Забавни въпроси за бременността

• 1 399 916
  • 18 324
  •   1
Отговори
# 11 025
  • София
Здравейте!Не знам дали тук е мястото да си споделя проблема ,но нямам друг избор.Преди седмица имах полов акт с приятеля ми(28.08.18).Той не е свършвал в мен ,но все пак се страхувам да не съм бременна ,нямам никакви симптоми.Има и друг проблем обаче.3 дни(01.09.18) след акта ми се появи гастрит (знам,че няма общо със секса) от 3 месеца нередовно хранене и ядене на вредни неща.На следващия ден започна да ми пари докато се изхождам по малка нужда и в края започна да ме боли.Явно имам цистит.За първи път ми се появява.Имам чувството ,че не съм се изходила като хората и усещам тежест дори като ходя и стоя седналаНе мога да почна и антибиотик,защото ще ми раздразни стомаха още повече,а болката е нетърпима.Единия от въпросите ми е,кога да си направя тест за бременност като ще ми идва на 08.09.18(цикъла ми не е редовен попринцип)?Ако ми закъснее това означава ли,че съм бременна или само ако не ми дойде изобщо?И последния ми въпрос е възможно ли е цистита да ми се е появил в следствие на бременност понеже така четох или по вероятно да е от бактерията Ешерихия е коли понеже попринцип я има в стомаха и явно е слезнала надолу?Моля без упреци,защото съм много притеснена. Simple Smile

# 11 026
  • над кукувичето гнездо
Това разби цялата анатомия!

# 11 027
Все си мисля, че няма с какво повече да ме изненадат, но явно може и ще става все по зле. Rolling Eyes

# 11 028
Нещо в главата като симптом няма ли?

# 11 029
Абе кой им внушава на тези момичета, че бременността е тежка болест, нещо като грип, та при всяка болежка подозират забременяване?
Като лавина е направо. Една пише, че сигурно е забременяла, защото я боли глава, и се почва: "Боли ме зъб, бременна ли съм?, "Сърби ме окото, бременна съм, нали?", "Придърпва ми нещо отдолу, бременна съм!". То вируси, цистити, храносмилателни проблеми... Всичко е признак на бременност вече. Особено вакуумът между ушите.

# 11 030
Абе кой им внушава на тези момичета, че бременността е тежка болест, нещо като грип, та при всяка болежка подозират забременяване?
Като лавина е направо. Една пише, че сигурно е забременяла, защото я боли глава, и се почва: "Боли ме зъб, бременна ли съм?, "Сърби ме окото, бременна съм, нали?", "Придърпва ми нещо отдолу, бременна съм!". То вируси, цистити, храносмилателни проблеми... Всичко е признак на бременност вече. Особено вакуумът между ушите.
Не я сърби зАрното, значи не е бременна.

# 11 031
  • В сърцето на любимия човек
...Особено вакуумът между ушите.
Най-вече това.
Честно, не мога да повярвам колко сексуално неграмотно е поколението между 20 и 30 години. Аз не съм много по-възрастна, ама имам чувството, че не само не са ходили на училище или, ако са ходили са спали в час, ами дори не са говорили с по-големите си братя/сестри/приятели (щото да говориш с майка си за това явно е срамно).
Моята майка е много консервативна, но поне когато навлязох бясно в пубертета (9-10 клас) ме поощри да се запиша доброволец в младежкото БЧК и от там понаучих поне основните неща. Поне преди 15-тина години БЧК ходеха по училищата за 1-ви декември, в часовете на класния, имаше разни кампании на обществени места, не знам сега как е. Не съм чула нито една от съученичките ми да се чуди бременна ли е щом има цикъл и е правила секс с презерватив, а за цистит ходехме на лекар (личния или уролог). Вярно, повечето бяхме вече около пълнолетие когато започнахме да водим полов живот, някои дори и след абитуриентския бал, но приоритет ни беше ученето, а не другото...

# 11 032
# 11 033
Аз на Мимето и отговорих, ама защото знам че се бъзика. Laughing

# 11 034
Изчакай да ти дойде цикъла и тогава тест.
Свършването трябва да е "извън",но ако не върже,отиди на басейн и чети по- задълбочено темата:)

# 11 035
Абе и по мое време имаше изцепки. Пубер съм била преди трийсетина години. Имах съученичка, която живо се интересуваше дали може да забременее от френска любов. Но явно не се беше ограничила само с нея, защото на абитуриентската беше в края на седмия месец.
А иначе ние се будалкахме, че само ако има язва на стомаха може да се окаже бременна. На шега, на майтап, ама може да се окаже, че тя има внуци на възрастта на децата ми.

# 11 036
  • София
аз съм на 25,опитваме от година и пет месеца и нищо.. единствено се промени редовния ми месечен цикъл който стана нередовен...не знам до кога ще е така и какво да направя
Година и пет месеца са доста време. Ходили ли сте на лекар, правили ли сте изследвания - ако не сте, моят съвет е да отидете на лекар, да изследвате хормони, спермограма.

Аз ходих само на преглед да не би да им някаква киста или нещо друго но ми казаха че всичко било наред без да ми правят допълнителни изследвания.. Нищо не виждали освен секрет който всяка жена която е "плодовита" го имала.. и така се доверих.. сега ми закъснява с 4 дена и пак имам само този секрет и симптоми на цикъл без цикъл! А никога не е било така до сега.Всички тестове отрицателни имам чувството че нещо не правя както трябва.

Не бих отишла  повече при този доктор...

Проблема е че двама смених и не ме пускат за иследвания защото не виждат нищо и не съм и бременна, незнам какво очакват да имам кисти или бебе ли че да не пратят за кръвни изследвания ...примерно.?! А казвам че не мога да хвана!  В тоя слъчай трябва сама да ходя или незнам какво.. за това пиша тука.

# 11 037
  • Пловдив
Реална случка от една група във фейса:
"Две момичета се возят в градския транспорт, едната в напреднала бременност. В един момент се хваща за корема и въодушевено обяснява активността на още нероденото: "Кашля!"

# 11 038
Ами околоплодните води дразнят белите дробове. Ще кашля детето, я. Или пък прлацентата не го е предпазила от цигарите на мама и това е тютюнджийска кашлица.

# 11 039
  • Варна
Цитат
Здравей, неразбирам много и затова моля за съдействие и да ми обяснете 😚😃 Закъснявами 4 Ден направих си тест и ми показа втора много бледа черта . На следващата сутрин направих още един пак същия резултат и взех решение да отида на гинеколог. На прегледа ми казаха че все още няма нищо в матката и може би бебето пътува. Прегледаме с вагинален ехограф след час прокървих незнам това дали е причинено от вагиналният ехограф или просто ми е цикъл?? А дали все още пътува бебето?  Извинявам се предварително за тъпите въпроси но не намирам отговора🤔Помогнете ми моля 😘😘😘 Благодаря Ви

Общи условия

Активация на акаунт