Пазаруване от Aliexpress.com 49

• 107 918
  • 725
  •   1
Отговори
# 390
Диспута ми е в такъв статус, но нещо не мога да разбера, може ли малко помощ  baby_neutral
Скрит текст:

Продавача ти дава $6. Ако искаш да ги приемеш, натискаш "Accept". Ако искаш друга сума, натискаш на "Modify".

така направих и аз, съгласих се със продавача!
диспута се затвори, но още нямам върната сума  Rolling Eyes

# 391
  • София
Има някакви доста неполезни промени в сайта. На купените артикули вече не се изписва отстани protection time, а трябва да влезеш във всеки поотделно за да провериш кога изтича срока. Страшно неъдобно когато имаш много поръчки. Има ли някакъв шанс, опции да се върне предишния вариянт?  newsm78 Да не би аз нещо да изпускам

Как виждаш времето по артикули? Аз виждам това и не знам точно колко остава:

Скрит текст:

# 392
момичета, какво става когато се съгался с продавача с аксепт съответно диспута се затваря.
Рефънд е в процес на обработка, продавача твърди, че е превел сумата от една седмица.
Аз нямам нищо!
единствена възможност е сега да пиша само на продавача, но тох не отговаря.
диспута е затворен, нищо друго не може да се направи нали?

# 393
  • Мадрид / София
Има някакви доста неполезни промени в сайта. На купените артикули вече не се изписва отстани protection time, а трябва да влезеш във всеки поотделно за да провериш кога изтича срока. Страшно неъдобно когато имаш много поръчки. Има ли някакъв шанс, опции да се върне предишния вариянт?  newsm78 Да не би аз нещо да изпускам

Как виждаш времето по артикули? Аз виждам това и не знам точно колко остава:

Скрит текст:
Казва ти, че до 30.07.2016 не получиш ли артикула, можеш да отвориш диспут.

Последна редакция: пт, 01 юли 2016, 15:18 от Angela61

# 394
Здравейте, аз да питам пак за една драма с неработещ часовник... След две седмици писания за частичен рефънд за ремонт, китаеца ми предлага да ми изпрати нов и стария да го задържа. Въпросът ми е, след като не съм осъществила плащане за втория часовник , в случай че не дойде, или не работи, или не дойде същия, мога ли да отворя диспут?

Последна редакция: пт, 01 юли 2016, 13:21 от marieta76

# 395
Здравейте, аз да питам пак за една драма с неработещ часовник... След две седмици писания за частичен рефънд за ремонт, китаеца ми предлага да ми изпрати нов и стария да го задържа. Въпросът ми е, след като не съм осъществила плащане за втория часовник , в случай че не дойде, или не работи, или не дойде същия, мога ли да отворя диспут?
Я ти го прати, я не. Няма да можеш да отвориш диспут най-общо казано. Да ти връща цялата сума за часовника, а ти му кажи, че ще го поръчаш пак. Ако той не ти се довери, тогава ти защо да го правиш?
Ама много си губите време в писане. Аз до два отговора и после ескалирам и чакам Aliexpress да вземе решение. Рядко се е стигнало до там, защото продавачите са излизали читави. Хич нямаше да му искам частично връщане, а направо всички пари, пък после Aliexpress да реши колко.

# 396
То хубаво, ама сделката е приключила. Потвърдила съм получаването, положителен фиидбек съм оставила....Ни диспут мога да отворя, ни да ескалирам. Часовника спря да работи 20 дена след получаването...

# 397
То хубаво, ама сделката е приключила. Потвърдила съм получаването, положителен фиидбек съм оставила....Ни диспут мога да отворя, ни да ескалирам. Часовника спря да работи 20 дена след получаването...
Аз не съм разбрал правилно. Помислих, че вече има отворен диспут и там си комуникирате. Аз не потвърждавам получаването на нещо, което може да се спре да работи, за да имам време да отворя диспут максимално дълго време.
Остава ти да се довериш на продавача, че ще ти прати нов. Друго няма какво да направиш.

# 398
Здравейте  Hug
Мисля да си поръчам смартфон от сайта. Според вас на цена до 50 $ има ли шанс да намеря нещо добро. В момента съм  със Сони Типо и го ползвам вече 3 години основно за интенет, снимки,навигация и толкова.Бих казала,че съм доволна като цяло, но се случва да забива като пиша във форума. Какво да гледам като марка бихте ме съветвали.Чета че много се поръчва  xiomi - с какво е по-специален, просто не съм много наясно какво да гледам като характеристики  Tired
И понеже още първата ми поръчка не е пристигнала и нямам опит се чудя дали ще мога сама да си поръчам, ако евентуално  възникне проблем дали ще се оправя -на какъв език си пишете с продавачите? Със Интернет на м-тел съм, дали са съвместими  Embarassed

Мерси много предварително и се извинявам ако въпросът ми е глупав   Hug

# 399
Aз ей този си взех. Оказа се неочаквано добър, работи си, батерията държи и даже снимките са добри при хубави условия. http://ru.aliexpress.com/item/2016-Original-UMI-Rome-X-3G-WCDMA- … 0608.0.110.HfGFrC

# 400
Да, и това разбира се ме интересуваше, но  забравих докато пиша  ooooh!  Peace
Аз на този съм се спряла  и много се чудя http://ru.aliexpress.com/item/Original-Blackview-A8-MTK6580A-Qua … 10308.0.64.Si4oTp  Rolling Eyes

# 401
Здравейте, и аз с един въпрос.
Получих едно огледало, но за съжаление е счупено.Писах на продавача, че ще пусна диспут за възстановяване на пълната сума и той ми предлага да ми го изпрати отново.Знам, че нямам гаранция, че ще го изпрати, но има още доста време до крайния срок за диспут.Та мисълта ми е, ако въпреки всичко не получа ново огледало ще мога ли да пусна диспут за това, което е счупено?Тази кореспонденция, която водя с продавача официална ли е, вижда ли се при евентуален диспут?

# 402
  • Някъде в Европа...
Здравейте  Hug
Мисля да си поръчам смартфон от сайта. Според вас на цена до 50 $ има ли шанс да намеря нещо добро. В момента съм  със Сони Типо и го ползвам вече 3 години основно за интенет, снимки,навигация и толкова.Бих казала,че съм доволна като цяло, но се случва да забива като пиша във форума. Какво да гледам като марка бихте ме съветвали.Чета че много се поръчва  xiomi - с какво е по-специален, просто не съм много наясно какво да гледам като характеристики  Tired
И понеже още първата ми поръчка не е пристигнала и нямам опит се чудя дали ще мога сама да си поръчам, ако евентуално  възникне проблем дали ще се оправя -на какъв език си пишете с продавачите? Със Интернет на м-тел съм, дали са съвместими  Embarassed

Мерси много предварително и се извинявам ако въпросът ми е глупав   Hug

Според мен е хубаво да има 4G...
Бях поръчала този, който ти  е препоръчала sinergon2, за колеги, не съм го виждала обаче на живо, директно бях дала техния адрес за доставка...Казвт, че са много доволни...

# 403
  • София
Здравейте,
искам да попитам дали сте имали такъв казус като моя и как сте процедирали. На 13.06. си поръчах една пудра за лице. На 14 получих съобщение, че същата е изпратена. Имам разпечатка от банката, че парите са преведени, но днес от Алиекспрес ме информираха, че поръчката ми е отказана поради неизвършено плащане.

# 404
  • Ямбол

Jeni_E  В ''details', в ордера ти ,какво пише ? Нещо се разминават нещата.

Общи условия

Активация на акаунт