КЛАСИЧЕСКА ХОМЕОПАТИЯ - споделяне на опит и знания - 37-а тема

• 133 427
  • 799
  •   1
Отговори
# 300
Значението е в първото ти изречение - много е активен. Това и логична причина за препоръката за намаляване на какаото.

# 301
  • Стара Загора
Да така е, аз за това му го ограничавам до едно блокче  Peace и не давам всеки ден.Като се сети и се заинати тогава

# 302
  • Русе
Благодаря  bouquet на Helios e.Пише го на хартиената торбичка ,с която са го пратили.Описано е как се приема ,съхранява и че до края на лечението не се приема кафе,кола,мента,шоколад, пикантни храни,лук,чесън..
Да, вярно, че там пишеше такива неща. Не съм поръчвала може би от 2 години и съм забравила вече  Crazy Peace

# 303
здравейте, може ли да ми препоръчате класически хомеопат, който е доктор и издава фактури и амбулаторен лист за прегледа  (да не е  от Хирон). хомеопатът на детето ми няма капацитет да ме поеме пък и работи преди всичко с деца.

# 304
Някой може ли да ми препоръча хомеопат от София, който работи чрез скайп? Знам за една от Пловдив, но нещо не ми пише - Юрукова.

# 305
Зизу, при всички положения е по-добре поне първото интервю да направиш на живо. Има много неща, които няма как да види хомеопата по скайп.

# 306
Зизу, при всички положения е по-добре поне първото интервю да направиш на живо. Има много неща, които няма как да види хомеопата по скайп.
Благодаря. Разбирам, че това може да се окаже така. Но за различни болежки-различно. Благодаря за личните съобщения, ще се възползвам. Не мога да отричам нещо, което не съм ползвала. С толкова доволни хора, се надявам и на мен да ми помага.

# 307
Не знам какво имаш предвид под "различни болежки". Хомеопатията не лекува "различни болежките", а конкретен човек.

# 308
Ами аз съм човека, и имам най-различни неразположения. Този дискомфорт наричам болежки. Важно ми е да се съкратят, да се минимизират и ако може да изчезнат съвсем. А пък лекари/хомеопати да правят каквото е нужно.

# 309
Здравейте,може ли запознатите да ми кажат когато класически хомеопат изписва капки в продължение на месеци да се пият ,това някакво направление ли е в хомеопатията,аз за първи път чувам такова приложение?

# 310
На мен ми е предписано дълго лечение с ХЛ с ниска потенция, но не е на капки, а на гранули на ДХУ, ако има значение това. Имам сериозен хроничен проблем и хомеопатът каза, че ще трябва по-дълго да го пия заради това.

# 311
Затова питам дали има такива предписания,защото съм чела за Боаронската,чела съм за класическата,но не съм срещала точно в този вариант.Притесних се за една позната ,чието дете пие много често едно хл(месеци) и друго по-рядко,но тя вече мисли,че детето прави някакви реакции към хл,а хомеопата казва,че няма нищо.Благодаря.

# 312
На мен ми е предписано дълго лечение с ХЛ с ниска потенция, но не е на капки, а на гранули на ДХУ, ако има значение това. Имам сериозен хроничен проблем и хомеопатът каза, че ще трябва по-дълго да го пия заради това.

Здравейте, Вие при кой хомеопат се лекувате за хроничния проблем?  bouquet

# 313
Здравейте,може ли запознатите да ми кажат когато класически хомеопат изписва капки в продължение на месеци да се пият ,това някакво направление ли е в хомеопатията,аз за първи път чувам такова приложение?

Основен принцип в хомеопатията е този на минималното количество лекарствено вещество "
Много зависи какво разреждане е твоето лекарство.
Класическите хомеопати обикновено дават от един до три приема и край. Да не говорим че има случаи в които се дава еднократен прием и се чака.  Особено ако е високо разреждане.
Внимавай много с хомеопатичните лекарства!!! Можеш да си докараш наистина голяма беля ако даваш толкова продължително време хомеопатично лекарство.

# 314
  • Стара Загора
Aми и синът ми е уж при класически хомеопат , но вече 2 седмици пие Хл за хрема ниски потенции ,като сменихме първото и сега пие втори вид  newsm78.Има и конституционно назначено ,но ще го започне ,когато е здрав.И  се чудя редно ли така , може би от нещата ,които съм чела за Класическата хомеопатия очаквах друг подход.

Общи условия

Активация на акаунт