Пазаруване от Aliexpress.com 49

• 107 955
  • 725
  •   1
Отговори
# 285
  • here and now
Изпробван или не, цял ден не намери да ми отговори дали може да ги прати трите в един пакет и каква ще бъде цената за DHL, защото по-рано ми обяви цена по отделно около 60$. Поисках да ми каже как така предишният е шипнат от Швеция - също без отговор. Онлайн е, писах в чата - пак нищо. Писах съобщение - нищо. Когато съм писала на други продавачи - ако е през работно /за тях/ време, отговарят до минути, този явно не е разговорлив. Също така попитах как да доплатя за DHL, ако реша да е с DHL - мълчание.
Факт е, че предния телефон пристигна запечатан /изрично поисках това/, в отлична опаковка и т.н.
Защо сега не отговаря и ми предлага разни неща, без да уточнява как да станат... само мога да гадая, но честно казано не искам. Заради предните ми поръчки от него, можеше поне да отговори...
Канселирах и трите телефона, каквото било - било. Ще си купим телефони от тук.
Мерси за инфото, все пак.
Скоро поръчах телефон от този търговец и реших и аз да си платя за DHL, обаче се оказа, че в града за който беше адресиран няма митница и той ме попита дали искам да доплатя още 30$ или да ми го пусне със сингапурските пощи и да ми върне сумата за доставка. Избрах сингапурските пощи. Телефона пристигна на адреса без да минава митница. Преди да потвърдя доставката попитах как ще ми възстанови сумата за доставка и му дадох мейл в Пейпал. Получих си парите и едва тогава потвърдих. Моето мнение е че е изключително коректен, все пак ми върна пари преди да потвърдя и той да си получи неговите.
Бих те посъветвала да си ги пуснеш и платиш като отделни поръчки и да помолиш да ти прати като такива. Не е задължително да ходиш на митница, ако все пак попаднат там. Изпращаш им документите, които искат за плащане и си получаваш нещата в пощенския клон, където плащаш дължимото ДДС.

# 286
Къде да намеря бутон Place order - повече от 1 час гледам и нищо не виждам ... Sad моля за съдействие

# 287
  • Ямбол

NValdez точно обратното, проследими са само тези с букви отпреди отзад, а тези само с цифри-НЕ.
КиФла Аз имам поръчан този  http://www.aliexpress.com/item/New-arrival-5D-cross-stitch-resin … e/1916121453.html
и тези детски , за по-малките  http://www.aliexpress.com/item/2pcs-DIY-Diamond-Sticker-Handmade … /32449917659.html
Sanndrina вероятно Pay Now , до Add to cart  ?

# 288
Когато натисна Buy now плащам автоматично. Става въпрос за уговорка между мен и продавача за намаляване на общата сума от голяма поръчка. Трябвало да заявя купуването с бутон Place order,  той да намали сумата и аз чак тогава да купя чрез Buy now.  #Crazy  Sad

# 289
Здравейте момичета,
много се извинявам,ако въпроса вече е задаван,но не намерих нищо което да ми свърши работа,та искам да ви попитам как се търсят хубави реплики в този сайт?Марките,които са написани на 1-ва страница не ми вършат работа,интересуват ме примерно Christian Louboutin,Dior

# 290
здравейте някой да е засичал такъв комплект   https://www.facebook.com/RunikaMallOfSofia/photos/a.121282615874 … ype=3&theater

# 291
За кореспонденция- чат, доколкото прочетох. Само че продавачът може ли да ми каже нещо, ако го попитам защо поръчката продължава да е in transit, докато останалите поръчки,направени по същото време, вече са depart from original country.

# 292
  • Ямбол

NValdez за проследяване,ако е с такъв номер-гледаш в проследяващ сайт,ако не е, чакаш, продавача няма да има какво да каже,може и на съобщения в поръчката,да се кореспондира.
Sanndrina , добави в кошница, после при стъпка за плащане имаш възможност 2 опции, избираш 2-вид(друг метод)  и даваш PAY NOW, не се извършва плащането тогава.
vikki_mikki, има доста марки, някои са заличени логотата, иска се и голямо ровене.

# 293
Здравейте, от известно време не съм влизала тук, потърсих, но не намерих това, което ми трябваше.
Искам да попитам, за последно преди две години поръчвах от тези маратонки в сайта, но вече никъде не ги намирам както не намирам Найк на ниски цени като преди. Да не е станало както във Ибей със брандовете. Намирам някакви маратонки, подобни на найк, не знам за замаскиране ли го правят или просто са някакво тяхно си менте. Никъде вече не мога да намеря от тези маратонки

Има ли някакъв шанс да намеря тези модели отново и на нормална цена, и има ли наистина останали найкове под 80-100 долара, 30-40 примерно както беше преди?

Благодаря и се извинявам ако съм объркала нещо

# 294
Много развалили играта с купоните. Преди трябваше да дебнеш в 10ч. наше време, но поне купон от $1 можеше да се вземе лесно. Сега са на всеки час, но по 40 от $1, 10 от $3 и 1 от $8.... Буквално за 1сек. и ги няма.
Сигурно едните купони за сметка на купоните от магазините. Хората натрупаха доста монети, а те се лигавят с по $1, $2, $3 за съответно 100, 200, 300 монети. На всичкото отгоре китайците надули цените и купоните им стоят. Ами да си ги държат...

# 295
  • София
Само в Алито намирам LG G2, Но са Condition: Refurbished
 - това трябва ли да ме притеснява?
Четох, че доста давали дефект с екрана, до колко време мога да го върна или да претендирам за приспадане?!

# 296
Четох, че доста давали дефект с екрана, до колко време мога да го върна или да претендирам за приспадане?!
Докато можеш да отвориш диспут. После никой не те защитава.

# 297
  • София
Колко дни е това?

# 298
Колко дни е това?
До 15 дни след като е потвърдена поръчката. Така, ако времето за защита, което тече не е изтекло + 15 дни след това и времето става доста за тест и евентуално диспут.

# 299
  • София
Някой да знае при евентуално спечелване на награда от Туборг и не позя капачкшне ще ми направят ли проблем?

Общи условия

Активация на акаунт