Велико Търново - пролетна тема

• 90 474
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Някой има ли представа как става записването при Чергиланов, трябва ли да се носи снимка?

Работи без час. Отиваш и чакаш между 14 и 18 ч. Винаги има много хора. Става въпрос за прегледите до бившия битак в четвенив блок,

# 271
Има ли някой, който е пускал детето си в ясла Пролет? Има стара информация във форума, а ме интересува как е сега положението. Храната хубава ли е, учителките, отношението, извеждането навън за игра? Simple Smile)

И чен ме интересува ясла Пролет. Ако някой има наблюдения да сподели.

# 272
Някой има ли представа как става записването при Чергиланов, трябва ли да се носи снимка?

Работи без час. Отиваш и чакаш между 14 и 18 ч. Винаги има много хора. Става въпрос за прегледите до бившия битак в четвенив блок,
Той не се ли премести някъде в Триъгълника? newsm78

# 273
Дами, препоръчайте фризьор/ка за мъжко подстригване? Без Стельо и Иван. Вашите мъже или синове къде ходят и от кого са доволни?  newsm78

Марин, който беше в Гили, а сега е при Вероника. Салонът се намира на ул. Твер 6. Мъжът ми и кумът се подстригват при него от години. И аз при него се правя  Peace Ако искаш ще ти дам телефон на ЛС

# 274

хм... не знам. Но предполагам, че работното му време е същото.

# 275
shokomen, Алечка - благодаря ви, ще проверя при кого графикът е по-свободен и ще запиша час.  Hug

# 276
Здравейте,препоръчайте ми добър психиатър във Велико Търново

# 277

Д-р Галя Казакова  Peace

# 278
сигурно ви трябва лекар но аз  препоръчвам психоложката http://zdravencatalog.com/%D0%B4-%D1%80-%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B8 … 0%B5%D0%B2%D1%82/

# 279
  • Велико Търново

Кабинетът на д-р Чергиланов е на адрес: ул. "Мария Габровска" 2А, вх. Б, срещу гумаджийницата. Работното време е от 13:30 до 19:00. Тел: 0888 763 470

# 280

Кабинетът на д-р Чергиланов е на адрес: ул. "Мария Габровска" 2А, вх. Б, срещу гумаджийницата. Работното време е от 13:30 до 19:00. Тел: 0888 763 470
bouquet bouquet

# 281
Знаете ли кога и къде работи доктор Вашков?

# 282
  • В.Търново
Здравейте,и аз влизам с питанка за отзиви за д-р НИКОЛИНА СТАРИРАДЕВА
/невролог/.Свеки има болки в единият крак, ходи при някаква изкукала бабичка в поликлиниката изписала и някакви инжекции 3 дни ги бие и полза няма, та си записала час при Старирадева и аз да проуча за някое мнение  Peace

# 283
  • Велико Търново
Момичета, моя приятелка си търси детегледачка за децата - 2 момиченца (на 4г. и на 1г. и 6м.) Можете ли да препоръчате някоя доверене жена? Ще им трябва за можеби 5 дни в седмицата по няколко часа на ден.

# 284
  • Столицата на "Второто българско царство"
Момичета,имате ли представа къде може да занеса един панталон за поправка(скъсяване).
Предварително благодаря

Общи условия

Активация на акаунт