Велико Търново - пролетна тема

• 90 369
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • В.Търново
Сисе, благодаря ти! Обаче да те питам...преди две години ми беше написала номера на треньорка по плуване за малкия, но той категорично отказа.Сега сам прояви интерес и все ме пита кога ще го запиша.Интересувам се за басейна на Ем. Станев.Може ли пак да ми го напишеш. Simple Smile

# 181
  • Велико Търново
Сисе, благодаря ти! Обаче да те питам...преди две години ми беше написала номера на треньорка по плуване за малкия, но той категорично отказа.Сега сам прояви интерес и все ме пита кога ще го запиша.Интересувам се за басейна на Ем. Станев.Може ли пак да ми го напишеш. Simple Smile

Не помня на коя съм ти писала номера-Биляна или Мария? Божидара сега ходи при Мария и Фесчиев, а като беше по малка я водех при Биляна. Като решиш го водиш, с бележка от лекар, че няма кожни заболявания, със сака за плуване и готово. Не трябват предварителни уговорки Peace

# 182
  • В.Търново
Трябва първо личната да разреши, че нашия има чести проблеми с ушите.На нас ше ни е удобно само вечер след 17:30ч.Препоръчаха ми и Боян Яначков.Нямам представа кой е.

# 183
Дами, малко глупав въпрос, но ще си питам  Embarassed Къде се изхвърлят непотребни електроуреди? Пералнята ни се развали, сигурно може да се оправи, но аз и без това исках нова и сега не знаем какво да правим старата.

# 184
  • Велико Търново
Трябва първо личната да разреши, че нашия има чести проблеми с ушите.На нас ше ни е удобно само вечер след 17:30ч.Препоръчаха ми и Боян Яначков.Нямам представа кой е.

Боян ми беше съученик, Светльо Фидаров /мъж на съфорумка/ също води тренировки. Значи действай по ред-първо лична лекарка, тренировки има от 17.00 , 18.00 и 19.00 и воала.

Алечка, предполагам на сметището в Леденик или я предавате за вторични Rolling EyesСамо предполагам, не съм изхвърляла, но като изнасяхме буклуците от къщата всичко на сметището.

# 185
  • Велико Търново
За стар електроуред сме наблюдавали следното явление: докато мъжа ми го остави до контейнера и се прибере у дома и застанем на прозореца, се появява субект (да охранява), а до минути и втори да го натовари на количка или стара жигула. Процесът е екологичен, защото всяка част се вади и се предава на вторични суровини  както му е реда. Peace

# 186
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Ние преди няколко години, като купувахме нова пералня от Техномаркет, занесохме старата и неработеща там и ни намалиха някакъв процент от цената на новата.

# 187
  • Велико Търново
Здравейте!
И аз съм на вълна перални. Моята нещо сдаде багажа и търсим добър техник. Можете ли да ми препоръчате някой изпробван  Rolling Eyes? Пералня Whirpool с горно зареждане.

# 188
  • Велико Търново
Като пишете техник и аз търся такъв за съдомиялна машина, но ми се иска да ходи по домовете.

# 189
  • велико търново
Вики успех с майстора .Мойта пералня с горно зареждане се повреди 1 -в гаранция от сервиза изпратиха техник тои след като я поправи гръмна в ръцете му програматора.После месец мъка нов програматор разпра вий.След 1 год. си купихме нова , а тази ремонтирана пак използвах само за работно силно замърсено облекло. И пак изгоря .Сега седи неизползваема.

# 190
  • Велико Търново
Вики успех с майстора .Мойта пералня с горно зареждане се повреди 1 -в гаранция от сервиза изпратиха техник тои след като я поправи гръмна в ръцете му програматора.После месец мъка нов програматор разпра вий.След 1 год. си купихме нова , а тази ремонтирана пак използвах само за работно силно замърсено облекло. И пак изгоря .Сега седи неизползваема.
Недей така... Аз на техника се чудя как да платя, а недай си боже ремонта да е неуспешен и да трябва нова... Ще си припомня как се пере на ръка Cry

# 191
Вики, майсторът, от който взехме нашата старата - Стефан 0898435505, ама май не ходи по домовете. И моята е Уърпул, ама с предно зареждане. Ако твоята не стане мога да ти дам моята, ама ще трябва и нея да ремонтирате, че нещо и има.

Да я оставя до контейнерите и аз си го мислех, знам, че ще изчезне за нула време, но все пак ми е неудобно.

# 192
В никакъв случай не звънете в Борбата, ако решите, на този с най- многото пъти пускана обява за ремонт на перални, ако пуска все още, над 150 пъти. Видя ме преди две години сама жена и бам- 150- кинта за смяна на люка и уж нещо друго. Като се включи един познат, и на 50- те лева се зарадва.

На приятелка и изгоря платката, уж добър майстор извика, пак изгоря. Дотук 110 лева, отделно е чакането, понеже я праща в София.
И моята скоро се прецака- купувана за 400 лв., а частта към 300, куча марка хем. Ами взех на изплащане.

# 193
  • велико търново
Първият интерсервиз Узунов после Димитър сам я натовари , но после три дена я поправя допълнително у дома със помощник. За Стефан съм чувала , но не се справи с микровълновата след токов удър.

# 194
Ох, момичета, имам нужда от помощта ви отново- някоя от вас да си е записвала час в ДКЦ -1 за фетална морфология? Към кой специалист да се запиша, как е оборудването в кабинета, в коя г.с. отидохте вие, т.к. в нета има различна информация...Не ми се бие път до София, а времето ми накъсява. В момента съм 16 г.с. мисля да си запиша час през 20 г.с, рано ли е, късно ли е за втора фетална морфология?

Общи условия

Активация на акаунт