Пазаруване от Aliexpress.com 49

• 107 903
  • 725
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
PraynigМомичета моля за помощ за намиране на тези рамки  Praynig

https://www.google.bg/search?hl=bg&q=specs+frame+for+men& … d7UeMHwNe29v5M%3A
Много искам същите .Имам ги ,но от продавача който съм ги взимала вече няма .
Надявам се за по запознатите със сайта да помогнат  Praynig

# 421
  • София
Здравейте, някой да е рискувал да поръча менте-айфон от Алиекспрес?
Много зор ми дава щерката, но няма шанс да ѝ купя "орГинален"  Mr. Green
Попаднах на този - http://www.aliexpress.com/item/Real-4G-LTE-Goophone-i6s-phone-un … 9af0-0f251647855b
Толкова съм против да 'уйдисвам на пубертетски капризи, но наближава рождения ѝ ден, и дори менте, пак ще му се радва...
Ще съм благодарна на всякакви мнения!

# 422
  • Бургас
Някой има проблем със сайта? Когато искам да отворя продукт от тези в разпродажба ми дава, че сайта не е защитен. Пробвах и през телефона и отново същото? Не смея да поръчам нищо  Tired

Еве, всичко е до късмет! Вече цяла година сина ми ползва леново и работи без проблем, независимо, че през месец сменям строшени протектори. Аз си взех Додж и също работи, но ми прави проблем със звука, но за тея пари хич не го мисля. Тези които продават тук също от Китай пристигат, така че сама си прецени.

# 423
Здравейте, някой да е рискувал да поръча менте-айфон от Алиекспрес?
Много зор ми дава щерката, но няма шанс да ѝ купя "орГинален"  Mr. Green
Попаднах на този - http://www.aliexpress.com/item/Real-4G-LTE-Goophone-i6s-phone-un … 9af0-0f251647855b
Толкова съм против да 'уйдисвам на пубертетски капризи, но наближава рождения ѝ ден, и дори менте, пак ще му се радва...
Ще съм благодарна на всякакви мнения!
Goophone са най-добрите в имитациите на iPhone. Този не се знае кой го е произвел. Казвам имитация, а не реплика.
Едва ли тя осъзнава последствията от ползването на реплика на iPhone. Освен, че не се знае колко време ще работи, ами ако го спрат на митницата ще го конфискуват. Децата много добре знаят разликата между оригинал и имитация/реплика и зад гърба й може да говорят не много хубави неща. Надявам се знаеш за какво тя иска iPhone...
По-добре купи оригинален китайски телефон и и го подари. Виж на Xiaomi моделите. Ако го откаже, спокойно го взимаш и оставяш на видно място(шкаф, рафт, маса...). Може и да си поиграеш с него пред нея. Рано или късно изкушението ще надделее и ще омекне.

# 424
  • София
Благодаря, Миси, ЧревоУгодник!
За митницата изобщо не съобразих...  Thinking
А и вторият довод за децата също не е за подценяване, вместо да
направя добро, ще стане за подигравки детето...

# 425
Някой има проблем със сайта? Когато искам да отворя продукт от тези в разпродажба ми дава, че сайта не е защитен. Пробвах и през телефона и отново същото? Не смея да поръчам нищо  Tired

Да сега го пробвах и при мен е същото Confused

# 426
  • В една слънчева къща...
Здравейте!
В следната "ситуация" съм с една поръчка. Направена е на 03.05 и изпратена на 05.05 с непроследим номер. Времето за доставка беше 15-39 дни, като продавачът веднага след изпращане беше удължил без мое искане времето на защитата. До днешна дата поръчката не е пристигнала. Имам 9 дни до края на защитата, но след седмица заминаваме на море и няма да имам достъп до интернет. Стойността ѝ е ниска - около 4 евро. Мога ли да отворя диспут сега? Ако той ми обещае, че ще изпрати поръчката за втори път, мога ли да поискам да удължи отново срока, за да имам все пак някаква защита? Или направо да си търся сумата обратно? Много исках този продукт, има много положителни коментари, но сред тях и такива, че пратката е пристигала за 2 месеца, което ми поражда мисъл, че вероятно пътува към мен, но...
Какво бихте ме посъветвали?

# 427
  • Варна
Здравейте!
В следната "ситуация" съм с една поръчка. Направена е на 03.05 и изпратена на 05.05 с непроследим номер. Времето за доставка беше 15-39 дни, като продавачът веднага след изпращане беше удължил без мое искане времето на защитата. До днешна дата поръчката не е пристигнала. Имам 9 дни до края на защитата, но след седмица заминаваме на море и няма да имам достъп до интернет. Стойността ѝ е ниска - около 4 евро. Мога ли да отворя диспут сега? Ако той ми обещае, че ще изпрати поръчката за втори път, мога ли да поискам да удължи отново срока, за да имам все пак някаква защита? Или направо да си търся сумата обратно? Много исках този продукт, има много положителни коментари, но сред тях и такива, че пратката е пристигала за 2 месеца, което ми поражда мисъл, че вероятно пътува към мен, но...
Какво бихте ме посъветвали?
Моят съвет е да го помолите да удължи срока на защита с 15 дни т.к. ще бъдете във 'vacation". Смятам, че няма да Ви откаже. Случвало ми се е да моля за удължаване продавача когато стоката не е дошла все още, а на мен не ми се отваря диспут - предпочитам да я получа. Мисля, че продавача има възможност 2 пъти да удължава срока за защита на поръчката. Между другото, не ми се е случвало да се губи поръчка. Дори, когато чаках едни батерии да пристигнат с кораб повече от 3 месеца и в друг случай когато отворих диспут, взех си парите, а пратката пристигна след няколко дни.

# 428
  • Пловдив
PraynigМомичета моля за помощ за намиране на тези рамки  Praynig

https://www.google.bg/search?hl=bg&q=specs+frame+for+men& … d7UeMHwNe29v5M%3A
Много искам същите .Имам ги ,но от продавача който съм ги взимала вече няма .
Надявам се за по запознатите със сайта да помогнат  Praynig
Моляяяя за помощ ! PraynigНикид в теб ми е надеждата  bouquet

# 429
Лимитът за получени пратки извън ЕС без облагане с ДДС е 30 лв (около 15-16 долара). А за стоки над 150 евро се начисляват и допълнителни митнически такси.
Обувките бяха 23 долара (40 лв), а всички разноски за освобождаването на пратката ми излязоха допълнително 23,50 лв. В тази сума се включва 12 лв за митническото обслужване, 8 лв за ДДС и някакви 3,50 лв за пощата (на касовата ми бележка пишеше: "Случайни приходи").  hahaha
И аз така бях чела, но миналата година направих поръчка за 350 долара от САЩ и не съм минавала митница  Laughing

# 430
Имам няколко поръчки, които в момента вече са със завишени цени и с добавено плащане за транспорт за България. Една от тях е с транспорт 60$ при цена на стоката 12$.
Тия китайци нещо се уплашиха. Явно им е голяма мъка пращане до България.
Става дума за стоки с цени около 10 $. И НЕ ЗА ДРЕХИ. (стига с тия дрехи)

А е имало случай и да питам нещо преди да поръчам и веднага обявата се сменя с по-висока цена Simple Smile
Китайоши , кво да ги правиш Simple Smile

# 431
# 432
продавача продължава да твърди вече 3 седмици , че имам върната съма.
АЗ проверих и със стейтмънт от банката. Нямам.
Не знам къде да ги гледам.
Пейпал, по картата няма такава сума.
Той  твърди , че има!!
Какво да правя, моля ви съвет?

# 433
момичета, какво става когато се съгался с продавача с аксепт съответно диспута се затваря.
Рефънд е в процес на обработка, продавача твърди, че е превел сумата от една седмица.
Аз нямам нищо!
единствена възможност е сега да пиша само на продавача, но тох не отговаря.
диспута е затворен, нищо друго не може да се направи нали?
продавача продължава да твърди вече 3 седмици , че имам върната съма.
АЗ проверих и със стейтмънт от банката. Нямам.
Не знам къде да ги гледам.
Пейпал, по картата няма такава сума.
Той  твърди , че има!!
Какво да правя, моля ви съвет?

Ако говориш за връщане на парите в Алиекспрес, причината не е в продавача, а на Алиекспрес, тъй като те държат парите. Влез в Aliexpress Support -> Refund -> When will I receive my refund? -> Chat

# 434
  • Пловдив
Никид много ,много ти благодаря за труда ! bouquet
Аз ще продължавам да търся ,защото тези са ми удобни и се чуствам страхотно с тях .

Общи условия

Активация на акаунт