MasterChef България - сезон II (11.04. - 17.04.2016г.)

• 41 604
  • 511
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Чудно ми е и как се бърка сол със захар, като едното е на кристалчета, а другото като ситен пясък?

Ами иска се поне минимално количество акъл - представете си за какво иде реч при тази девойка Елизабет....Съжалявам, но започва да й лъсва простотията - чуйте я само как говори, все едно слушам тризначките....че и нагла на всичкото отгоре! Никой не е длъжен да й дава от своите продукти....В началото ми беше симпатична и красива, но уви шоуто не е моден подиум, да си отива в златната клетка!!!

Чак пък толкова! Имам сол и захар в шкафа си с почти еднакви кристалчета. Такава грешка може да се направи от абсолютно всеки, не е до акъл. Много обичате д аобиждате на общи основания.
Евала на Елизабет, че се стегна и се справи.

Жалко за Весела, харесвах я. Мая ми става все по-антипатична заедно с Йоана. Мая - лигава и вечено опитваща се да флиртува. Йоана леко злобна и самодоволна. Мая уж е сладкар, а и тя започна с крема, а не с еклерите. Честно казано изкрено се изненадах от неумението им - мислех, че еклерите са нещо доста разпространено и сравнително ленсо за направа.

Цвета все повече ми харесва - самоирония, не лети в небесата, борбена. Калоян също - може да вика "мачкай" за себе си, но винаги подкрепя и останалите.

# 391
  • София
Калоян и аз започвам да го харесвам все повече - има знания и умения, не е казал лоша дума за никого, подкрепя всички, и като се изключи това "мачкай" не изглежда толкова самонадеян, колкото ми се стори в началото.  Peace

# 392
Много се радвам, че Весела си замина.

В промото се усеща, че пак ще има сълзи и сополи от Севдето.
 Joy #Cussing out

# 393
  • София
Мая уж е сладкар, а и тя започна с крема, а не с еклерите. Честно казано изкрено се изненадах от неумението им - мислех, че еклерите са нещо доста разпространено и сравнително ленсо за направа.

Това е някаква грешка може би. Мая нали беше капитан на спечелилия безапелационно отбор, няма как да е правила еклери.
Не разбирам какво толкова учудващо има, че Елизабет е поискала от другите мляко. Всички вече го бяха използвали и тя попита на кой му е останало излишно, тоест никой не е ощетен. Нормално е да й дадат, обратното щеше да направи лошо впечатление, а това се гледа между тях и се отразява после когато се избират за отборни битки, въпреки конкуренцията.

# 394
Калоян и аз започвам да го харесвам все повече - има знания и умения, не е казал лоша дума за никого, подкрепя всички, и като се изключи това "мачкай" не изглежда толкова самонадеян, колкото ми се стори в началото.  Peace
Абсолютно съгласна  Hug Heart Eyes
И мен много ме доядя за Весела, харесвах я много. Снощните ѝ сълзи и мен ме направиха съпричастна, никак не ме подразниха  Confused, доста добре се справяше напоследък, много се разви...
И аз забелязвам подкрепа от журито за Цвета, Елизабет и Севда и това не ми харесва, просто не е честно.
Любо ме разочарова снощи, очаквах да се справи по-добре като капитан. Но наистина с тези мрънкащи лигли в отбора и на него не му беше лесно  Peace
За сега фаворити са ми Лъчо и Калоян Wink

# 395
Жалко, че Весела си замина.
Елизабет е новата ми неприятна личност.

# 396
  • София
Мая уж е сладкар, а и тя започна с крема, а не с еклерите. Честно казано изкрено се изненадах от неумението им - мислех, че еклерите са нещо доста разпространено и сравнително ленсо за направа.

Това е някаква грешка може би. Мая нали беше капитан на спечелилия безапелационно отбор, няма как да е правила еклери.
Не разбирам какво толкова учудващо има, че Елизабет е поискала от другите мляко. Всички вече го бяха използвали и тя попита на кой му е останало излишно, тоест никой не е ощетен. Нормално е да й дадат, обратното щеше да направи лошо впечатление, а това се гледа между тях и се отразява после когато се избират за отборни битки, въпреки конкуренцията.

Абсолютно си права, обърках я Мая. Аз май ги възприемам заедно с Йоана, толкова са ми неприятни и двете.

И за мен е нормално да се даде излишното на Елизабет (или някой друг). Аз и тесно сурово бих й дала. Състезание, състезание, ама предпочитам човешките отношения.

# 397
Не видях останалите участници да оказват особена помощ на Елизабет: обратно - само един ѝ даде мляко; другите се спотайваха, което не ми направи добро впечатление.

# 398
Аз пък,хем от човешка гледна точка ми се иска да дам,обаче,това е състезание и за най-малката грешка може да изхвърчиш.Когато не си сигурен в това което си направил,доста ще се почудиш дали ако помогнеш на съотборник,няма ти да изгориш.Все едно във футбола да му помогнеш,че е сгрешил и е дал грешен пас към теб и ти да му я върнеш.Иначе и на мен ми стана жал за Елизабет. Peace

# 399
Съжалявам, че Весела отпадна, но това не е състезание за хора, които са със слаб дух. Според мен беше време на Севда или Елизабет да си ходят, но Севда изтегли дългата клечка /отново/. Йоана и Мая дразнят, но могат да готвят и се справят. Аз съм фен на мъжете, но досега и те не са показали кой знае какво. Този сезон е по-слаб от миналия.

# 400
  • Sofia
Какво толкова видяхте да й дават на Елизабет - щипка сол и някакви остатъци от мляко.
Не ми е първа любимка, но факт - нейните еклери изглеждаха видимо по-добри от тези на Весела.
Цвета имаше късмет, че Весела беше по-зле и от нея. Много ми е симпатична Весела, но този път наистина не се справи.
Не мога да правя еклери, но ако едни еклери не мога да направя хич няма да ми хрумне да отида в състезанието Мастършеф. Безумно е някак, все някакви базисни познания с практически опит трябва да има човек. Тя сама си призна, че досега не е успявала да направи читави еклери вкъщи. С еклерите на Весела категорично не е за този формат.
Преди това някъде имаше майонеза и не помня кой също не беше правил. Майонеза!!

# 401

Цвета имаше късмет, че Весела беше по-зле и от нея.  
Да, тя сама си го призна Цвета, затова и ревеше на балкона, че Весела я е спасила.
Йоана, Мая и Елизабет са много по-дразнещи и злобни от Цвета за мен.
Много е слаб сезона, тези петлета сноши бяха по-зле и от кварталната кръчма.

# 402
  • Пловдив
Снощният епизод беше интересен. Най-после имаше интересни чинии - червените. Странно ми стана и на мен, че в склада са имали само петлета, пуешко филе и риба. Май наистина им е ограничен бюджета. Миналата година Нордел и Аврам се сдърпаха за някакви миди и то не обикновени. Та продуктите им са малко, което не променя факта, че те пък съвсем нищо интересно не могат да измислят. Любо се изложи сериозно вчера. И с организирането на отбора (то такова нямаше направо) и с менюто. В чинията на вид просто бяха някакви леко запечени пилета. И то не достатъчно, аз някакви пилешки части (бутчета) ги приготвям по-добре на вид. Сега вкуса може и да бил много добър, ама едва ли щом не взеха нито един глас.
Сега ще видя и повторението и може да се сетя още нещо.

# 403
Петлетата ги заляха с толкова много марината при печенето, че изглеждаха като сварени.
Един път да са хапвали в  Happy щяха да знаят, че там месото винаги има хрупкава коричка, пък да го приготвят като за тях.

# 404
  • addicted
Любо е точно такова село, за каквото го мислех от самото начало, просто досега нямаше възможност да се прояви. Снощи обаче лъсна в цялия си блясък. Според мен мрънкането на Йоана и Елизабет беше в голяма степен оправдано, Любо беше пълна трагедия като капитан. Петлетата изглеждаха ужасно, от идеята за перушина направо ми се обръща стомаха. Лъчо се опита няколко пъти да го придума на направят нещо с тях, но Любо се заинати. Изобщо отношението му към хората тази вечер беше под всякаква критика.

Общи условия

Активация на акаунт