"Като две капки вода" - 4 сезон, 6 тема (11.04.2016 г. - 17.04.2016 г.)

• 22 268
  • 321
  •   1
Отговори
# 240
Участниците гласуваха ли вече и за кого?
Не, сега ще гласуват и те, и журито  Peace

Моята лична класация: 1. Калин; 2. Поли; 3. Прея.

# 241
  • Бургас
Добра е Милица.Аз давам моите 10 т. на Прея.

# 242
  • Варна
 О е, Хилда Simple Smile

# 243
Калин, Прея и Геро/Поли ги подреждам аз. Последни са ми Преса и Орлин.
Съгласна съм с коментара на Фънки за Агилера/Джулия.

# 244
Фънки пак полудя ooooh! Как може Преса да има повече от Поли и Джулия??? Геро пък покрай сантименталния образ на Тодор Колев колко точни обра,а реално не беше чак толкова добър според мен.

# 245
  • До морето
Фънки се държи изключително грубо с Джулия! Абсолютно просташко отношение!

# 246
Отношението на Фънки към Джулия е гадно. Критикува я, при това абсолютно просташки и нвъздържано, но нали за него тя е неизвестна , пък и никой прдуцент няма да у прави забележки, ако се заяжда с момичета.

# 247
  • Бургас
Ами да се разсърдят и другите и ще получават повече точки. Laughing

# 248
На майтап или наистина Милица и Рачков споменаха,че следващият сезон може да е ол старс Wink

# 249
Дони абсолютно винаги реже Калин в оценките си, това отдавна вече ми прави впечатление Rolling Eyes

# 250
  • гр. Варна
Браво на Милица - много е добра  Heart Eyes
Класацията ми е:

1.Геро като Тодор Колев
2.Поли Генова като Преслава
3.Прея като Николина Чакърдъкова

# 251
Дони абсолютно винаги реже Калин в оценките си, това отдавна вече ми прави впечатление Rolling Eyes
Е, що, и на мен Калин истински ми хареса само като Емил Димитров. Другите му превъплъщения не са ме впечатлявали особено.
Геро е неразпознаваем, да. hahaha tooth

# 252
Джулия на мен адски много ми хареса, не знам Фънки какво иска. А и поведението му е абсолютно недопустимо спрямо участник, още повече от женски пол.

# 253
В следващия сезон да сложат една светеща табела Happy над сцената и да не ни занимават с тези тъпотии.  Tired

# 254
Е, що, и на мен Калин истински ми хареса само като Емил Димитров. Другите му превъплъщения не са ме впечатлявали особено.
На мен пък само на Елвис не ми хареса, въпросът е, че оценките на Дони за изпълненията му са винаги различни от тези на другите двама в журито. Ако се справя добре го реже, че му е била лесна задачата, ако не се справи пак го реже.

Общи условия

Активация на акаунт