Забавни въпроси за бременността

• 1 401 102
  • 18 324
  •   1
Отговори
# 10 875
  • София
Цитат на:  link=topic=544526.msg37214640#msg37214640 date=1534684804
Последния ми полов акт беше преди 4 дена днеска ми дойде цикъла с много силни болки и бодежи. Преди 5 дни приателят ми изтърва малко вътре в мен възможно ли е да съм бременна и да ми е дошло?
Ех тоз прЕател бе, как може да изтърва разни неща вътре в нея  hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Интересно какво е изтървал вътре преди 5 дни, като последния полов контакт е бил преди 4 дена Thinking newsm78 Joy Joy Joy
Иначе не стана ясно иска ли бебе или не и ако е не, защо не се пазят с контрацептиви, а на принципа "той ме пази", ама карай! Важното е, че има най-сигурният признак за бременност - цикъл. Mr. Green

# 10 876
Ама моля те, я по -сериозно! Как искаш да се пазят?! С презервативи може би?! Те струват пари, а лошите момчета кондоми не ползват. Лошото е, че момичта са глупави ама карай де, отклоних се... бременна е та, с това изтърване направо термин да й дават Joy

# 10 877
Цитат на:  link=topic=544526.msg37214640#msg37214640 date=1534684804
Последния ми полов акт беше преди 4 дена днеска ми дойде цикъла с много силни болки и бодежи. Преди 5 дни приателят ми изтърва малко вътре в мен възможно ли е да съм бременна и да ми е дошло?
Ех тоз прЕател бе, как може да изтърва разни неща вътре в нея  hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Интересно какво е изтървал вътре преди 5 дни, като последния полов контакт е бил преди 4 дена Thinking newsm78 Joy Joy Joy
Иначе не стана ясно иска ли бебе или не и ако е не, защо не се пазят с контрацептиви, а на принципа "той ме пази", ама карай! Важното е, че има най-сигурният признак за бременност - цикъл. Mr. Green
Чакай сега, преателят се е изтървал преди 5 дни, но с кой е бил последния и полов акт на другия ден не се знае. Може да е бил с друг преател...

# 10 878
  • София
Здравейте!Имам притеснение,значи на 18 ми беше последният цикъл до 22 Юли(менстр. ми продължава около 28-29 дни) с приятеля ми правихме секс началото на Август(4-5) и презервативът се скъса  Neutral Face .Трябваше да ми дойде някъде на 14-ти или 15-ти,но така и не дойде на 19-ти вечерта си направих тест за ранна бременност clear лента,беше отрицателен.Вчера повторих теста,но със сутришна урина и показа много бледа втора ивица.Днес получих остри болки ниско в корема и леко кървене,много се изплаших,но съм на почивка,нито на кръвен мога да ида нито на гинеколог,чак след 2 дни. Disappointed

На някои цикАлът им продължава 4-5 дни, а на тази менструацията й е 28-29 дни... Scream чудя се как не е умряла от кръвозагуба Thinking

# 10 879
  • София
Цитат
Здравейте? Днес си изкарах акъла с тест Престо. Вчера го правих отрицателен. Сутринта го направих отново отрицателен. Оставих да си седи на масата два, три часа и забелязах бледа втора черта. Направих  на друга марка и си беше отрицателен. Много объркващо.Преди 3 дни правих крьвен и беше отрицателен.

Здравейте!Имам притеснение,значи на 18 ми беше последният цикъл до 22 Юли(менстр. ми продължава около 28-29 дни) с приятеля ми правихме секс началото на Август(4-5) и презервативът се скъса  Neutral Face .Трябваше да ми дойде някъде на 14-ти или 15-ти,но така и не дойде на 19-ти вечерта си направих тест за ранна бременност clear лента,беше отрицателен.Вчера повторих теста,но със сутришна урина и показа много бледа втора ивица.Днес получих остри болки ниско в корема и леко кървене,много се изплаших,но съм на почивка,нито на кръвен мога да ида нито на гинеколог,чак след 2 дни. Disappointed

Абе тези един и същ тест ли препикават? Simple Smile

# 10 880
  • Варна
28-29 дни менструация горката  Cry

# 10 881
  • София
Ами преди време приятеля ми мастурбираше и след това нямах цикъл възможно ли е да съм бременна ако му е била изцапана ръката??? и ако е възможно кога трябва да се прави аборт и  да кажете горе доло ориентировачна цена

Моля се да е шега на автора!

# 10 882
Ехаа ...
И от ръка вече се забременява.

# 10 883
  • София
Както казваше една монахиня (от виц) “Вече и на свещите да нямаш вяра”

# 10 884
  • Варна
Ами преди време приятеля ми мастурбираше и след това нямах цикъл възможно ли е да съм бременна ако му е била изцапана ръката??? и ако е възможно кога трябва да се прави аборт и  да кажете горе доло ориентировачна цена

Хахахаха
Човек вече да го е страх да мастурбира, че току виж беля станала  Laughing

# 10 885
  • На брега на реката
Тая е централно прецакана!
Не за друго, но явно приятелят й има доста мощни бели човечета Scream

# 10 886
ей отвсякъде дебнат тия сперматозоиди...

# 10 887
  • Euskal Herria
А аз вчера попаднах на тема, от която разбрах, че детето (което е на 8 месеца) лягало върху стомаха на майката. Обаче й тежало и се притеснявала дали това няма да навреди на бебето. Бременна е с второ и вече почвал да й натежава и нараства стомаха.
Явно трябва да си опресня знанията за човешката анатомия.

# 10 888

Хахахахаха тази е от подготвените за всичко Grinning
Направо и дайте име на  АГ и телефон,в противен случай....тихичко честито Grinning

# 10 889
  • София
А аз вчера попаднах на тема, от която разбрах, че детето (което е на 8 месеца) лягало върху стомаха на майката. Обаче й тежало и се притеснявала дали това няма да навреди на бебето. Бременна е с второ и вече почвал да й натежава и нараства стомаха.
Явно трябва да си опресня знанията за човешката анатомия.

Оооо,  тук става въпрос за така известния стомах ниско долу

Общи условия

Активация на акаунт