Пазаруване от Aliexpress.com 49

• 107 950
  • 725
  •   1
Отговори
# 315
Благодаря !!!!

# 316
Момичета, получих един потник, който не стига е по-малък, ами и с ужасно качество
Пуснах диспут за грешен размер и написах , че и качеството е много лошо
днес имам съобщение от китаеца и ме моли да сменя диспута със следната причина " I didn"t like  the product any more "
Да се съглася ли и какво значени има за мен с каква причина ще е диспута

# 317
  • Варна
Момичета, получих един потник, който не стига е по-малък, ами и с ужасно качество
днес имам съобщение от китаеца и ме моли да сменя диспута със следната причина " I didn"t like  the product any more "

Има значение и то огромно. В крайна сметка Алиекспрес ще журира диспута и трябва да сте по-убедителна от търговеца за да си върнете около 50% от парите. Според мен, по-важното в диспута за вас е лошото качество отколкото грешния размер. Наблегнете на дефектите!

# 318
днес имам съобщение от китаеца и ме моли да сменя диспута със следната причина " I didn"t like  the product any more "
Причината има най-вече за него. Иска да смениш с причина, която казва, че не ти харесва, че вече не ти трябва и подобни, тоест излизаш ти виновна, а не той.

# 319
Благодаря, значи няма да сменям нищо  bouquet

# 320
Здравейте,отворих диспут за неполучена пратка с непроследим номер няколко часа преди да изтече срока за защита.Продавача ми отговори,че е отчел,че пратката е пристигнала в страната и да затворя диспута.Да изчакам една седмица и ако не я получа ще ми върне парите или ще я изпрати отново.Въпросът ми е:има ли такава практика и кое ще гарантира връщането на парите или повторното изпращане?

# 321
  • Варна
Здравейте,отворих диспут за неполучена пратка с непроследим номер няколко часа преди да изтече срока за защита.Продавача ми отговори,че е отчел,че пратката е пристигнала в страната и да затворя диспута.Да изчакам една седмица и ако не я получа ще ми върне парите или ще я изпрати отново.Въпросът ми е:има ли такава практика и кое ще гарантира връщането на парите или повторното изпращане?

Зорница Милева Hug според мен,остави  отворен диспута и изчакай . Ако пратката пристигне и те удовлетворява го затвори
 Peace

# 322
днес имам съобщение от китаеца и ме моли да сменя диспута със следната причина " I didn"t like  the product any more "
Причината има най-вече за него. Иска да смениш с причина, която казва, че не ти харесва, че вече не ти трябва и подобни, тоест излизаш ти виновна, а не той.

Сега диспута е в състояние Awaiting Acceptance Of Seller’s Solution ми стоят следните бутони - Accept,  Modify,cancel , escalate . Трябва ли да натсикам нещо след като не съм съгласна с искането на продавача или стоя и чакам ?

# 323

Сега диспута е в състояние Awaiting Acceptance Of Seller’s Solution ми стоят следните бутони - Accept,  Modify,cancel , escalate . Трябва ли да натсикам нещо след като не съм съгласна с искането на продавача или стоя и чакам ?
Ако искаш, можеш да промениш искането си или да добавиш още доказателства(снимки, видео, текст) и двете неща стават от бутона Modify, пак се минава по цялата процедура, или Escalate и тогава Aliexpress ще вземат решение.
Ако стоиш и чакаш, тогава като изтече времето ще получиш това, което е предложил продавача, а явно не искаш това. Wink

# 324
  • София
Аз в петък поръчах едно детско яке и къси панталони с тениска.  За първи път поръчвам от Aliexpress. Дано нещата дойдат каквито бяха на снимките!

Последна редакция: пн, 13 юни 2016, 16:27 от verabel

# 325
Аз не мога да разбера какво е предложил като сума, имам съобщение от него да сменя причината ,сумата която виждам на диспута е тази която искам. Доколкото разбирам чакат да отговоря, ама нез нам откъде

Копирам :

Order NO:
    74994800642622

Status:
    Awaiting your acceptance of seller's solution   

Reminder:
    The seller did not accept your dispute request, but offered a solution.
    You can view the seller's proposal in your dispute information. You can continue to negotiate a solution until 11 calendar days 7 hour 23 minute 28 second .
    If you do not agree to a solution by that time, the dispute will be escalated automatically and Alibaba will step in to mediate

Последна редакция: пн, 13 юни 2016, 13:56 от мама_съни

# 326
Здравейте,предложете ми изпитан продавач за стикери за врата и стена.
Защото нещо се рових,но не съм сигурна .

# 327
  • Варна
Мама Съни, от поста ти не става ясно какво ти е предложил търговецът. Ако ти е предложил да върне част от парите като компенсация и сумата те устройва можеш да приемеш предложението. Ако не те устройва по-добре промени диспута. По-горе споменах, че е добре да наблегнеш на дефектите. Тогава имаш по-голям шанс да си върнеш парите или поне голяма част от тях. Трябва обаче да приложиш снимки на продукта с дефектите, които да се виждат добре, а също може д асложиш и сравнителни снимки на оферираната от търговеца стока на сайта.

# 328
  • Варна
Аз в петък поръчах едно детско яке и къси панталони с тениска.  За първи път поръчвам от Aliexpress. Дано нещата дойдат каквито бях на снимките!

Добре е да имаш по-ниски очаквания и понякога може да бъдеш приятно изненадана. Дъщеря ми си поръчва разни парцалки от там и рядко изглеждат като на снимките или по-добре, но пък обувките които си взе жена ми са супер - изглеждат добре, меки и удобни за носене.

# 329
  • София
Аз в петък поръчах едно детско яке и къси панталони с тениска.  За първи път поръчвам от Aliexpress. Дано нещата дойдат каквито бях на снимките!

Добре е да имаш по-ниски очаквания и понякога може да бъдеш приятно изненадана. Дъщеря ми си поръчва разни парцалки от там и рядко изглеждат като на снимките или по-добре, но пък обувките които си взе жена ми са супер - изглеждат добре, меки и удобни за носене.
Благодаря, ще го имам в предвид . До сега съм поръчвала от друг китайски сайт /разни боклучета и един телефон/, но дрехи никога не съм поръчвала.

Общи условия

Активация на акаунт