Велико Търново - пролетна тема

• 89 371
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Ние сме в Лясковец, но започваме да се оглеждаме, защото явно ни излъгаха при избора на училище. Поразпитах и в други теми, ще потърсим и мнение от инспектората... Неприятно е.
Да ти кажа може  и да не са те излъгали сега се сетих че май гласяха някакви сериозни промени- попитай наистина моята информация е остаряла защото детето отдавна беше 1 клас.

# 541
  • Велико Търново
Моето ще е първи клас, но не са ни казвали за подобно нещо. Попълвахме заявление за желание за така наречената занималня, т.е. никой не спомена, че е задължитлено целодневното обучение.

# 542
И аз търся информация за групи по народни танци. Къде? Кога?

# 543

https://grabo.bg/
започва група за начинаещи от 3 и 4.10 във фитнес "Преслав"

# 544

https://grabo.bg/
започва група за начинаещи от 3 и 4.10 във фитнес "Преслав"
Да де- аз нали питах дали има някой,който е ходил? Защото и преди имаше ваучери мисля, пролетта

# 545
Моля да ме насочите за консулт с някои добър невролог. Ходих в София в болница Св Иван Рилски и ми сложиха диагноза демелизираща полиневропатия. Сега съм на лечение с медрол и ми обясниха ,ако не отминат проблемите ,да отида за пункция .Та за това търся добър невролог за консулт и обяснение .Благодаря Ви за помощта

# 546
Здравейте група търся две неща майстор който да ми оправи съдомиялната защото й изтече гаранцията а тия дето я оправяха я застопориха докато й изтече гаранцията та не ги искам. И си търся оригинални подложки за стиймопа ми който е бял.- т.е. като този е http://www.olx.bg/ad/parochistachka-stiym-mop-originalen-ID5AjSg.html

# 547
Моля да ме насочите за консулт с някои добър невролог. Ходих в София в болница Св Иван Рилски и ми сложиха диагноза демелизираща полиневропатия. Сега съм на лечение с медрол и ми обясниха ,ако не отминат проблемите ,да отида за пункция .Та за това търся добър невролог за консулт и обяснение .Благодаря Ви за помощта

Аз мога да помогна за Горна Оряховица д-р Хараланов хвалят го много не съм ползвала услгите му ако решите ще ви кажа какво работно време има.

# 548
  • Велико Търново

В Иван Рилски са най-добрите, и да ни се иска тук няма от техния ранг.

# 549
  • велико търново
Здравейте търся два билета за ,,АРТ,,на трите мечки.Представлението ще се играе в читалище Надежда на 30.09.2016г.

# 550
  • Велико Търново
Здравейте търся два билета за ,,АРТ,,на трите мечки.Представлението ще се играе в читалище Надежда на 30.09.2016г.
Билети се продават срещу магазина на Чех на ул. Васил Левски, от страната на Славяни. Проверява ли там? Ако искаш мога да ти дам тел. на лични на жената, която ги продава.

# 551
  • Велико Търново
Здравейте група търся две неща майстор който да ми оправи съдомиялната защото й изтече гаранцията а тия дето я оправяха я застопориха докато й изтече гаранцията та не ги искам. И си търся оригинални подложки за стиймопа ми който е бял.- т.е. като този е http://www.olx.bg/ad/parochistachka-stiym-mop-originalen-ID5AjSg.html

Провери, Пан сервиз. На мен те ми оправяха пералнята.

# 552
  • велико търново
Билети се продават срещу магазина на Чех на ул. Васил Левски, от страната на Славяни. Проверява ли там? Ако искаш мога да ти дам тел. на лични на жената, която ги продава.
Да моля за телефон.

# 553
  • Велико Търново
Здравейте,бихте ли ми препоръчали добра маникюристка на нормални цени-нещо като 25лв поддръжка с лак.

# 554
  • Велико Търново
Здравейте,бихте ли ми препоръчали добра маникюристка на нормални цени-нещо като 25лв поддръжка с лак.

Ще е компромис с материалите Peace
Мисля, че момичетата в Бюти работят на такива цени-Дидка, Василена и Хриси. Преди години/5-6/ бяха еднакво добри, но от тогава не съм била на нито една от тях клиентка и не мога да кажа.

Общи условия

Активация на акаунт