Пазаруване от Aliexpress.com 49

• 107 972
  • 725
  •   1
Отговори
# 255

Ейо , ако са 2 пратки, ще имаш 2 номера на пратки  поръчката,питай продавача.
зх

Тя, друга девойка пита.  Embarassed И аз съм отговаряща като теб.  Laughing

Благодаря ви и на двете, ще питам продавача наистина. Пък утре ще се разходя и до пощата. Ама ей така, исках някой да ме успокои, че може това да е нормално.  Embarassed

# 256
Не съм поръчвала от Али, но съм купувала от тук, та да уточня, че гъбите не са за миене (на съдове напр. ), а за почистване. Намокряш леко и търкаш замърсеното.

Абе видях аз че нещо не ми се получи миенето на една чиния Mr. Green тя гъбата попи всичкия препарат, пяна и все едно си търках на сухо чинията ooooh!

Благодаря за уточнението, ще го имам на предвид за в бъдеще Wink

# 257
  • София
Здравейте,
Ако поръчам нещо с доставка през Sweden Post ще отиде ли директно на митница като с DHL примерно?
 newsm78

# 258
Ето ме отново в темата.
От 6-те поръчки, получих 5 (за 2 от тях съответните търговци удължаваха срока на получаване, но както и да е, получих ги).
За последната поръчка ми е въпроса - остават 14 часа до изтичане на т.нар. Purchase protection.
Четох на първа страница на темата за отваряне на диспут и както го разбрах, мога да отворя такъв преди да са изтекли тези 14 часа. Така ли е?

Като проверя пратката на бутон tracking, е нарисувано само самолетче и датата на отпътуване на пратката към мен  Simple Smile

Благодаря предварително  Simple Smile

# 259
  • Варна
Ето ме отново в темата.
От 6-те поръчки, получих 5 (за 2 от тях съответните търговци удължаваха срока на получаване, но както и да е, получих ги).
За последната поръчка ми е въпроса - остават 14 часа до изтичане на т.нар. Purchase protection.
Четох на първа страница на темата за отваряне на диспут и както го разбрах, мога да отворя такъв преди да са изтекли тези 14 часа. Така ли е?

Като проверя пратката на бутон tracking, е нарисувано само самолетче и датата на отпътуване на пратката към мен  Simple Smile

Благодаря предварително  Simple Smile

Точно така е. Dispute може да се отвори преди да е изтекло времето на Buyer's protection!
Щом досега не са дошли, няма да дойдат и през следващите 16 часа Simple Smile

# 260
Viviana_bg,
Благодаря за бързия отговор!  bouquet
Отивам да им отворя диспут тогава!  Simple Smile

# 261
  • Бургас
Здравейте,
Ако поръчам нещо с доставка през Sweden Post ще отиде ли директно на митница като с DHL примерно?
 newsm78

Ако наистина го изпратят със Sweden Post няма да отиде на митница. Питайте продавача дали наистина ще го изпрати така, защото аз наскоро бях поръчала един телефон точно с отбелязано изпращане със Sweden Post, но продавачът го пусна със Сингапурските пощи и съответно отиде на митница. Бях неприятно изненадана, че пратката бе предварително отворена, а не както преди в мое присъствие...

# 262
  • Ямбол

Yoanny, зависи много и от сумата и продукта, и със Sweden  и Singapore  post получавам в пощ.клон.

# 263
  • София
Много ви благодаря  bouquet

# 264
  • В една слънчева къща...
Здравейте!
Набелязала съм си няколко неща от един и същи търговец, като съответно на всеки продукт се начислява цена на доставка.
С него ли трябва да се договоря за една обща /по-ниска да речем/ цена за доставката?  bouquet

# 265
  • В един копнеж!
Здравейте!
Набелязала съм си няколко неща от един и същи търговец, като съответно на всеки продукт се начислява цена на доставка.
С него ли трябва да се договоря за една обща /по-ниска да речем/ цена за доставката?  bouquet

Да. Попитай дали може да пакетира всичко в едно и да ти вземе само една стойност на доставката?! Има и разбрани.

# 266
Здравейте момичета,направих една поръчка в алито която трябваше да дойде до 30.05. ама къвто съм си карък недойде.Отворих диспут и ми отговориха че е изпратена  да проверя в пощата и учтиво ме молят да канселирам диспута.Какво да правя?Ако някой е е имал подобен проблем моля нека сподели.Благодаря предварително.

# 267
  • на Мелмак
Не затваряй диспута .

# 268
Вие поне кореспондирате успешно - аз имам мейл, че търговецът е оставил фийдбек, но като цъкна на линка в мейла - дава ерор на страницата на Али-то  Crazy
Но за 0.99 цента май няма да се разправям  Stop

Остава ми да пробвам от компютър  Grinning

# 269
  • В една слънчева къща...
Здравейте!
С него ли трябва да се договоря за една обща /по-ниска да речем/ цена за доставката?  bouquet

Да. Попитай дали може да пакетира всичко в едно и да ти вземе само една стойност на доставката?! Има и разбрани.

Да, благодаря!
Такъв се оказа, та дори и никаква доставка не начисли Simple Smile
Остава всичко да пристигне сега  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт