Велико Търново - пролетна тема

• 89 395
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Хляб и приятели, магазинчето на Зеленка, както и Метро - от неспоменатите.  

Детска кухня, както и за големи с читава храна и аз търся от години  Mr. Green
Къде се намира това магазинче на Зеленка, може ли да ме ориентирате? Embarassed
Това, на "Биодария", към което ..::V.I.P::.. ме насочи го посетих, набавих си някои основни неща, като брашна, семена .., но наистина няма избор от към продукти, предимно такива за ежедневна, директна консумация.
Вече направих поръчка през онлайн сайт за био продукти. И Метро ще посетя, за него едва вчера се сетих, дано там наличният асортимент ме улесни!
Благодаря, че се включихте!  bouquet

# 526
  • Велико Търново
До зеленчуковия магазин е. Може да питаш собственичката дали може да ти достави конкретни храни, на мен ми е намирала ечемичено брашно например. Онлайн го нямаше никъде.
От зеленчуковия също съм много доволна. Цени, качество, разнообразие, приятелско обслужване  Heart Eyes

# 527
Има още един магазин- може да сте го споменали- не знам. До у-ще патриарх Евтимий. Иначе в магазин Здраве /Здравец?/ до Ла скала избягвам да влизам. Казваш "добър ден" и нищо насреща и това всеки път.Последните пъти спрях да казвам- да не се хабя  Mr. Green, ама пак ми е неприятно. А и цените на доста неща са по-скъпи там в сравнение,  например, с това до училището/между светофара и църквата, до дюнера/

# 528
Nil desperandum!, подкрепям за продавачка...абсолютно никакво отношение. Confused Ако случайно питаш нещо, едва едва ти се отговаря. #2gunfire
Този не го знам до училището, ще го посетя някой път. Мерси, че сподели.

# 529
Можете ли да ме насочите към училища в Горна и Търново, които да не са на целодневно обучение?

# 530
Благодаря ви, момичета!  Hug
Нямах възможност да се включа по - рано, всеки съвет ми е от полза!
Имам още една молба - ако може тук, при вас да помоля за препоръка и координати на детски очен лекар, че нещо с търсачката не успявам да открия.

# 531
Момичета, има ли някоя от вас, която да си е строила вила около Търново. Трябва ми надеждна, проверена и сигурна бригада на нормални цени за строеж на малка къщичка в близост до Търново.

# 532
Някой има ли инфо за клуб по народни танци - Белонога /там където е фитнес Преслав/.Гледах снимки и ми си видя тясно newsm78
Преди ми бяха попаднали народни танци до Лидл на Пишмана/че ще ми е още по-удобно/, ама не помня къде точно. Някой да се сеща?

# 533
Можете ли да ме насочите към училища в Горна и Търново, които да не са на целодневно обучение?

Под целодневно обучение имаш предвид да не посещава детето занималня ли? Мисля, че всяко училище дава възможност за избор дали да е целодневно или не обучението.

# 534
Имаш предвид да не са на смени- за Горна Оряховица са повечето училища само в Първо основно са на смени но тази година се говори за промяна и там.
Иначе няма пречка да ходи детето в което и да е училище до обяд занималнята е по избор.

# 535
И аз мислех, че е по избор, обаче ме притиска нашето училище с решение в последния момент да направят часовете разпределени през целия ден, от сутринта до следобед. Явно това си е тяхно решение, а не промяна на програмата за първи клас във всички училища.

# 536
И аз мислех, че е по избор, обаче ме притиска нашето училище с решение в последния момент да направят часовете разпределени през целия ден, от сутринта до следобед. Явно това си е тяхно решение, а не промяна на програмата за първи клас във всички училища.

За кое училище става въпрос, ако не е тайна? Аз предпочитам сутрин да почват по-късно, защото ранното ставане ни е голям проблем.

# 537
  • Велико Търново

На какво основание го правят това и имат ли законова право? Може да проучиш въпроса, ако не искаш да местиш детето в последния момент.

# 538
Ние сме в Лясковец, но започваме да се оглеждаме, защото явно ни излъгаха при избора на училище. Поразпитах и в други теми, ще потърсим и мнение от инспектората... Неприятно е.

# 539
Някой правил ли е звуко/шумо или нещо подобно изолация на стена? Има ли ефект? Може ли да ми препоръчате фирма/майстор и да споделите ориентирни цени на кв. м.? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт