Пазаруване от Aliexpress.com 49

• 107 963
  • 725
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте,
искам да купя от гоблените с камъчетата, но виждам, че има много различни опции - с кръгли/квадратни камъчета; 4 вида различен материал, различни начини на залепване.
Много моля да ми кажете кой е най-лесния вариант /ще ги взимам за децата да се занимават през лятото/ и евентуално линк на някой продавач с по-бърза доставка.
Благодаря  bouquet

# 271
Мина повече от седмица, още ми пише in transit и кодът за проследяване не е активен.  Cry
Колко се чака максимално?

# 272
Здравейте бих искала да попитам дали някой прави поръчки от този сайт за други хора, тъй като много искам да поръчам, но навсякъде има с предварително заплащане, а не ми се иска да изпращам пари предварително тъй като вече съм си патила така......??? Моля за помощ

# 273
Здравейте,
на някой случвало ли му се е номера на дебитната му карта да се запамети автоматично?
И има ли начин да се изтрие?

# 274
Здравейте,
на някой случвало ли му се е номера на дебитната му карта да се запамети автоматично?

Желателно е да се поглежда първата страница на темата, има много полезна информация  Wink

Цитат
Премахване на запаметен карта/данни https://intl.alipay.com/user/queryUserBindCard.htm?locale=ru_RU

# 275
Здравейте бих искала да попитам дали някой прави поръчки от този сайт за други хора, тъй като много искам да поръчам, но навсякъде има с предварително заплащане, а не ми се иска да изпращам пари предварително тъй като вече съм си патила така......??? Моля за помощ
Забранено е питането и предлагането на такива услуги във форума http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=509065
Така или иначе ще трябва да платиш предварително и дали ще е на китаеца или на някой българин, пак рискуваш с парите. Ако прочетеш първия пост в темата, шанса да изгориш с пари е малък. По скоро китаеца трябва да се тревожи.

# 276
  • Пловдив
Някой получавал ли е този телефон с DHL? Каква е гаранцията, че няма да мине през митница?
Трябват ми 3/не са с цел търговия/ и ще ми е по-изгодно да платя доставка, отколкото после ДДС. Но как да съм сигурна, че няма да ми се налага да се занимавам пак с митница?  ooooh!

# 277
Някой получавал ли е този телефон с DHL? Каква е гаранцията, че няма да мине през митница?
Трябват ми 3/не са с цел търговия/ и ще ми е по-изгодно да платя доставка, отколкото после ДДС. Но как да съм сигурна, че няма да ми се налага да се занимавам пак с митница?  ooooh!
Много хора са получавали от този продавач. Схемата му е, че първо ги праща до Англия и после до БГ с DHL. Наистина не се плаща ДДС.

# 278
  • Пловдив
Да, но когато с предишен телефон бях на Митница, там имаше около 200 малки пратки, с лого DHL и жената, която ми попълваше декларацията /тоест законен рекет, защото не ти дават достъп до формуляр и възможност сам да си го попълниш, че и на специален принтер се вадел/, ми каза, че голям процент от пратките на DHL, които са "врътнати" през ЕС, пак отиват на Митница и пак си плащаш като поп. Тоест, ако приемем, че продавачът ще ми възстанови Custom taxes, няма сила, която да го накара да ми възстанови парите за попълване на тези декларации, тоест 3 по 20лв.
В същото време, този продавач, ми изпрати преди 2 месеца подобен телефон, който си беше пуснат със стандартен шипинг през Швеция и ми го донесоха до вкъщи, като не бях известена по никакъв начин, че ще бъде доставен така, което в случая беше по-добре за мен де. Сега поисках същото, но ми казаха, че ще е със Сингапур пост, тоест 100% отива на Митница, защото досега, всичко, което ми е изпращано със Сингапур пост е отивало на Митница, а всичко, което е с China Post е минавало метър.
Мисля да канселирам поръчката, защото на всичко отгоре, китаецът се прави на интересен и не ми отговаря на въпросите, въпреки, че е на линия.
Като не иска 600$, няма да ги получи.
Най-много да загубя някой друг долар, но поне няма да съм вътре с 220лв. за Митница.

# 279
Специално с този продавач няма да има фалове със ДДС. Той не е случаен и е изпитан от много хора. Другите продавачи изпращат директно от Китай до България с DHL и затова минава митница. При този не е така.
Моя телефон пристигна със Сингапурски пощи и не мина митница(от друг продавач). Не знам откъде са тези 100%, че ще мине през митница, ако е със Сингапурски пощи. Продавачите много добре знаят какво и как, като все пак гаранция няма щом идва директно от Китай.

# 280
  • Пловдив
Изпробван или не, цял ден не намери да ми отговори дали може да ги прати трите в един пакет и каква ще бъде цената за DHL, защото по-рано ми обяви цена по отделно около 60$. Поисках да ми каже как така предишният е шипнат от Швеция - също без отговор. Онлайн е, писах в чата - пак нищо. Писах съобщение - нищо. Когато съм писала на други продавачи - ако е през работно /за тях/ време, отговарят до минути, този явно не е разговорлив. Също така попитах как да доплатя за DHL, ако реша да е с DHL - мълчание.
Факт е, че предния телефон пристигна запечатан /изрично поисках това/, в отлична опаковка и т.н.
Защо сега не отговаря и ми предлага разни неща, без да уточнява как да станат... само мога да гадая, но честно казано не искам. Заради предните ми поръчки от него, можеше поне да отговори...
Канселирах и трите телефона, каквото било - било. Ще си купим телефони от тук.
Мерси за инфото, все пак.

# 281
  • Ямбол

Vanya_P всички са на 1 принцип, със самозалепващи камъчета по цветове, разлика има само в размера и броя цветове  .Времето за доставка не зависи от продавача,а о пощите и трасето,което е поело.

NValdez , на 1 ср, е писано,че може и 10 дни да отнеме ,докато влезе в системата,а кода с букви ли е?

byh4o , аз

# 282
Когато кодът е с букви, проследяване не е възможно, нали?
А иначе кодът на поръчката, която вече 10 дни е in transit, е само с цифри.

# 283
  • sofia
Здравейте,
искам да купя от гоблените с камъчетата, но виждам, че има много различни опции - с кръгли/квадратни камъчета; 4 вида различен материал, различни начини на залепване.
Много моля да ми кажете кой е най-лесния вариант /ще ги взимам за децата да се занимават през лятото/ и евентуално линк на някой продавач с по-бърза доставка.
Благодаря  bouquet

Може ли линк на такива видове гоблени  Simple Smile

# 284
Здравейте,

Желателно е да се поглежда първата страница на темата, има много полезна информация  Wink

Цитат
Премахване на запаметен карта/данни https://intl.alipay.com/user/queryUserBindCard.htm?locale=ru_RU
Благодаря, че ми обърнахте внимание и ще го имам предвид занапред, но ако прочетете по-внимателно поста, ще видите, че се интересувам дали на някой му се е случвало номера на картата да бъде запаметен автоматично

Общи условия

Активация на акаунт