Велико Търново - пролетна тема

• 90 467
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте, случайно да знаете някоя фирма, която се занимава с прочистване на таваните от гълъби, поставяне на мрежи и пръскане за насекоми. Не мога да намеря такава в Търново.

Ние ползваме служебно Килари (http://www.kilari.bg/bg/contacts.html). За гризачи, бълхи и змии. Доволни сме. Не знам с гълъбите как се процедира...

# 361
opelcorsa, рамка и всякакви артистични творби може да ти направи една жена, която има магазинче за сувенири и подаръци на 5 Авеню отвън на площадката. Няма как да ти обясня точно, намира се по-близо до стъпалцата за качване на горната уличка на пазара, срещу едно магазинче за бельо и чорапогащници. Та тази жена прави страхотни неща, любезна е и за цената ще се разберете, предполагам.

# 362
Видях името д-ри Хаджиилиеви на първата страница, наистина ли са добри? напоследак се напатих и вече малко ме е страх от зъболекари.  Не живея във Beлико Търново но ако си заслужава ще дойда Simple Smile
Впрочем как вървят цените там? изобщо ще съм благодарна ако ми дадете малко инфо, това което успях да намеря беше само работното им време. 

# 363
  • Велико Търново
Аз само веднъж ходих и не останах доволна. Хаджиилиев не работи със Здравната каса, но съпругата му работи. И аз си търся добър стоматолог. А мнения за Христо Антонов - стоматолог в Горна Оряховица?

# 364
Аз съм от Велико Търново, но ходя в Горна Оряховица само заради зъболекар, от който съм много доволна. Не бих отишла при друг.

# 365
Аз съм от Велико Търново, но ходя в Горна Оряховица само заради зъболекар, от който съм много доволна. Не бих отишла при друг.
може ли да попитам за името?

# 366
Ивайло Александров. Аз имам ужасен страх, от колежка на майка ми научих за него и вече две години го посещавам без никакъв страх и болка. Млад е, спокоен, с добро чувство за предразполагане и разбира се добър специалист.

# 367
За Хаджиилиеви нищо хубаво не се чува. Напиши името в Гугъл и ще ахнеш!

# 368
Здравейте, случайно да знаете някоя фирма, която се занимава с прочистване на таваните от гълъби, поставяне на мрежи и пръскане за насекоми. Не мога да намеря такава в Търново.

Ние ползваме служебно Килари (http://www.kilari.bg/bg/contacts.html). За гризачи, бълхи и змии. Доволни сме. Не знам с гълъбите как се процедира...
Благодаря ти за отговора, но те само пръскат, без да почистват и да слагат мрежи на подпокривните пространства. Такива хлебарки имаме покрай гълъбите в блок, че е ужас направо.

# 369
Здравейте, някой може ли да ми помогне с работното време на бензиностанция Марешки в Горна?

Благодаря  bouquet

# 370
Знаете ли вечер кога затварят стадион Ивайло за бягане? Преди беше до 20ч, сега дали има промяна?

# 371
Здравейте, някой може ли да ми помогне с работното време на бензиностанция Марешки в Горна?

Благодаря  bouquet
Аз мисля че е денонощна но да не ви излъжа.

# 372
работното време на бензиностанция Марешки в Горна?
Аз мисля че е денонощна но да не ви излъжа.

Да, денонощна се оказа, благодаря  bouquet

# 373
  • Велико Търново
Знаете ли вечер кога затварят стадион Ивайло за бягане? Преди беше до 20ч, сега дали има промяна?

Аз бягам всеки ден, утре ще му погледна работното време, но мисля, че е към 21.00 Peace

# 374
  • Велико Търново

06.30-9.30-18.30-21.30

Общи условия

Активация на акаунт