Велико Търново - пролетна тема

• 90 331
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • У дома
Хайде тогава координати на Цачев и днес да звънна Hug

# 106
  • В.Търново
Може ли кординати на ортодонта д-р Чернева?Къде е кабинета й?

# 107
  • Велико Търново
Д-р Марияна Чернева - 0887 451 776, за местоработата й писах малко по-горе, не помня как се казваше мед.център, зад стадиона, до пункта на Еврофутбол,в кооперацията срещу Ловно-то Peace

# 108
  • Велико Търново
Genni, аз където ходя се обаждам две седмици по рано, от днес за утре не става Peace

# 109
  • У дома
Сиска, дай телефон и име, ще звънна да питам Hug как са цените, да не са като тук (подстригване около 200лв, боядисване около 200-300лв) rotfImbo
Братовчедка ми някакъв фризьор ми препоръчва, правел "всички кифли" по нейните думи в Търново, незнам име, но си съчинявал цените на момента, та от такива фризьори "не благодаря".
Алечка, ми даде номер на Цачев, благодаря Ви момичета bouquet Звъннах и евентуално на 3 юни ще ходя на зъбар Laughing

# 110
Аз ходя при д-р Матанова. Намира се към старата част на града. За хирург -д-р Стоянова. Много съм доволна и от двете.
Д-р Чернева е много добър ортодонт. Също и д-р Грашкина, но много се чака при нея.
За д-р Хаджиилиев и аз чувам същото. Знам и за случаи с проблеми след негова работа - това последните години.

Къде е кабинета на тази Матанова? Че аз в старата част живея, да я имам предвид. Доволна ли си?

Улица Стефан Стамболов 33. На първата тераска, която гледа към Конниците (която е под кафе Стратилат) има стълби, по които се слиза към кабинета. Точно над стълбите има табела със стрелка. Дано ми разбра великите обяснения  ooooh!
Вече няколко години ходя при нея и съм доволна. Не съм имала проблеми. Оправяла ми е бакии от друг зъболекър (две пломби една върху друга, за пестене на материал - показа ми го даже с камерата)

# 111
  • Велико Търново
Сиска, дай телефон и име, ще звънна да питам Hug как са цените, да не са като тук (подстригване около 200лв, боядисване около 200-300лв) rotfImbo

Не съм кифла и не ходя при Стельо, мъжа ми също не продава наркотици за да си позволя смяна на цвят за 600 лв. Клиентка на Стельо съм била преди 17 години..колко съм стара Mr. Green
Ще ти дам номер на ЛС на двете места, които посещавам Simple Smile

# 112
  • Велико Търново
Сисе, като сме те почнали...
Може ли отново препоръка оформяне за вежди, че забравих какво беше писала.
Да отвориш тема: Вие питате, Сиска отговоря...

# 113
  • Велико Търново
Сисе, като сме те почнали...
Може ли отново препоръка оформяне за вежди, че забравих какво беше писала.
Да отвориш тема: Вие питате, Сиска отговоря...

Ами ще отворя, ама де вика Георги, само ти ли ходиш на най-хубавите места, че все теб питат Mr. Green
Поля, срещу входа на Ем. Станев-добре работи и няма да ти се налага да чакаш 3 седмици както е при Кристина Peace

# 114
  • Велико Търново
Благодаря Simple Smile Поля има ли телефон?

# 115
  • Велико Търново

Пиша ти го  Peace

# 116

Пиша ти го  Peace

И на мен, и на мен. Както и ориентировъчни цени, ако може  Praynig

# 117
  • Велико Търново
Сисе, що не си направиш козметичен блог/сайт?

# 118
С малко закъснение да се изкажа по последните два въпроса.

Относно гинеколози - за споменатите вече в темата - Ножарова, Ганчева и Рашкова. При Ножарова не съм ходила, не мога да коментирам. При Ганчева - ходила съм доста време, но след като отидох и на един преглед в Плевен установих огромната разлика в подхода на прегледите, лечението и тн. Иначе е много приветлива, усмихната, предразполага те да се отпуснеш, но не е най-доброто. Д-р Рашкова не съм посещавала, но напоследък тук много дами я хвалят и от мои приятелки, които от скоро я посещават, чувам много добри отзиви.

За ортодонтите и аз да кажа отново...писала съм и в по-старите теми. За Грашкина мнението ми се припокрива 1:1 като на Сиска - преди подробно да се е запознала със конкретния случай ми разясни, че цялото лечение е над 2000 евро и че може да се плаща на вноски. Не, мерси.  Stop След последваща консултация с други ортодонти и хирурзи в града (визирам Д-р Стоянова, Д-р Василева Д-р Чернева, Д-р Драганчев) се изясни, че случаят е много особен, крие много рискове всяка една манипулация, т.е. с две думи може да стане по-зле, ако се предприеме лечение...нещо, което не ми беше обяснено от Грашкина. С две думи - сложи парите пред здравето.
От споменатите специалисти в скоби съм много доволна, препоръчвам. Peace

За контакти с д-р Чернева, Драганчев и Гунчева съм сложила снимка с телефони и работно време в първия пост на темата, ама кой да погледне.

# 119
Здравейте! Търся координати на фирма, която изкупува стари мебели за гр.В.Търново. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт