Пазаруване от Aliexpress.com 49

• 107 950
  • 725
  •   1
Отговори
# 300
Някой да знае при евентуално спечелване на награда от Туборг и не позя капачкшне ще ми направят ли проблем?

Обърка темите Simple Smile
Няма да ти дадат наградата, изрично пише да се предаде срещу ... код.

# 301
  • София
Аз имам проблем с логването в сайта...нито от таблет, нито през компютър успявам.Наскоро си счупих телефона и сега открих, че приложението им не работи на таблета ми  Tired

# 302
Не успях да се разбера с продавача. Казах му, че поръчката не е напуснала Китай вече 2 седмици, а той ми отговори, че проследяващият номер е активен само в Китай. В крайна сметка поръчката още си стои на in transit, какво да правя?

# 303
Не успях да се разбера с продавача. Казах му, че поръчката не е напуснала Китай вече 2 седмици, а той ми отговори, че проследяващият номер е активен само в Китай. В крайна сметка поръчката още си стои на in transit, какво да правя?
Добре де, първия коментар в темата прочете ли го? А няколко страници с коментари прочете ли? И какво означава "in transit" според теб? Колко време се чака пратка от Китай? 5 дни? 10? 20? 30? ...60?!?

# 304
Всичко прочетох, просто останалите поръчки са със статус depart from original country.

# 305
Всичко прочетох, просто останалите поръчки са със статус depart from original country.
В Китай има няколко пощенски служби. Има много частни и всяка е с различен по вид проследяващ номер и статусите също са различни(превода предимно е от китайски). Говоря за тези само с цифри или неотговарящи на международните стандарти. Затова те попитах какво би означавало "in transit"? Превеждай си го, че пътува и толкова, а кога ще пристигне никой не знае. Може утре, след 30 дни, 60 или може и да не пристигне. Това никой не може да каже.
Следи времето за защита и като остават 2-3 дни отвори диспут за не престигнала пратка.
Прочети и тук, за да добиеш още представа за проследяването http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=894460

# 306
Благодаря за пояснението. И темата за проследяване със сигурност ще ми е от полза.

# 307
Здравейте, някой може ли да ми отговори на поста?
Здравейте, от известно време не съм влизала тук, потърсих, но не намерих това, което ми трябваше.
Искам да попитам, за последно преди две години поръчвах от тези маратонки в сайта, но вече никъде не ги намирам както не намирам Найк на ниски цени като преди. Да не е станало както във Ибей със брандовете. Намирам някакви маратонки, подобни на найк, не знам за замаскиране ли го правят или просто са някакво тяхно си менте. Никъде вече не мога да намеря от тези маратонки

Има ли някакъв шанс да намеря тези модели отново и на нормална цена, и има ли наистина останали найкове под 80-100 долара, 30-40 примерно както беше преди?

Благодаря и се извинявам ако съм объркала нещо

# 308
Не получих една поръчка в срока посочен за доставка, ако пусна диспут как да докажа че не съм получила поръчката тя е с непроследим номер ?

# 309
Не получих една поръчка в срока посочен за доставка, ако пусна диспут как да докажа че не съм получила поръчката тя е с непроследим номер ?
Влизаш в сайта https://www.17track.net/en , пишеш номера за проследяване, правиш снимка от резултата и я качваш в диспута. Това е достатъчно. Ако продавача не иска да ти върне парите, тогава ескалираш диспута и Aliexpress ще реши кой е прав, тоест ще ти върнат парите.

# 310
Здравейте, някой може ли да ми отговори на поста?
Скрит текст:
Здравейте, от известно време не съм влизала тук, потърсих, но не намерих това, което ми трябваше.
Искам да попитам, за последно преди две години поръчвах от тези маратонки в сайта, но вече никъде не ги намирам както не намирам Найк на ниски цени като преди. Да не е станало както във Ибей със брандовете. Намирам някакви маратонки, подобни на найк, не знам за замаскиране ли го правят или просто са някакво тяхно си менте. Никъде вече не мога да намеря от тези маратонки

Има ли някакъв шанс да намеря тези модели отново и на нормална цена, и има ли наистина останали найкове под 80-100 долара, 30-40 примерно както беше преди?

Благодаря и се извинявам ако съм объркала нещо
Потърси air shoes или нещо подобно. После почвай да разпитваш продавачите дали "под масата" могат да ти измъкнат с логото на Nike и конкретен модел. Скрлонни са, но трябва упоритост и да им кажеш, че ще си мълчиш и няма да ги докладваш на Aliexpress.
Също може да питаш и в групата на Aliexpress във Facebook написана в първия коментар в тази тема. Там са доста хора и има по-голяма вероятност да ти помогнат. (снимките ги качи като коментари към публикацията, а не в самата нея)

# 311
как се проследява пратка?

# 312
i пак аз
Simple Smile. Какво значи това?

Store:Lokedike Offical Store100% Positive feedback
Store No.2203034
China (Mainland)
This store has been open since May 24, 2016
Detailed Seller Ratings information is unavailable when there're less than 10 ratings.

# 313
  • Ямбол

KRISTI4 Моля прочети 1-ви пост, използвай при нужда преводач и не пиши последователно постове, а използвай функция "редактирай "

# 314
  • на Мелмак
как се проследява пратка?

На първа страница има линк към темата за проследяване!

Общи условия

Активация на акаунт