Искам да кажа ... (76)

• 90 238
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
  • Пазете Гор
Градинарствах, хубаво ми е. Разтоварвам се....

И аз така. Ето тук си говорим за градини и зарзават, заповядай - да не отегчаваме неинтересуващите се. В раздела има и теми за цветя.

# 406
evil, те имат 2вида, едното е тип 500, другото тип 650 мисля че.
И с двете стават козунаците.

# 407
Аз днес ходих да се запиша в една пекарна до нас. Майка ми всяка година от там купува козунаци и се харесват.

Много ще съм благодарна, да споделиш коя е. Ние всяка година си купуваме каквито намерим, понякога са хубави, понякога не толкова.Бабите много остаряха и не месят отдавна, а аз не съм от най-сръчните, не смея и да пробвам. А ми се хапват хубави козунаци, "на конци"

# 408
  • Варна
Светкавица, пиша на лични.  Grinning

# 409
# 410
Куркума, къде се изгуби?

Сесил, погледни някъде в готварския. Имаше рецепти за стари козунаци и става сладкиш.

Сбъдваща, много са забавни проблемите ти отстрани. Да са ти живи и здрави музикантите! Пък дано да станеш майка на някой известен.

Лиляна, как са котенцата?

# 411
  • Ямбол
Котетата са добре . Майка им ги топли, на сухо са.

# 412
  • Телиш/Плевен
Сесил, погледни някъде в готварския. Имаше рецепти за стари козунаци и става сладкиш.
И в готварската книга има такава рецепта - ето.

# 413
Добро утро!
Днес ставам с една година по-мъдра и по-опитна.
Скрит текст:

# 414
  • Ямбол
О, Съни, бъди здрава, че да пръскаш от мъдростта и опита си повече време.

# 415
Съни, честит рожден ден! Само здраве и светли дни пред теб!  Hug

Зверски ми се спи, снощи бяхме на рожден ден и днес не харесвам света особено. И времето е ужасно, извадих дебелите дрехи пак  Tired На всичкото отгоре май се разболявам...

# 416
Съни, бъди здрава, обичана, щастлива и успешна! И да си изкараш страхотно!

Времето е отвратително. Най-гаден е вятърът. И аз извадих някои от дебелите дрехи.

# 417
  • някъде ... тук ...
Честит рожден ден, Съни! Да си здрава, щастлива и много обичана! bouquet

Извадих зимните якета пак...

# 418
Вали мокър сняг при нас.
Добре, че се сетих да си прибера разсада на летните цветя- щеше да измръзне, а го къткам вече втори месец.

# 419
Съни, бъди здрава! Честит рожден ден!

От както родих имам проблем с враснали нокти. Вчера, най-накрая отидох на медицински педикюр. Ако щете ми вярвайте, ревах, като малко дете на стола. Адски болки.

Времето е отврат. Мъжа ми е на работа и ние с малките ще изкукаме в къщи. Дано поне да спят по едно и също време.

Общи условия

Активация на акаунт