой да ти я направи. Има много момичета, които се занимават, из фейсбук, olx и подобни.

# 256
Момичета  можете ли да ми кажете откъде се купуват тези картонени опаковки, които имитират торта  по детските градини. Къде са.най-евтини?

Може да си я направиш сама или да поръчаш някой да ти я направи. Има много момичета, които се занимават, из фейсбук, olx и подобни.
Благодаря ти за инфото. Даже намерих шаблон и май ще се пробвам да си я направя сама.  bouquet

# 257
  • В.Търново
Имам два въпроса.
Знаете ли стоки поръчани от E-Mag кой се грижи за гаранционното обслужване при повреда?

Другият ми въпрос е знаете ли къде правят хубав маникюр със сполучливи декорации , но не с гел лак, а например лак Опи и на каква цена?Нямам представа кой къде добре работи, защото не ходя по такива места.

Последна редакция: пт, 01 юли 2016, 22:09 от rusalka1

# 258
Хора може ли някой да ми каже къде тук във Велико Търново има открит басейн на покрива на някой хотел? Чувам, че много хора говорят за него, но не знаят къде се намира. newsm78 newsm78

# 259
Хотел Премиер  Peace

# 260

А има ли вход към басейна за хора, които не са гости на хотела? Ако има на каква цена, случайно ако знаеш?

# 261
Не съм ходила. Можеш да попиташ по телефона на рецепция  Peace

# 262
Има ли някой, който е пускал детето си в ясла Пролет? Има стара информация във форума, а ме интересува как е сега положението. Храната хубава ли е, учителките, отношението, извеждането навън за игра? Simple Smile)

# 263
Някой има ли представа как става записването при Чергиланов, трябва ли да се носи снимка?

# 264
  • Велико Търново
Имам два въпроса.
Знаете ли стоки поръчани от E-Mag кой се грижи за гаранционното обслужване при повреда?

Попълваш заявление в сайта на емаг за сервиз на стока в гаранция, куриер идва да вземе стоката, като трябва да пазиш фактурата, касовата бележка и гаранционната карта. Изпращаш по куриер, поправят го и го връщат.

# 265
  • В.Търново
Имам два въпроса.

Попълваш заявление в сайта на емаг за сервиз на стока в гаранция, куриер идва да вземе стоката, като трябва да пазиш фактурата, касовата бележка и гаранционната карта. Изпращаш по куриер, поправят го и го връщат.
Много ти благодаря! Simple Smile

# 266
  • Някъде в Европа...
opelcorsa, страхотно, че на детето му е харесало! Имаш ли информация дали цяло лято ще работи школата?
Разбрах че юли ще работят за август май ще почиват но не съм сигурна трябва да питам.
Благодаря!

Моля, дайте идеи за място за празнуване на РД на 10-годишно дете! Иска ми се да има климатизирано помещение, че с тези температури навън  no

Може и да съм закъсняла, но да споделя..
Наскоро попаднах на информция, е в пейнтбол залата, някъде около Трапезица, се организират рожденни дни с игри от този тип и оборудване...Интересно е като факт, но повече инфо не мога да дам. Потърсете в Гугъл, там намерих сайта им... На мен също ми престой 10 г на син септември и това е нещо съвсем различно от стандартната за нас Джамбалая  Simple Smile, в която сме празнували 5 поредни рождени дни...

# 267
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Благодаря, AIR! Изобщо не си закъсняла с инфото. Аз искам да организирам празника в края на юли или началото на август, но ми се налага да го направя дистанционно. Нямам възможност да обикалям на място, да разпитвам и оглеждам, та затова съм отворена за всякакви прдложения Wink.

# 268
Дами, препоръчайте фризьор/ка за мъжко подстригване? Без Стельо и Иван. Вашите мъже или синове къде ходят и от кого са доволни?  newsm78

# 269
Дами, препоръчайте фризьор/ка за мъжко подстригване? Без Стельо и Иван. Вашите мъже или синове къде ходят и от кого са доволни?  newsm78

Петя Кулова, намира се в квартал Картала, точно до пит-стопа на улица Димитър Буйнозов. На мен ми взема по 5 лева, но по принцип е вземала по 6. Много съм доволен от нея. Номер нямам, защото ми е на 5 минути път и не ме бърка дори и ако няма време да ме подстриже, на място си запазвам час и отивам на другия ден.

Общи условия

Активация на акаунт