Пазаруване от Aliexpress.com 49

• 107 136
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
Ако някоя пратка бъде задържана на митница, то ще получиш известие на адреса, който си дал. Препоръчвам да си следиш движението тук http://www.bgpost.bg/?cid=176. Ако отиде на митница, то се вижда в сайта на Български пощи.
Благодаря за бързият отговор, а нормално ли е да имам пратка за която продавача да твърди, че е напуснала Китай, а в същото време сайта да показва, че от 5 дни има вътрешен транзит и на всичкото отгоре.... пратката не знае, че пътува за България? На две от тях щом се появиха в Чайна пост, автоматично сайта ги разпозна, че са за България и дори мога да ги "траквам" през сайта на БГ Пощи.

# 106
  • here and now
Може да подлежи на проследяване в Китай, но не и в сайта на Български пощи.  Ако такава пратка отиде не митница в твоя случай явно няма как да разбереш. Следи си сроковете за доставка и ако не я получиш пускай диспут.

# 107
Здравейте, някой може ли да ми каже от къде да разгледам таблица с размерите или да ми даде линк за такава, когато купувам дрехи и по-специално за детските стоки.Продавачите прилагат някакви таблици, но понякога по US,UK  и други стандарти.

# 108
Мисля, че няма единна таблица за размерите, а се гледа приложената такава към всяка дреха и се преценява.
Ако няма таблица с дадени размери в сантиметри, може да изпратите запитване към продавача.

# 109
Здравейте момичета! За пръв път ще поръчвам от Али, харесала съм си един бански, но се чудя дали размерите си отговарят. Някой случайно да си е поръчвал този модел?
http://ru.aliexpress.com/item/Hot-Sale-Sexy-Women-Bohemia-Swimsu … b306-034867291d57

По принцип съм М размер, но се чудя, дали за всеки случай да не поръчам L  Thinking

# 110
Здравейте момичета! За пръв път ще поръчвам от Али, харесала съм си един бански, но се чудя дали размерите си отговарят. Някой случайно да си е поръчвал този модел?
http://ru.aliexpress.com/item/Hot-Sale-Sexy-Women-Bohemia-Swimsu … b306-034867291d57

По принцип съм М размер, но се чудя, дали за всеки случай да не поръчам L  Thinking
Прочети коментарите, оставени от получилите го вече. Така ще получиш най-точна представа за размера. надявам се да съм ти помогнала.

# 111
Благодаря ти, четох ги, но, с Гугъл преводач, та много много не можах да разбера.  Mr. Green

# 112
Lemy Изглежда си отговаря , за М трябва М да вземеш и да не си от високите и с малък бюст ... Tired

# 113
Благодаря!  bouquet
Точно обратното съм, значи е за мен.  Simple Smile

# 114
  • София
Момичета, в някоя от старите теми съм чела, че някои от Вас поръчват за други хора. Много моля, ако някоя от Вас е съгласна да ми поръча, да даде знак. Става въпрос за някой на когото ще му е удобно да се срещнем в района около Централни хали в София; Мол София, Мега Мол, Люлин... западната част на града.

Скрит текст:
Искам да си поръчам някой от тези уреди, но не знам дори и по какви критерии да си ги избера, относно продавачи, рейтинг и т.н.
bouquet bouquet bouquet МОЛЯЯЯЯЯЯ!

# 115
Момичета, в някоя от старите теми съм чела, че някои от Вас поръчват за други хора. Много моля, ако някоя от Вас е съгласна да ми поръча, да даде знак. Става въпрос за някой на когото ще му е удобно да се срещнем в района около Централни хали в София; Мол София, Мега Мол, Люлин... западната част на града.

Скрит текст:
Искам да си поръчам някой от тези уреди, но не знам дори и по какви критерии да си ги избера, относно продавачи, рейтинг и т.н.
Забранено е питането и предлагането на такива неща във форума!
Намери уреда с подходящите функции, а поръчването е лесно. Само да имаш дебитна или кредитна карта.
Зора е първият път и първата успешно пристигнала поръчка. Подреждай продуктите по "Orders" и в 99.9% няма да сгрешиш да поръчаш продукта с най-много продажби. Чети коментарите във "Feedback" и разгледай снимките, които са качили самите клиенти.

# 116
  • София
Скрит текст:

Скрит текст:
Намери уреда с подходящите функции, а поръчването е лесно. Само да имаш дебитна или кредитна карта.
Зора е първият път и първата успешно пристигнала поръчка. Подреждай продуктите по "Orders" и в 99.9% няма да сгрешиш да поръчаш продукта с най-много продажби. Чети коментарите във "Feedback" и разгледай снимките, които са качили самите клиенти.
[/quote]
Благодаря!  Simple Smile
Скрит текст:
Къде да прочета, че е забранено да питам?

# 117
Скрит текст:

Скрит текст:

Благодаря!  Simple Smile
Къде да прочета, че е забранено да питам?
[/quote]
Пише го в закачената тема в "Пазаруване от чуждестранни сайтове", а именно http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=509065;topicrefid=19

# 118
  • На плажа

В групата във Фейсбук имаше момичета поръчали от този модел бански.Бяха доволни,можеш там да погледнеш какво казват за размера  Peace

# 119
  • София
ЧревоУгодник, много благодаря!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт