Искам да кажа ... (76)

• 90 190
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
Благодаря на всички за пожеланията!

# 421
  • Телиш/Плевен
Честит рожден ден, Съни! Бъди здрава и обичана! newsm59

# 422
  • Sofia
Съни, честит рожден ден  bouquet! Да ти е слънчев и празничен денят, напук на времето!
Добр'утро!
Скатахме първия час ние  Mr. Green поради атмосферните условия  Whistling!
Истинска пролет тая година,а?  newsm78 Ту по сандали,ту с ботуши  Crossing Arms.
Като си гледам празничните снимки и по Коледа,и по Великден все  ще съм със същия аутфит-зимен  Thinking.Възразявам,пък. Прогнозата е такава ПОНЕ до Гергьовден  Tired.
Великден, някак го подминаваме у нас. Никак не се подготвям. Боядисвам яйца,купувам козунак и толкова. Момчетата  хапват агнешко в някой ресторант. Имам някаква Великденска украса,ама даже и не смятам да я слагам. Коледа е друга работа  Peace.
Имам уговорка за обяд,да раздърпаме клюките   Crazy

# 423
  • Бургас
Съни, честит рожден ден! Бъди здрава и заобиколена от любими хора!

Ванини, аз съм в къщи с двете. Обмислям варианта да излезем на стълбището и да изкачваме стълби с Мариана. Тя много обича. Като види стълби и откача Simple Smile

# 424
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Съни, честита да си!
Жива,  здрава, щастлива и вдъхновена!
 bouquet
Сбъдваща мечти, олекна ми малко Joy Joy Помислих, че купуваш всички инструменти за едно дете. (На три деца по един инструмент си е нормално нещо, все пак. Joy) Като гледам, май наистина си сбъдваща мечти. Joy А ако купиш и този приказен инструмент, за който не бях и чувала (и му забравих името), ще си Феята на закупените музикални инструменти. Joy
Пошегувах се малко за твоя сметка, но добродушно, надявам се, не се сърдиш. Hug

Не знам казах ли, че си купих джаджата за прозорци от Лидл newsm78 (Почвам да изветрявам вече, случва се да си мисля, че съм казала (писала) нещо, а да се окаже, че само съм мислилила. Бъдете снизходителни, моля.) Та изпробвах я, не е зле. Спестява ти енергично търкане с парцала. По-бързо става и определено е по-малко уморително. Лошото е, че не можеш спонтанно да се хвърлиш да чистиш прозорци без предварително планиране, защото трябва да я заредиш 2-3 часа. Другата несполука е долната част на врати-прозорци. Опира в пода и няма как.
Като цяло не съжалявам, но и не викам "ура" и "еврика".

Гаден ден, но ви пожелавам да е приятен!

# 425
  • Ямбол
Изобщо не трябваше да е днес такъв денят. На работа имаме много такава, плюс родителска среща като за капак, а малката има концерт и няма да мога да отида. Само ще си я прибера.

# 426
Съни, честит рожден ден! Щастлива да си!

При нас, 4С, ураганен вятър плюс дъжд...Зимата беше такъв студ.

Гледах май месец, то всяка седмица има по 1-2почивни дни. Голямо учене ще падне.

# 427
Честит рожден ден, Съни! Весел празник желая  bouquet

Хич не ми стига времето, даже и да ви прочета не ми остава, камо ли да напиша нещо.
Снощи заспах на Мастър шеф още  Laughing

Но пък успях да гледам новия сезон на Game of thrones още в 4 сутринта на премиерата  Crazy
Мнооого як сезон се очертава пак  Peace

# 428
Съни, честит рожден ден!
И аз пуснах климатиците, много ми е студено. И гледах GoT. На мен пък за първи епизод слаб ми дойде.

# 429
Бела, последния месец изгледахме всички предни сезони и новия епизод ми дойде точно навреме и въобще не ме разочарова  Peace

# 430
  • югозапад, под "Марков камък"
Честит Рожден Ден, Съни, здрава и щастлива да си  bouquet

И аз да измрънкам от времето обаче не подвадих зимните дрехи, а се навлекох с два ката по-тънички Simple Smile

# 431
Съни, честит рожден ден! Здраве и усмивки...

Ние някак си избутахме зимата, обаче тази пролет ми разказа играта. Всяка седмица единият от двамата се разболява. Това май ни е седмата поред  ooooh!

Светалчо, и аз си купих машинката. И пренебрегнах упътването, в което пише да не се обръща настрани. Обърнах я и идеално изсмука долната част, до която иначе не може да достигне.

# 432
  • Mediterraneo
Ами, честит ви пролетен сняг и включени климатици  Mr. Green

Моите козунаци за опит се получиха чудни( едните ги видяхте), но за Великден няма да меся. Нещо ме налегна някаква депресия, хич не ми се занимава с нищо. Намерих намалени панетоне- та и си накупих( 99 цента за 900 г). Тук ги пускат по Коледа, тези са в срок да август месец и от 4 евро са ги пуснали на едно. Ами, не си заслужава да меся. Опитахме ги, много са сполучливи.
В петък от пазара ще купя една кора бели яйца, че на друго място просто няма. В събота ще ги боядисаме и толкова с подготовката. Агнешко няма да ядем.

# 433
Дебелите якета извадихме и ние, климатиците на макс, студено си е. Снощи като си легнах и преди да заспя, рових в синоптик бг, като видях подробната почасова прогноза и ниските температури, та излизах през нощта да си прибирам цветята Crazy
Тарти, при едно евро за панетоне и аз ще се замисля дали да си правя експерименти Laughing
То и при нас има евтини де  Simple Smile
Ние пък в неделя взехме на Линдт яйчица 2 вида, шоколадово пате, някакви яйца с крем на Милка, подготвили сме се с шоколадовите изкушения Simple Smile

# 434
  • Mediterraneo
А, шоколадовите изкушения са готови от тукашния Великден  Mr. Green Пуснаха ги на повече от половин цена по магазините като мина и аз се възползвах  Laughing Много обичам да купувам неща на безценица.

Общи условия

Активация на акаунт