Луцифер

• 91 228
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
На мен днешната серия не ми хареса - пак се върнаха към комедията - тъпчат на едно място. Харесва ми да има комедийни елементи, но и да има някакво развитие, драма... истинска, не сапунена...

# 136
На мен ми хареса Simple Smile Особено
Скрит текст:
срещата между Мейз и докторката, както и прегръдката накрая

# 137
Скрит текст:
Радвам се, че психоложката не си самовнуши, че й се приведяло, щеше да е доста тъпо. Най-после поне един да разбере що за същества са. Очаквам с нетърпение срещата между Луцифер и психоложката. Simple Smile

# 138
Колкото повече гледам, толкова повече се убеждавам, че Дан и Клоуи идеално си подхождат. Луси е друга категория  Mr. Green

Скрит текст:
Да, Мейз и психоложката бяха много сладки.

# 139
Скрит текст:
Изглежда ми нереалистично - най-малкото повечето хора знаят от обща култура, че демоните са лукави и примамват...жертвите си...Как се довери толкова бързо? Сега остава и онази религиозна полицайка да разбере и да каже - О, ти си Дяволът - колко интересно и готино! Не че той не е готин (поне в този сериал), но повечето хора едва ли ще реагират така - особено пък вярващите..

# 140
Скрит текст:
Изглежда ми нереалистично - най-малкото повечето хора знаят от обща култура, че демоните са лукави и примамват...жертвите си...Как се довери толкова бързо? Сега остава и онази религиозна полицайка да разбере и да каже - О, ти си Дяволът - колко интересно и готино! Не че той не е готин (поне в този сериал), но повечето хора едва ли ще реагират така - особено пък вярващите..

Ами то има и друга теория за дявола. Във филма представят тази теория доста добре. Луцифер го представят вярващ в справедливостта и знае кое е добро и зло, знае кога, как и кого да наказва. Бог няма да тръгне да  наранява грешните, поне не съм чувала такова нещо, затова представят тази роля на Дявола, но не да мами и измъчва хората за свое удоволствие, а за да  раздаде справедливост. Мейз и Луцифер доста се постараха да навлезнат в живота на докторката, Клоуи и т.н. доказаха и продължават да доказват, че не са толкова страшни.
Нещо интересно.Тук има интервю и има Спойлери:
http://tvline.com/2016/04/25/lucifer-season-1-finale-mom-escapes-hell/

# 141
Скрит текст:

Ами то има и друга теория за дявола. Във филма представят тази теория доста добре. Луцифер го представят вярващ в справедливостта и знае кое е добро и зло, знае кога, как и кого да наказва. Бог няма да тръгне да  наранява грешните, поне не съм чувала такова нещо, затова представят тази роля на Дявола, но не да мами и измъчва хората за свое удоволствие, а за да  раздаде справедливост. Мейз и Луцифер доста се постараха да навлезнат в живота на докторката, Клоуи и т.н. доказаха и продължават да доказват, че не са толкова страшни.
Нещо интересно.Тук има интервю и има Спойлери:
http://tvline.com/2016/04/25/lucifer-season-1-finale-mom-escapes-hell/

# 142
  • Бургас
Здравейте, приятели на Луци!  Wink

Dianna напълно споделям последното ти мнение. Точно затова ми харесва сериала-уж се предържат към догмата за Луцифер - прикрит и страшен демон, но в същото време тъничко прокарват и другата теза.

Ако човек се замисли и позадълбочи над историята на "падналите ангели" работата се оказва безкрайно интересна. И главното е, че църквата май е завъртяла нещата на 180 градуса. Просто защото непокорните и мислещите ( като Луцифер) не са й удобни. Затова и сред комичните ситуации във филма са пръснати моменти в които и Луцифер и брат му Аменадиел задават важният и вечен въпрос- ЗАЩО ? на своя Татко.

Двамата "паднали" братя са ми много симпатични в пътя си към очовечяването! Мисля, че точно това е и причината да губят силите си.  А Луцифер в частност е така уязвим пред Клоуи, защото я обича! Любовта го прави слаб.  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 10 ное 2016, 20:12 от lady Koup

# 143
Луцифер е най-добрия герой евър. Наказва само виновните и знае кои са виновните.

# 144
  • The point of no return
Колкото повече гледам, толкова повече се убеждавам, че Дан и Клоуи идеално си подхождат. Луси е друга категория  Mr. Green
Peace
Супер си беше серийката.  Grinning Аз много се накефих на Луси
Скрит текст:
и имитацията му на Дан  Mr. Green  - беше адски забавно и оригинално.

# 145
Най-сетне изгледах, Луци много го харесвам, Клоуи вече започва много да ме дразни. Rolling Eyes

# 146
на мен пък ми хареса колко добре си паснаха Луцифер и Дан. особено когато
Скрит текст:
  разпитваха обвиняемия
или когато всеки казваше че
Скрит текст:
не харесва собствения си живот и завижда на другия.

# 147
Привет и от мен! В последните 2 дни изгледах първи сезон, довечера почвам 2ри. Адски ми допадна сериалчето - особено главния герой! Страхотно му подхожда тази роля и актьора е много добър. Харесва ми как са направили съпоставката между двамата братя ангели - този от Рая - черен с черни крила, а Дявола - бял, с красиви бели крила (докато още ги имаше де). Продължавам да гледам, като наваксам със сериите ще се включа пак!
Междувременно открих нещо интересно, за тези които поназнайват английски и са запалени по сериала.
http://lucifer.wikia.com/wiki/Lucifer_Wiki

# 148
  • The point of no return
Мама пак е с пъклен план.  Grinning Чудя се дали няма да видим бащата скоро  Thinking Може би ако има 3ти сезон.

# 149
Най-вероятно ще има трети сезон - рейтингите са много добри (последният епизод е бил най-гледаното нещо в съответната вечер).
За Господ не знам, но ангелката на смъртта със сигурност ще я видим - споменаха я няколко пъти  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт