Пазаруване от Aliexpress.com 49

• 107 210
  • 725
  •   1
Отговори
# 225
Пуснах първия ми диспут и ми остават 22часа още. Като изтече времето трябва ли да правя нещо ?

# 226
  • София
Здравейте!
Някой да е поръчвал бански за бременни?

# 227
Не ми се вярва да е от това. На едната и оставаха 7 дни , на другата 10. И двете пристигнаха в много лошо състояние. Комплекти лъжички всичките със смачкани опаковки. бях се разбрала с продавача да ги сложи в кашон , но той не го е направил. Направих снимки и исках да отворя диспути. Попълвам всичко, причина, колко пари искам да ми се върнат, описвам с текст, качвам снимки ( колко е макса на снимки, които мога да кача и имат ли изискване на размер) и бутона SUBMIT  е там , но като го натискам не реагира и нищо не става. Това и от телефона и от компа.

трябва да приложите снимка задължително

# 228
Не ми се вярва да е от това. На едната и оставаха 7 дни , на другата 10. И двете пристигнаха в много лошо състояние. Комплекти лъжички всичките със смачкани опаковки. бях се разбрала с продавача да ги сложи в кашон , но той не го е направил. Направих снимки и исках да отворя диспути. Попълвам всичко, причина, колко пари искам да ми се върнат, описвам с текст, качвам снимки ( колко е макса на снимки, които мога да кача и имат ли изискване на размер) и бутона SUBMIT  е там , но като го натискам не реагира и нищо не става. Това и от телефона и от компа.

трябва да приложите снимка задължително

Разбрах къде е проблема, бяха ми големи снимките. Справих се

# 229
  • Canada
Здравейте!

Направих преди време поръчка на чанта за $62 и след месец и половина най-накрая дойде,но проблема е ,че вместо кафява е черна. Направих снимка и я изпратих със съобщение на продавача питайки го как ще оправи проблема.Отговор 3 дни няма....Аз естественно си искам кафявата Sad

Моля ,ако някой е имал такъв проблем да сподели как се процедира в такива случаи.

Не мисля да си искам цялата сума обратно,но колко процента е реално за търговците и Алиекспрес да се връща.

# 230
  • на Мелмак
Предполагам ,че 30-50 % е нормално.

# 231
Здравейте, за пръв път ще поръчвам от сайта. Изчетох стъпките и мисля. Извинявам се, ако въпросът ми се стори тъп, но при въвеждане на адреса и имената ми на латиница или на кирилица трябва да ги въведа?

# 232
  • В един копнеж!
Здравейте, за пръв път ще поръчвам от сайта. Изчетох стъпките и мисля. Извинявам се, ако въпросът ми се стори тъп, но при въвеждане на адреса и имената ми на латиница или на кирилица трябва да ги въведа?
Латиница.

# 233
Някой купувал ли е ел. помпа за кърма

# 234
Направих първите си поръчки вчера вечерта - цяла нощ не заспах от вълнение ... Тази сутрин реших да видя какво си поръчах и О, чудо .... всичките имат минимална поръчка от 7-8-10 евро Sad това значи ли, че няма да получа нищо?

# 235
  • Варна
Здравейте,

някой имал ли е следният проблем с Aliexpress???
Преди 2 дни направи поръчка на две дреболии - един часовник за 1,5 $ и едно портмоне за 5,60 $.
Двете пратки са от различни продавачи и са с БЕЗПЛАТНА доставка, като още им тече времето за изпращане, но забелязах, че сумите на Order amount са по-високи от реалната цена на артикулите.
За портмонето, което струва 5,60 $ ми изписва стойност на Order amount 38.60 $ Shocked

Писах на live support-a им, които ме уверяваха, че е техническа грешка и ще я отстранят до 48 часа, но това не е никакво успокоение!
Най-странното е, че този Order amount излиза само когато преглеждаш всичките си поръчки в секцията "My orders".
При досегашните ми реализирани и изпълнени поръчки Order amount винаги е бил равен на стойността на продукта + доставката (ако е имало такава).

Моля ви, споделете дали сте имали такъв проблем и какво се е случило. Не ми се ще да олекна с 40 $ за портмоне, което не струва реално и 5 долара  Close Shocked newsm25

# 236
Поръчах гъбите за миене който толкова се хвалеха тук в темата:
http://www.aliexpress.com/item/10Pcs-Multifunction-Magic-Melamin … /32647196236.html

На пръв поглед си е чист дунапрен Laughing сравнително добре попиват течност и я задържат без да капят.
Ще ги връча на майка ми да ги тества и ще видим дали наистина са толкова добри колкото се говори.

Търговеца е пресен, едва от март месец но се оказа коректен и пристигнаха по бързо от очакваното (35дни).
На цвят са леко сиви а не бели както на снимките но не е проблем Simple Smile

# 237
  • Canada
Etty 775 благодаря ти!

Вчера продавача ми предложи отстъпка от $7 като ще поръчвам пак от него!!! Направо подигравка!

Ще отворя диспут пък каквото стане,поне ще съм опитала

Вивиана не можеш ли да отмениш поръчката?Един път се разправях със супорта-не беше от компетенцията на девойчето.Щеше да пита на по-горно ниво и да се свържат с мен....чакам 3 месец Joy

# 238
  • София
За първи път поръчвам- няколко дрънкулки по $1.50 - $2 с безплатна доставка. Обаче не разбрах как става работата с комбинирането, тоест отделно ли да чакам всички неща? Другият ми въпрос е свързан с една промоция, която изтича след 5 дни. Днес поръчах дадения артикул, но сега чакам потвърждение на поръчката. Дали промоцията ще си важи или ще съм с обикновената цена?

# 239
  • В един копнеж!
За първи път поръчвам- няколко дрънкулки по $1.50 - $2 с безплатна доставка. Обаче не разбрах как става работата с комбинирането, тоест отделно ли да чакам всички неща? Другият ми въпрос е свързан с една промоция, която изтича след 5 дни. Днес поръчах дадения артикул, но сега чакам потвърждение на поръчката. Дали промоцията ще си важи или ще съм с обикновената цена?

Отделните различни продавачи, означават отдрелно получени поръчки. Нама как да ти ги окомплектоват като един обощителен пакет.
По втория въпрос. След като си поръчала на една цена, на тази ще ти бъде и потвърдена.

Общи условия

Активация на акаунт