Пазаруване от Aliexpress.com 49

• 107 933
  • 725
  •   1
Отговори
# 360
  • Добрич
Здравейте,
получих чифт сандали с различни цветове, пуснах диспут, но не съм запозната как да го завърша. Писах, че искам full refund, отговориха ми:
Скрит текст:
if you don't mind ,we can reship the correct color shoes as you order.
we will help you send it by regular hongkong post air mail.
if you want full refund, then you have to return back the shoes and pay the return shipping fee.
or you can keep the wrong color shoes as gift, and we reship the correct one for you.
и аз ми писах, че първо да ми върнат парите, за да поръчам отново коректен чифт сандали.
Има ли как да ми пратят втори чифт, към първата поръчка без да я затварям? Ако затворя диспута, мога ли да го отворя отново, ако не получа втори чифт, или да не се надявам да пратят коректни сандали ?

# 361
  • на Мелмак
Не затваряй диспута , пусни снимки като доказателство, ти не си виновна , че са ти изпратили различни цветове , ако направиш това , което те искат , и ако те са коректни , можеш да получиш сандали и по коледа , ако изобщо ти изпратят нови .
Нека да ти върнат парите , ако ти изпратят нови и те са ок , ще ги купиш отново фиктивно и ще си получат парите .

# 362
  • Добрич
Да, пуснах снимки.
Значи да изчакам да изтече времето на диспута ли, тогава ли се намесват от Али? Или да ескалирам? Има ли шанс Али да решат спора не в моя полза?

Скрит текст:

# 363
Здравейте! Simple Smile
Харесала съм си един телефон, тъкмо и сегашния нещо започва да се разваля вече, та щях да ви питам някой поръчвал ли е телефон от този сайт и с какво впечатление сте като цяло. Изпълняват ли си коректно поръчките? Thinking
Става въпрос за този:
https://m.aliexpress.com/item/32617744215.html?aff_click_id=d7dd … mp;aff_platform=y

# 364
Здравейте! Simple Smile
Харесала съм си един телефон, тъкмо и сегашния нещо започва да се разваля вече, та щях да ви питам някой поръчвал ли е телефон от този сайт и с какво впечатление сте като цяло. Изпълняват ли си коректно поръчките? Thinking
Става въпрос за този:
https://m.aliexpress.com/item/32617744215.html?aff_click_id=d7dd … mp;aff_platform=y

Твърде слаби характеристики - малко РАМ 512M, 4G памет за съхранение,. ниска резолюция. Търсиш с 1GB RAM, 8GB памет и резолюция 1280x720. Не видях да пише колко mAh е батерията. Има доста модели в този ценови сектор, но повечето са с 5 инча екран.
Поръчките си ги изпълняват, ако купиш от стар продавач с много продажби. Телефони много са купувани от сайта и аз съм купувал.

Последна редакция: сб, 25 юни 2016, 16:01 от ЧревоУгодник

# 365
Благодаря ти, Чревоугодник.  bouquet
Вярно капацитета му е малък, бях го набелязала набързо преди да се разровя и попаднах на това:
https://m.aliexpress.com/item/32685859305.html?aff_click_id=d7dd … mp;aff_platform=y
Този е наистина добър, но ме притеснява, че няма никакъв фийдбек. Дали да рискувам?  newsm78  Но пък мисля, че този си заслужава.

# 366
Повечето телефони в ниския клас са кажи-речи едни и същи само марката е различна. Продавача е повече от сигурен, а самия телефон има вече 24 поръчки, но още никой не го е получил, защото излезе този месец. На мен ми начислява доставка. Като гледам те повечето го предлагат на тази цена $69.99. На хартия е супер телефона. Подреждай ги по "Orders".
Виждам няколко малки проблема с телефона.
Няма сензор за светлина. Примерно, докато говориш няма да се изключи дисплея, като добреш телефона до ухото и съответно да се включи автоматично след отдръпването му. Автоматичната явкост на дисплея спрямо наличната светлина няма да работи, но аз лично не я ползвам.
Не пише да има жироскоп(gyroscope). Служи за автоматичното завъртане на екрана спрямо земната повърхност. Би било странно да няма, но е добре да питаш някой продавач.
Възможно е да имаш проблем с мобилния интернет извън града и в селата. Зависи от оператора.

# 367
  • В реалността
Някой да е поръчвал и да е доволен от памучни рокли за дете на 4 години?
Вземала съм тази миналата година, с розово. В случая, на директния линк излиза друга рокля. Взех най-големия размер за 8 г. и й беше на ръба, но го очаквах. Иначе стои уникално. Имаше я и при други продавачи, засякох я преди няколко месеца във ФБ за по-малко дете. Няма еластичност, има подплата отпред до нивото на гърдичките  Peace
http://www.aliexpress.com/snapshot/6071498216.html?orderId=61880307105773

Последна редакция: сб, 25 юни 2016, 19:01 от Jáne ღ

# 368
Няма сензор за светлина. Примерно, докато говориш няма да се изключи дисплея, като добреш телефона до ухото и съответно да се включи автоматично след отдръпването му. Автоматичната явкост на дисплея спрямо наличната светлина няма да работи, но аз лично не я ползвам.
Не пише да има жироскоп(gyroscope). Служи за автоматичното завъртане на екрана спрямо земната повърхност. Би било странно да няма, но е добре да питаш някой продавач.
Възможно е да имаш проблем с мобилния интернет извън града и в селата. Зависи от оператора.
Хм, мислех, че вече телефоните всички си имат такива "екстри". Автоматичното завъртане не е ли вградено? newsm78 Трябва ли да го опоменават? Ако гледам клип в YouTube, да кажем,  няма да мога да го гледам на цял екран ли?
А сензорът за светлина... кофти наистина, но бих го преглътнала.

# 369
Скрит текст:
Хм, мислех, че вече телефоните всички си имат такива "екстри". Автоматичното завъртане не е ли вградено? newsm78 Трябва ли да го опоменават? Ако гледам клип в YouTube, да кажем,  няма да мога да го гледам на цял екран ли?
А сензорът за светлина... кофти наистина, но бих го преглътнала.
И в сайта на производителя не го пише, както и продавачите не го споменават. Може просто да е пропуск, но наистина не би следвало да го няма.
Все пак попитай някой продавач.
Зависи от приложението дали може да гледаш на цял екран. В YouTube приложението не знам дали ще може ръчно да се сложи да показва винаги клиповете на цял екран по диагонал.

# 370
  • Ямбол

Sneakers не съм убедена никак , че 100 % ще ти възстановят, обикновено 30 %;  или на 100 % , но ако върнеш артикул, пиши после развръзка.

# 371
  • Мадрид / София
Spring is my season
Моето предложение е да си избереш телефон от една от по-популярните китайски марки. Вероятността да са по-читави е по-голяма.

# 372
  • Добрич
Диспута ми е в такъв статус, но нещо не мога да разбера, може ли малко помощ  baby_neutral
Скрит текст:

# 373
Диспута ми е в такъв статус, но нещо не мога да разбера, може ли малко помощ  baby_neutral
Скрит текст:

Продавача ти дава $6. Ако искаш да ги приемеш, натискаш "Accept". Ако искаш друга сума, натискаш на "Modify".

# 374
  • Добрич
Благодаря за помощта, ЧревоУгодник!
Извинете за въпросите, но ми е 2-тата поръчка от Китай и първия диспут  Tired

Та, в случая приех решението от диспута, да ми върне 6$, какво следва, да оставя коментар само ли? Къде следя за върнатият refund, освен в банкирането ми?

никид ето развръзката, след твоя коментар, реших да не упорствам, предложих 50% и продавача се съгласи.

Общи условия

Активация на акаунт