След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -163

• 20 635
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • near Sofia, Bulgaria
За Дефне и Йомер не знам, ма Елчо и Баръш като малки и сега са си баш лика-прилика  Laughing

# 541
За Дефне и Йомер не знам, ма Елчо и Баръш като малки и сега са си баш лика-прилика  Laughing

Боре къв е смешен  hahaha hahaha hahaha

# 542

Леле, това е много хубаво! Grinning

# 543
  • near Sofia, Bulgaria
Обаче тея двамата са ми много нелепи един до друг  ooooh! Sick Sick Sick

https://youtu.be/_IDh1xIkNEI
Сори, може да ви преседне следобедното кафе, ама ми се изпречи случайно и се възмутих  Crossing Arms

# 544

Сори, може да ви преседне следобедното кафе, ама ми се изпречи случайно и се възмутих  Crossing Arms
Дай нещо по-ново  Mr. Green Joy Ма то няма  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 545
Който и да застане до Кюпсето ще стой до нея нелепо.

# 546
Обаче тея двамата са ми много нелепи един до друг  ooooh! Sick Sick Sick

Сори, може да ви преседне следобедното кафе, ама ми се изпречи случайно и се възмутих  Crossing Arms
Не ми харесва този водещ и леко подигравателно-майтапчийското му отношение към Баръш. И Беяз в Беяз шоу беше такъв. Най ми хареса Месут Яр в Бурада Лаф Чок. Възпитано, така че наистина да научим нещо за Баръш, а не просто да се правят водещите на интересни. Не знам дали като го видят до Гупсе и се чувстват длъжни да влязат в такъв маймунджулукски режим водещите.

Баръш внимателно влиза в техния тон, деликатно, защото иначе водещите наистина не знаят мярка.

# 547

Харесвам стайлинга на  Нериман, изглежда перфекетно, както и  визия. Колкото и да ме дразни с поведението си непоносима на моменти, артистката ми е симпатична като жена.

Елифджан пък  ми е противна и от снимката зад камера.
 С тези коси вързани като  тийнеджър внушава каквоо непринуденост, достъпност,  добронамереност.  Sick И още повече ме вбесява с нахалното подхващане ръката на Йомер.
На пръв поглед изглеждайки като нещо нормално,  а всъщност хитро премерен ход .Целенасочен. Даже започвам да си мисля,че идването на Гало е планирано.

Време е и да се сетят за някогашната среща на ГГ.
Отделиха много време на птичките и сините коси.
Тя била болна тогава, той разстроен и тъжен, как го измисли Мерич та да подсили важността на срещата, само че феникса оставен от Йомер   някъде във времето назад. 
Време е сега Йомер да  остави там от където е дошъл  спомена , да хване здраво настоящето.

Последна редакция: ср, 13 апр 2016, 15:39 от eliNIM

# 548
  • Още у мъглата ...
Хопляяяя, добър следобед, ашкчета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Това предполагат, че може да са балони за изненадата на Йомко Wink  Grinning Crazy

Ма кат ги гледам надуващите, сякаш от програмата за интеграция на Факултето са Mr. Green Joy Joy Joy

# 549

Не ми харесва този водещ и леко подигравателно-майтапчийското му отношение към Баръш. И Беяз в Беяз шоу беше такъв. Най ми хареса Месут Яр в Бурада Лаф Чок. Възпитано, така че наистина да научим нещо за Баръш, а не просто да се правят водещите на интересни. Не знам дали като го видят до Гупсе и се чувстват длъжни да влязат в такъв маймунджулукски режим водещите.

Баръш внимателно влиза в техния тон, деликатно, защото иначе водещите наистина не знаят мярка.
Не само на теб и на мен не ми хареса отношението на водещият. Това е след филма на "звездата" Гупа, тогава навсякъде го представяха като красивият и млад приятел, затова май и на Боре му е малко нервно. Вече нещата изобщо не седят така, за радост на Боце и едва ли някой водещ ще се държи така с него.  Още се чудя, тая как го задуши, само някоя вечер чая му е бил в повече  #2gunfire А стайлинга на клюна и държанието и са без коментар, всъщност както всеки път Sad

# 550
  • Още у мъглата ...

Харесвам стайлинга на  Нериман, изглежда перфекетно, както и  визия. Колкото и да ме дразни с поведението си непоносима на моменти, артистката ми е симпатична като жена.

Елифджан пък  ми е противна и от снимката зад камера.
 С тези коси вързани като  тийнеджър внушава каквоо непринуденост, достъпност,  добронамереност. И още повече ме вбесява с нахалното подхващане ръката на Йомер.
На пръв поглед изглеждайки като нещо нормално,  а всъщност хитро премерен ход .Целенасочен. Даже започвам да си мисля,че идването на Гало е планирано.

Peace
А за червеното  Peace Peace Peace

Ели  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 551
Тета  Heart Eyes Hug  как е подчертала и с 3  Peace

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 552
Скрит текст:

Сори, може да ви преседне следобедното кафе, ама ми се изпречи случайно и се възмутих  Crossing Arms

Не само на теб и на мен не ми хареса отношението на водещият. Това е след филма на "звездата" Гупа, тогава навсякъде го представяха като красивият и млад приятел, затова май и на Боре му е малко нервно. Вече нещата изобщо не седят така, за радост на Боце и едва ли някой водещ ще се държи така с него.  Още се чудя, тая как го задуши, само някоя вечер чая му е бил в повече  #2gunfire
Peace
Наистина водещият е под ефекта "Гупи". Тя и това младо, готино момче. Еле пък съвсем скоро след образа на Зелиха. Оф, ужас!
Вече свети със собствена светлина нашето момче! Заслужава!

# 553
  • Още у мъглата ...

Не само на теб и на мен не ми хареса отношението на водещият. Това е след филма на "звездата" Гупа, тогава навсякъде го представяха като красивият и млад приятел, затова май и на Боре му е малко нервно. Вече нещата изобщо не седят така, за радост на Боце и едва ли някой водещ ще се държи така с него.  Още се чудя, тая как го задуши, само някоя вечер чая му е бил в повече  #2gunfire

Честно и аз  ooooh! ooooh! То направо си е било "Чай без чая", дет викат руснаците Whistling ooooh! ooooh!
Щот каквато грозалия е сега, такава е била и тогава ooooh! Оня ден като гледах малко от репортажа, ами тя като говори и е толкова грозна в устата, като някой хамстер, ама с изпилени зъби ooooh!

Про  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 554
Грозалия  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Аз като я чуя как си прави гласа като се лигави  Sick Sick Sick Sick Sick

Общи условия

Активация на акаунт