Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 50

• 140 876
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
И аз съм на тема бои - спряла съм се на eggshell и мат  Peace

Венециански ефекти в никакъв случай  Confused

Голяма драма ми е осветлението в банята - окачен е таванът, искам да го подменя. И въпросът ми е, какви са вариантите и какво друго мога да сложа като алтернатива на ужасните лунички  newsm78

# 631
Има голям избор на осветителни тела за мокри помещения, сигурна съм ще може да избереш нещо подходящо.

# 632
Здравейте, предстои ми обзавеждане. Избрали сме ламината, навякъде еднакъв.. Сега трябва вратите да избера.. Бих искала помощ... с цвета на ламината ли ги сравнявате? Нямам идея какви да са. Имам 2 бели пвц на банята и тоалетната, но май не искам да са бели всички.. Имам снимки на ламината и вратите. В дясно е ламината, а в ляво възможтите врати.. Ще се радвам на всеки един съвет

На мен и двете ми харесват. Зависи какво търсиш - сливане или контраст. Аз се отказах от тъмните врати заради коридора - 5 броя тъмни врати една до друга... щеше да стане страшно Simple Smile

Какво мислите за модните трендове за баните за следващата година: http://interiorzine.com/2016/07/04/bathroom-trends-designs-color … erials-2017-2018/

Такива шестоъгълни плочки дали вече се продават у нас, аз май не съм мяркала...  Thinking

А, намерих! Но цената...  Mr. Green

# 633
  • Перник
Хич не ща да им знам цената на тия плочки, след като вчера намерих сифон за към 2000 лв.  #Crazy

# 634
Дори няма да питам дали е бил хубав.  Laughing

# 635
  • Варна
...
Такива шестоъгълни плочки дали вече се продават у нас, аз май не съм мяркала...  Thinking

А, намерих! Но цената...  Mr. Green
Всичко се продава у нас, повечето не се поддържа на склад, дори и мостри нямат, но имат каталози на фабриките, правиш поръчка за 1-2 месеца се получават.

Турското производство на плочки ме изненадва, те направо са новите китайци при фаянса, докато излезе модел и го имат Simple Smile
Едни плочици мраморни на мрежа за гръб на мивка, имат квадратни, шестоъгълни и рибя кост - цената на българските е 25 лева бр., а на турския аналог 7!

Цените винаги са били масови и космически, не ме изненадва сифон за 2000 или смесител за 5000 и за тях си има сноби Mr. Green

# 636
 Laughing Laughing

Вие пък сега... може да е бил от сребро, затова да е толкова скъп Wink

Аз с плочките за баня още съм до никъде, какво остава за сифони и смесители...

# 637
Ето тези са с цена на квадрат.  http://djiamarket.com/bg/product-list/67.html Аз лично много ги бях харесала, но не е ММ.
Скрит текст:

# 638
Момичета, дайте идеи за тези окачени тавани - гледам някакви растери, които са ужасни направо  Cry

# 639
Хубави са тези плочки много.

Аз не за банята, за кухнята се замислям. Тези цени на плочки за гръб на кухня са съвсем постижими, все пак става въпрос за едни 1-2-3 м2. Но въпросът е принципен.. не може така да се спекулира! Гледах наскоро, че KAI имат малки едноцветни плочки 15х15 в различни пастелни цветове за нищо и никаквите 9 лв/м2. Чудих се по едно време дали да не взема да си взема по един м2 от 2-3-4 цвята и да ги миксирам както дойде, обаче се опасявам, че майсторите ще откачат, ако ги накарам да нареждат такива малки парченца по стената, сигурно ще отнеса много "благопожелания" Laughing

# 640
  • Варна
Хубави са тези плочки много.

Аз не за банята, за кухнята се замислям. Тези цени на плочки за гръб на кухня са съвсем постижими, все пак става въпрос за едни 1-2-3 м2. Но въпросът е принципен.. не може така да се спекулира! Гледах наскоро, че KAI имат малки едноцветни плочки 15х15 в различни пастелни цветове за нищо и никаквите 9 лв/м2. Чудих се по едно време дали да не взема да си взема по един м2 от 2-3-4 цвята и да ги миксирам както дойде, обаче се опасявам, че майсторите ще откачат, ако ги накарам да нареждат такива малки парченца по стената, сигурно ще отнеса много "благопожелания" Laughing
В момента търсех точно плочки за гръб и само относно ценовите разлики ги споменах. Имах предви такива:

# 641
Like_Smoke, гладък окачен таван от влагоустойчив гипскартон си е най - удобното решение. Боядисва се с латекс за влажни помещения и няма проблеми. Ако настоящият ти е такъв, не зная кое те дразни в него. Ако не искаш лунички може да се монтира всякакво осветително тяло за влажни помещения, само е добре да сте определили място където ще се монтира, за да се предвиди профил от конструкцията на необходимото място. Макар че и лунички има всякакви. Аз съм с модела ZOOM на DEKKO. Много ми допадат за по - минималистичен стил на обзавеждане и освен в едната баня ги имаме и в дневната Simple Smile.
Madeleine , от плочките 15/15 на КАИ почти не се поддържа наличност никъде. Звъняла съм да питам при доставчици, и ми отговориха, че не ги зареждат, защото често са с доста дефекти.

# 642
  • Варна
Ето тези са с цена на квадрат.  http://djiamarket.com/bg/product-list/67.html Аз лично много ги бях харесала, но не е ММ.
Скрит текст:
Шестоъгълните плочки са много хубави . Такива сложих в тоалета . Но явно се поставят  трудно . Въобще не съм happy от поставянето им в нашия апартамент . И са поставени кофти и обърка  схемата им на поставяне фаянсаджията  . Но както ме успокоява ММ   не им личи .

# 643
Like_Smoke, гладък окачен таван от влагоустойчив гипскартон си е най - удобното решение. Боядисва се с латекс за влажни помещения и няма проблеми. Ако настоящият ти е такъв, не зная кое те дразни в него. Ако не искаш лунички може да се монтира всякакво осветително тяло за влажни помещения, само е добре да сте определили място където ще се монтира, за да се предвиди профил от конструкцията на необходимото място. Макар че и лунички има всякакви. Аз съм с модела ZOOM на DEKKO. Много ми допадат за по - минималистичен стил на обзавеждане и освен в едната баня ги имаме и в дневната Simple Smile.

Благодаря ти! Настоящите тавани са растер, който искам да махна, защото е грозен. Май директно гипсокартон ще направя. Благодаря!

# 644
Но както ме успокоява ММ   не им личи .
Laughing Това е така.
За да не объркат схемата и при мен (моите са си правоъгълни де), майсторът ме накара да му ги наредя на земята както ги исках и нямахме проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт