Искам да кажа ... (76)

• 90 248
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
  • Ямбол
Не очаквайте чудеса от тази стъклочистачка. Аз и преди си ги чистех с гумирана чистачка, сега само плюсът е, че водата се събира едновременно с чистенето и не потича надолу. Иначе сапунисването пак си трябва, иначе се замазва. Пробвах една врата, но понеже бързах само я напръсках с течност за прозорци и резултатът е задоволителен. Ако бях я сапунисала преди това май щеше да е по-добре. Някой ден ще стигна и до прозорците...

# 376
  • Варна
Лиле, да не се ядосвам, казваш, и да изчакам за още отзиви.  Confused Имам трудно достъпни прозорци за чистене. Обаче още повече се ядосвам, когато купя нещо ново и не съм смаяна от него.

Ех, този Лидл! Котешката тоалетна у нас е много по-скъпа, отколкото в другата държава, където скоро бях.  Twisted Evil Ама нали тук сме много богати! Представям си с цените на колко още продукти ни цакат!  Twisted Evil

# 377
  • Ямбол
Не бих казала, че съм разочарована, за мен е важно да не тече водата надолу. И аз имам трудно достъпни и там ползвам услугите на един висок мъж, който ми се пада съпруг Wink

# 378
  • Варна
Не бих казала, че съм разочарована, за мен е важно да не тече водата надолу. И аз имам трудно достъпни и там ползвам услугите на един висок мъж, който ми се пада съпруг Wink
Така го погледнах моя мъж, че се разтревожи какво има!  Joy

Обаче трябва да се справя сама, защото в момента не съм на работа, а той се прибира каталясал вечер.
Разбира се, ще чакам да свършат разните валежи.

# 379
         Искам да кажа, че съм сериозна жена на средна възраст, а днес точно като безмозъчна тинейджърка се разстроих ,защото Елена Ваенга има концерт в София ,но не и по-наблизо до нашия град. Не ми е възможно да отида в София, ще умра, това е първият и концерт в България. Детето, то също наля масло в огъня "Искааам и аз".
      Не ме интересува кой какво ще каже за песните и ,композициите, изпълненията, искам да я слушам и това е.

Няма ли някоя добра душа, която поне автограф да ми вземе, ако случайно ходи на концерта. ? Praynig

# 380
  • Ямбол
Аз искам да кажа, че приемам поздравления. И двете ямболски участия от тази вечер в България търси талант отиват на финал. Най-много се радвам за Бижу, където пее и щерката.

# 381
Лили, ама тя участва ли сега по телевизията, или пее в същата школа? Добри са, браво!

# 382
  • Ямбол
Лили, ама тя участва ли сега по телевизията, или пее в същата школа? Добри са, браво!
Не, не беше на участието, но иначе пее в групата. Тези, които участваха са големите какички. От догодина ръководителката ѝ каза, че ще я мести при тях.
Ето ги малките, от миналата година е снимката:
Скрит текст:
дъщеря ми е най-вдясно
А тук са и с част от големите:
Скрит текст:

# 383
Искам да кажа,че и аз съм фен на Ваенга. И аз няма да мога да отида на концерта.

# 384
Добро утро!
На патерица - честито на всички именници от двата празника. Да сте живи и здрави.
Лина, чудесна е Мариана.
Аз имах интересен уикенд - имах гости, ходих на Кралете на леда, ходих на дъждовна разходка с детето, но не успях да си почина. И сега ми се спи...

# 385
Честито и от мен на имениците. Току що се завърнах и съм уморена, а ме чака оправяне на багаж и подготовка за седмицата.

# 386
За днес имах разни планове, провалиха се.

Има ли някоя от вас, стари списания Бурда с детски кройки?
Трябва ми кройка на детска рокля (за Калина).

# 387

Сесил , аз имам почти всички издания на Бурда, пиши ми ако искаш на Лс Peace

# 388
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Hug

# 389
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!

Аз имам. Кажи ми номер, ще ти пиша какви модели има. Но не са много, защото не са детски списания, има по 2-3 модела.

Общи условия

Активация на акаунт