Велико Търново - пролетна тема

• 90 416
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • Велико Търново
Вомитусхилът беше изчерпан в складовете и само аптеките, които са заредили големи пакети примерно са имали по дълго време.
А пък за хомеопатията е абсурдно да се заменят препарати и би трябвало й хората използващи ги да знаят това. При лекарствата може, защото, ако активната съставка е една и съща, а просто фирмите са различни  е ок.

Мисълта ми беше, че не е като да не сме пазарували от чужбина/личния ми опит датира от далечната 2006, когато можеше само от Ла редут Crazy/

Спирам по темите с аптеките, че като адвокат на аптеките излязох Blush

# 451
  • Велико Търново
Не всички ученически раници, които се предлагат на пазара, стават за първокласници. А в посочения линк от спортсдирект, нито една, според мен не става.
При нас затруднението идва от това, че синът ми е висок 140 см. Чантите Херлиц-Midi, за мен са най-доброто като съотношение качество-цена. Мерихме ги, ами не са за него, те са за по-ниски дечица. Раницата на Ташев, която ми предложиха, стои добре за ръста му, разпределението е много добро, материята била уж много издържлива, ще прежаля намачкването на учебниците, тъй като не е чанта с твърда форма, ами раница. Но факта, че няма добър светлоотразител, ме навежда на мисълта, че може би има и други недомислени неща в модела.

# 452
Сиска, Дани, благодаря.  bouquet Ще проверя. Wink

# 453
Тонита, раницата я взехме от Моливчето ли ..... беше до Ласкала. Simple SmileПо уличката под пазара има книжарница с голям избор на раници.

Като гледам описанието на локацията говориш за Моливко.
Може и да разгледаш предварително в сайта им какво има.
http://www.molivko.com/ranici-chanti-i-nececeri-bg?page=22
До колкото знам в сайта са моделите които имат по принцип, но дори да го няма в обекта в който отидеш съм сигурна, че ще ти я доставят.

# 454
  • Велико Търново
Докато сме на тема раници, ако някой проявява интерес към тази може да ми пише на ЛС.
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 5af6b3250888888fb

# 455
 Много моля да ми препоръчате добър детски невролог! Дъщеря ми повдига рамото си и аз го оприличавам като тик и съм много притеснена!

Предварително благодаря! bouquet

# 456
  • В.Търново
Тонита, раницата я взехме от Моливчето ли ..... беше до Ласкала. Simple SmileПо уличката под пазара има книжарница с голям избор на раници.

Като гледам описанието на локацията говориш за Моливко.
Може и да разгледаш предварително в сайта им какво има.
http://www.molivko.com/ranici-chanti-i-nececeri-bg?page=22
До колкото знам в сайта са моделите които имат по принцип, но дори да го няма в обекта в който отидеш съм сигурна, че ще ти я доставят.
Не, не е тази книжарница.Линка  за книжарницата, за която си пуснала е срещу Патриарха, а аз говоря за книжарницата до Ласкала срещу 5 корпус.

# 457
  • Велико Търново
Много моля да ми препоръчате добър детски невролог! Дъщеря ми повдига рамото си и аз го оприличавам като тик и съм много притеснена!

Предварително благодаря! bouquet
Педиатърът какво ви съветва?
Тук няма добри детски невролози.

# 458
beleva, днес ще посетим педиатър. За къде сте чували добри отзиви?
А кои са детските невролози?

# 459
  • Велико Търново
beleva, днес ще посетим педиатър. За къде сте чували добри отзиви?
А кои са детските невролози?

Отвори здравния форум и ще се ориентираш за добрите невролози в София и Плевен. В Търново като, че ли нямам спомен да съм чувала за някой добър Peace

# 460
  • Велико Търново
София в Иван Рилски (имат само те детска хирургияи) и СВ Наум ( това е чисто детска ).

Тук има една жена в поликлиниката д-р Янева, много естарателна, но само ни обърка на два пъти и то доста сериозно.

Последна редакция: пн, 22 авг 2016, 08:35 от beleva

# 461
  • някъде там
Здравейте, бихте ли ми помогнали с координати на д-р С.Лазаров АГ ? Благодаря!

# 462
София в Иван Рилски (имат само те детска хирургияи) и СВ Наум ( това е чисто детска ).

Тук има една жена в поликлиниката д-р Янева, много естарателна, но само ни обърка на два пъти и то доста сериозно.

Би ли споделила какво ви обърка, може и на ЛС, ако не искаш да е в темата. Д-р Янева детски невролог ли е? ЛЛ пред мен и мъжа ми определи, че нищо му няма на детето. Бяхме я оставили да поиграе в кабинета, за да я наблюдава. Направи движението два пъти...Не съм успокоена напълно, защото не е такъв специалист, но все е нещо. Мъжа ми ме обвини, че си внушавам Confused
Благодаря ви за отговорите!
Ще разгледам специалистите в Плевен и София. Някакви конкретни можете ли да препоръчате?
 bouquet

# 463

Ще разгледам специалистите в Плевен и София. Някакви конкретни можете ли да препоръчате?
 bouquet
Ако искаш питай в Плевенската тема направо.

Последна редакция: вт, 23 авг 2016, 15:03 от Nil desperandum!

# 464
Писах и в Плевенската тема... Дано да ми препоръчат някой детски невролог. Имам чувството, че ще полудея вече. Cry

Общи условия

Активация на акаунт