Черна рокля с бяла яка и маншети

• 1 848
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте,

Преди време си купих много хубава черна рокля с бяла яка и маншети. Проблемът е, че постепенно яката и маншетите загубиха белотата си и сега са по-скоро сивкави. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем - как перете подобни дрехи? Благодаря предварително! 

# 1
  • Бургас
Да,имах такава,още на първото пране яката и ръкавите се оцветиха.Беше рокля с имитация на сукман над риза.Дълго време я ползвах за нощница,понеже беше мека и удобна.

# 2
На ръка, или с цветоулавящи кърпички, ако много държа на тях - първото. Иначе черно с бяло и червено с бяло е по-добре да се избягва като комбинация.

# 3
Аз на ръка я пера и пак пуска. А какви са тези цветоуплътняващи кърпички. Иначе самата рокля е много красива, но може би са избрали неподходяща материя, която много пуска.

# 4
Аз на ръка я пера и пак пуска. А какви са тези цветоуплътняващи кърпички. Иначе самата рокля е много красива, но може би са избрали неподходяща материя, която много пуска.

Цветоулавящи. Такива например:

Купувам ги от Лили/ДМ , мисля и в супермаркетите има, слагаш ги в пералнята при прането, абсорбират боята, ако нещо пусне.

# 5
Мерси много!

# 6
  • Бургас
И аз ще си купя цветоуловяващи кърпички.Нямала съм и идея до сега,че има такова умно измислено удобство.

# 7
Ето това е роклята (не съм аз на снимката)

# 8
Аз много харесвам такива модели, но уви - същата работа с бялото. С кърпички пак не става съвсем, ако черното пуска много цвят, а материята "прихваща". Аз си намерих частично решение все пак - в едно квартално магазинче продават наливни препарати и имаха такъв с кислород, избелва бялото, без да повреди черното. Ще следя темата и за други варианти.

Общи условия

Активация на акаунт