Пазаруване от Aliexpress.com 49

• 107 195
  • 725
  •   1
Отговори
# 210
Точно! Пратката е с реален номер и се вижда, че е взета...иди доказвай, че не е от правилния човек.

Да кажа и за последните покупки.
1. ефектни пеперудки с магнит
http://www.aliexpress.com/item/12-in-1-Vivid-Pretty-Butterfly-St … /32284934471.html
2. термометър и влагометър - мисля, че показват вярно, но не мога да съм на 100% сигурна
http://www.aliexpress.com/item/White-Large-LCD-Screen-Display-Hy … /32284958323.html

# 211
  • Варна
Поръчах нещо дребно. Отдавна не бях и сега при плащането ми направи впечатление pay and save ?! Аз не искам сайтът да помни данни от картата ми. Как мога да проверя и изтрия евентуално в акаунта си данните. В амазон например знам, че е възможно. Тук не мога да се ориентирам.

Коригирам се прочетох.

Последна редакция: пн, 16 май 2016, 11:04 от MiRa^

# 212
Прощавайте за въпроса, но какво значи - Изпращане на изходяща пратка в чужбина ?
На тракинг ми изписва това. Поръчах си аксесоар. А на шипинг статус е в зелено второто кръгче. Извинявам се за безумните обяснения, за първи път ми е 😃

# 213
  • here and now
Означава, че пратката е тръгнала от там.

# 214
  • В един копнеж!
Направени поръчки последните 3 месеца:
Много чифтове обици. Прастигнали.
- 1,2,3,6,7,8/бяла тенекийка  Laughing/.
На живо са разкошни. За съжаление или не, на мен много ми отиват. Супер доволна!

Изправяща четка за коса. импулсивна покупка, дано не съжалявам. Не съм я поръчала от този продавач, от моя обявата е изтрита. Имам лошото чувство, че ще се кая. Чакам да пристигне.

Часовници- 2 бр. Имам от мин.година/и още два поръчани часовника, безотказна работа. Проблемът е, че има счупих стъклата. Сега чакам тези, надявам се и с тях да съм в късмет.

- белия циферблат.

-червен.

# 215
Здравейте, искам да купя таблет за детето за игри / до 100лв/ ,но нямам в предвид нито търговец нито марка.Заслужава ли си и да рискувам като няма да се възползвам от  гаранцията.

# 216
  • София
Аз съвсем скоро купих таблет Леново за 118лв от България.

# 217
Пак съм аз с абсурдно вллючване- пише, че пратката е получена в София, което предполагам значи да отида до пощата, нали не бъркам ?

# 218
Пак съм аз с абсурдно вллючване- пише, че пратката е получена в София, което предполагам значи да отида до пощата, нали не бъркам ?
Трябва статуса да е такъв и тогава може да я вземеш. Преди да е такъв статуса не можеш.
Receive item at delivery office (Inb) Получаване на Вх.пратка в станцията на Доставка, България, [населеното място]

# 219
Да и статуса е такъв и пише, че е в добро състояние. Аз дадох адреса, но квартал не съм писала, само пк. Дано не съм сбъркала. Днес ще отида да видя в пощата в квартала.

# 220
Дами,опитвам се да отворя 2 диспута , попълвам всичко , качвам снимки и бутана SUBMIT  ми е неактивен , какво се случва. И през сайта и през телефона не мога.

# 221
  • Ямбол

alayne Вероятно е твърде рано за диспут все още,ако наскоро е пратена пратката,близките 10 дни.

# 222
Не ми се вярва да е от това. На едната и оставаха 7 дни , на другата 10. И двете пристигнаха в много лошо състояние. Комплекти лъжички всичките със смачкани опаковки. бях се разбрала с продавача да ги сложи в кашон , но той не го е направил. Направих снимки и исках да отворя диспути. Попълвам всичко, причина, колко пари искам да ми се върнат, описвам с текст, качвам снимки ( колко е макса на снимки, които мога да кача и имат ли изискване на размер) и бутона SUBMIT  е там , но като го натискам не реагира и нищо не става. Това и от телефона и от компа.

# 223
Здравейте, моля за помощ,получих едни маратонки, на които цвета неотговаряше съвсем, и отворих диспут, в който Алиекспрес отсъди че мога да ги върна и продавача да ми върне парите, така и направих. Носега като проверявам статуса на поръчката в 17track ми излиза че има проблем( тревога ). Та ако на някой му се е случвало ако може да ме посъветва какво да правя.
2016-05-19 17:32 南京市鼓楼邮政支局, 离开,下一站【南京中心】 . Това ми излиза като последно събитие

# 224
  • София
Може ли да ми препоръчате продавач , предлагащ подобен рутер,
http://www.linksys.com/us/support-product?pid=01t80000003KRlvAAG
Благодаря Ви!

Общи условия

Активация на акаунт