Пазаруване от Aliexpress.com 49

• 107 925
  • 725
  •   2
Отговори
# 375
  • Ямбол

Sneakers успех и за напред!

# 376
здравейте!
вчера най-накрая се престраших и се регистрирах и пуснах първата си самостоятелна поръчка, след като видях и ми се стори супер лесно, направих и втора- все дребни неща за таблета аксесоари  Peace Hug

Получих потвърждение по имейла и за двете поръчки, а днес имам и за 2 поръчки че са шипнати, това означава че са пратени или  newsm78 , и парите кога се теглят, чела съм отговорите на тези въпроси из темата, но сега не намерих, а и вълнението ми иидва явно в повече, а искам да се успокоя че всичко е наред и да продължавам, че имам още доста набелязани неща  Crazy Hug Grinning

# 377
Здравейте, моля за съвет в следната ситуация. Поръчах от един търговец два часовника, дойдоха си, прекрасни, работещи, потвърдих, оставих фиидбек, всичко наред. Само че седмица след това единият часовник почна да спира. Веднага му писах, десет дена разменяме съобщения, дефектът е в механизма и струва 14 лв, съответно му искам частичен рефънд. Той ми предлага 5 $, а аз му поисках 9, точно колкото ше излезе ремонта. Дали да се пъна да стане на моето или да си взема петте долара и да приключвам драмата?

# 378
  • Лутаща се
Здравейте!
Ще ми съдействате ли?
Снощи се регистрирах и направих първата си поръчка. Днес получих съобщение на мейла си, че имам купон, който трябва да използвам в рамките на три дни.
Разгледах страницата с намаленията, от която мога да избирам, и от която като поръчам би трябвало да мога да използвам въпросният купон.
Но не знам как да го направя. Харесах си продукт, изписва ми сега да използвам купона, но като крайна сума ми дава пълната стойност на продукта. Не ми изписва сума с минус и не ми приспада.
Какво трябва да направя?

Последна редакция: пн, 27 юни 2016, 14:17 от skarlet71

# 379
ani-ali, веднага след плащането се теглят парите.
marieta76, зависи колко струва часовника. Ако е скъп, като процент поне 50% искай даже може да искаш и повече. Аз бих си упорствал и после към Aliexpress с ескалиране на диспута(добро видео показващо дефекта, ако трябва 1ч. да е). Пиши му съобщение, че ще ескалираш диспута и Aliexpress ще ти дадат повече. Може да се стресне.
skarlet71, сигурно купона има минимална сума на поръчката. Трябва да е над тази сума и купона автоматично ще се активира след като натиснеш на "Buy All" в количката. Тогава ще ти покаже цените на всеки продукт и отдолу минус отстъпката на купона и бутон "Place Order", но ако си запаметила картата си(от недоглеждане), може бутона да е друг и директно да платиш без следващата стъпка да е плащане.

# 380
Има някакви доста неполезни промени в сайта. На купените артикули вече не се изписва отстани protection time, а трябва да влезеш във всеки поотделно за да провериш кога изтича срока. Страшно неъдобно когато имаш много поръчки. Има ли някакъв шанс, опции да се върне предишния вариянт?  newsm78 Да не би аз нещо да изпускам

# 381
Има някакви доста неполезни промени в сайта. На купените артикули вече не се изписва отстани protection time, а трябва да влезеш във всеки поотделно за да провериш кога изтича срока. Страшно неъдобно когато имаш много поръчки. Има ли някакъв шанс, опции да се върне предишния вариянт?  newsm78 Да не би аз нещо да изпускам
Не.

# 382
  • Лутаща се
Здравейте отново.
Този път погледнах на първата страница, но не видях това, което ми възникна като въпрос.

Преди два дни поръчах от Алиекспрес. Почти веднага получих номер на поръчката, вече и сумата от картата ми е заделена, но още не е изтеглена.
Получих и мейл, че трябва да отбележа нещо в сайта, за да потвърдя поръчката.
Ето този:
Скрит текст:
This is an e-mail notification to inform you that your order .76344480505819 has been shipped by the seller on 2016.06.26 21:20. You are advised to contact the seller for shipment information.

The Purchase Protection of order .76344480505819  will end on 2016.08.25 21:20.

1. If you are satisfied with the items you have received, then you can click  'Confirm Order Received'.
2. If you have not received your items, or you are not satisfied with your items, you can click ’Open Dispute.’ before Purchase Protection deadline or Purchase will be automatically finalized.
3. If you would like to extend your Purchase Protection you can contact the seller directly or click  'Request to extend Purchase Protection' to ask for the seller's approval.

Please note if there is no action taken within Purchase Protection, your order will be automatically finalized with payment released.

А сега като влязох видях този надпис:
Скрит текст:
"Не сте потвърдили своя имейл адрес "m*****1@abv.bg" . От съображения за сигурност, моля попълнете проверка имейл адрес.
Ако не сте получили имейл за потвърждение? Кликнете тук, за да изпратите имейл за потвърждение на имейл адреса си.
Влезте във вашия акаунт за електронна поща и следвайте инструкциите за проверка, дадени от AliExpress."
Такъв мейл обаче не съм получавала. А като кликна на посоченото място отваря някаква грешна страница.
Какво да правя?Къде да потвърдя поръчката си?

Последна редакция: вт, 28 юни 2016, 17:36 от skarlet71

# 383
  • Русе
Получих тази рокля  в зелено размер XL и ми е излишна
http://ru.aliexpress.com/item/SheIn-Women-Dresses-Summer-Fashion … 10608.0.56.3INPG5
За съжаление не отговаря на размерите в таблицата и ми е голяма. Измерена е: бюст 104см /неразтеглена/ , дължина 150см. Материята е стегнато трико, много добре ушита. Отговаря на снимките.

# 384
Получих си една от поръчките днес,  всичко е наред, оцених с 5 звезди, но ми изписва fund processing. Какво ще рече това?

# 385
Обработва се плащането към продавача след потвърждаването ти.

# 386
  • на морето
И аз с един въпрос Simple Smile Два пъти поръчах от вълшебните гъби, но от различни продавачи. Получих едните, но как да разбера по пакета от кой продавач са, за да потвърдя поръчката, защото горе долу по едно и също време ги пуснах newsm78

# 387
Здравейте.
Ще ми съдействате ли?Не мога да си го преведа.Благодаря.
    2016-06-24 18:13:41

Dear friend
    Because we usually default is to fill in the value of $10. So when delivery. Our staff is to fill the $10. I hope you can accept... Thank you very much for your support of our products。
    Kind regards
    Arlene

# 388
  • В една слънчева къща...
Вероятно, че има изискване за минимална стойност на поръчка от 10 долара, за да бъде изпратена.

# 389
  • here and now
И аз с един въпрос Simple Smile Два пъти поръчах от вълшебните гъби, но от различни продавачи. Получих едните, но как да разбера по пакета от кой продавач са, за да потвърдя поръчката, защото горе долу по едно и също време ги пуснах newsm78
На пакета, който сте получили има номер, който го има в самата поръчка като дадете проследяване.

Общи условия

Активация на акаунт